Ingyenesen letölthető anyagok

Újratervezés munkafüzet

Segítség a könnyed változáshoz, a céljaid eléréséhez.
Coaching feladatok a fókusz megtartásáért.

Újratervezés  munkafüzet

Ingyenes Bőségteremtő meditáció

Miben lehet segítségedre az ajándék meditációm?

  • elkezdhetsz általa bőséget vonzani az életedbe
  • nem csak a pénzre fókuszálunk: a kapcsolataid, a fejlődésed, az önbecsülésed, az életed különböző területei is mind-mind részei ennek
  • nem kell hozzá semmilyen előképzettség vagy extra képesség, hogy használni tudd
  • folyamatos gyakorlással egyre több és több minden jelenik majd meg az életedben, ami a bőséget teremti neked.

Ingyenes kommunikációs kalauz oktatóanyag

Kíváncsi vagy, hogy Te hogyan kommunikálsz? Nemcsak a párkapcsolatban, hanem az életed minden területén hogyan érvényesíted az érdekeidet? Olvasd el ezt az ingyenes anyagot, és ismerd meg a viselkedésedet!

Tízmilliószoros Teremtő napi meditáció felvétele

2022.11.15.


Évkezdő Hála  meditáció

A Hála a legmagasabb rezgésű teremtő energia. Amikor igazán hálás vagy, nem tudsz ítélkezésben lenni, és ez az ami teret ad annak, hogy a lehető legjobb dolgok történjenek veled. 

Generációs mintáink felfedése online munkafüzet

A generációs minták olyan tudattalan programok, gondolatok és hiedelmek összessége, amelyeket hetedíziglen az őseinktől veszünk át.

Az életünk közel 90%-át éljük tudattalanul.

Az összes információ, hiedelem, gondolat, érzés, minta, ami velünk, vagy az őseinkkel történt, egy úgynevezett morfogenetikus energiamezőben információ szntjén jelen van.

Ehhez a morfogenetikus mezőhöz csatlakozunk, hiszen egy család vagyunk. Minden információ itt van energetikai lenyomatként. Bárkinek bármilyen félelme, átélt traumája megjelenik itt láthatatlanul.

Ezt tudattalanul is érzékeljük, ami nem jó, nem rossz, csak érzékeljük és követjük, a magunkénak gondoljuk. Ezek az energiák hetedíziglen hatnak ránk.

Ugye mennyi ősöd van, akiről semmit nem tudsz? Félelmetes, de az Ő élete is hatással van így rád. Megoldatlan dolgok, problémák, fogadalmak, amiket továbbviszünk.

Ez a kis munkafüzet segíthet neked abban, hogy jobban ráláss arra, higy milyen generációs programokból működsz tudattalanul.

Önbizalom -teszt

Mi az Önbizalom és miért van rá szükségünk? 

Az önbizalomnak számos értelmezése és definíciója létezik. Mindenkinek mást jelent.Legegyszerűbben fogalmazva: saját képességeinkbe, tehetségünkbe vetett bizalom. Arról szól, hogy mennyire vagyunk biztosak saját ítéletünkben, döntéseinkben. Kapcsolatban van az önszeretettel, önértékeléssel, önbecsüléssel, önhatékonysággal. Megléte és mértéke szoros összefüggést mutat a teljesítménnyel, kudarcélménnyel, a gondolkodásmóddal.Az önbizalom az életünk szinte minden területét meghatározó kérdés: a párkapcsolatunktól, a karrierünkön át a gyereknevelésig hatással van, hogy a környezetünkben élő emberekhez, egy-egy problémához, vagy feladathoz mekkora önbizalommal állunk hozzá, mekkora az önbecsülésünk.Ezzel a rövid teszttel ránézhetsz, hogy Te hogyan állsz az önbizalom terén. 

Jó munkát!

Egységben ÖnMAGoddal csakra harmonizáló Théta Healing meditáció