Ingyenes Önbizalom teszt 

Mi az Önbizalom és miért van rá szükségünk?

Az önbizalomnak számos értelmezése és definíciója létezik. Mindenkinek mást jelent.Legegyszerűbben fogalmazva: saját képességeinkbe, tehetségünkbe vetett bizalom. Arról szól, hogy mennyire vagyunk biztosak saját ítéletünkben, döntéseinkben. Kapcsolatban van az önszeretettel, önértékeléssel, önbecsüléssel, önhatékonysággal. Megléte és mértéke szoros összefüggést mutat a teljesítménnyel, kudarcélménnyel, a gondolkodásmóddal.Az önbizalom az életünk szinte minden területét meghatározó kérdés: a párkapcsolatunktól, a karrierünkön át a gyereknevelésig hatással van, hogy a környezetünkben élő emberekhez, egy-egy problémához, vagy feladathoz mekkora önbizalommal állunk hozzá, mekkora az önbecsülésünk.

Az önbizalom életünk minden területén szerepet játszik. A párkapcsolatunktól  a munkáig, a pénzügyeinktől, de akár a legáltalánosabb mindennapi tevékenységeket is ide vehetném. Az autóvezetés, a befektetések, a döntéshozatal, hivatalos ügyek elintézés, mind-mind követel némi önbizalmat tőlünk. Sokszor nem a kompetenciákkal van probléma az embereknél, hanem azzal, hogy például a nagy tudásuk, vagy tehetségük ellenére sem tartják elég jónak magukat.

Az alábbiakban találsz egy rövidített tesztet arra vonatkozóan, hogy Te vajon mennyi önbizalommal rendelkezel.

Ha szeretnéd megnézni, kattints az alábbi gombra, és máris kezdheted!

Lehetséges, hogy úgy érzed, kevés az önbizalmad, és szeretnél jobban boldogulni az életedben?

Már régóta szeretnél lépni egy nagyot előre, de mindig visszahúz, hogy nem bízol eléggé magadban?

Akkor éppen neked megfelelő a Szeretem magam 3 részes email-es offline Önbizalom növelő kurzusom, amit pont olyan embereknek készítettem, akik elkötelezettek, szeretnének igazán változtatni, és gyakorlatias önismereti eszközökre vágynak.

Talán Te is éppen köztük vagy!