Ingyenes Önbizalom teszt 

Mi az Önbizalom és miért van rá szükségünk?

Az önbizalomnak számos értelmezése és definíciója létezik. Mindenkinek mást jelent.Legegyszerűbben fogalmazva: saját képességeinkbe, tehetségünkbe vetett bizalom. Arról szól, hogy mennyire vagyunk biztosak saját ítéletünkben, döntéseinkben. Kapcsolatban van az önszeretettel, önértékeléssel, önbecsüléssel, önhatékonysággal. Megléte és mértéke szoros összefüggést mutat a teljesítménnyel, kudarcélménnyel, a gondolkodásmóddal.Az önbizalom az életünk szinte minden területét meghatározó kérdés: a párkapcsolatunktól, a karrierünkön át a gyereknevelésig hatással van, hogy a környezetünkben élő emberekhez, egy-egy problémához, vagy feladathoz mekkora önbizalommal állunk hozzá, mekkora az önbecsülésünk.

Az önbizalom életünk minden területén szerepet játszik. A párkapcsolatunktól  a munkáig, a pénzügyeinktől, de akár a legáltalánosabb mindennapi tevékenységeket is ide vehetném. Az autóvezetés, a befektetések, a döntéshozatal, hivatalos ügyek elintézés, mind-mind követel némi önbizalmat tőlünk. Sokszor nem a kompetenciákkal van probléma az embereknél, hanem azzal, hogy például a nagy tudásuk, vagy tehetségük ellenére sem tartják elég jónak magukat.

Az alábbiakban találsz egy rövidített tesztet arra vonatkozóan, hogy Te vajon mennyi önbizalommal rendelkezel.

Ha szeretnéd megnézni, kattints az alábbi gombra, és máris kezdheted!

Lehetséges, hogy úgy érzed, kevés az önbizalmad, és szeretnél jobban boldogulni az életedben?

Már régóta szeretnél lépni egy nagyot előre, de mindig visszahúz, hogy nem bízol eléggé magadban?

Akkor éppen neked megfelelő a Szeretem magam 3 részes offline Önbizalom növelő kurzusom, amit pont olyan embereknek készítettem, akik elkötelezettek, szeretnének igazán változtatni, és gyakorlatias önismereti eszközökre vágynak.

Talán Te is éppen köztük vagy!


Szeretnék néhány gondolatot megosztani veled az önbizalom növelő kurzusomról, amelynek fő célja a nagyobb önszeretet kialakítása és a határok megtartása.

Az önbizalom és az önszeretet az életünk egyik alappillére, ami meghatározza, hogy mennyire boldogok és sikeresek vagyunk az élet minden területén. Ez a kurzus arra összpontosít, hogy segítsen neked felfedezni az önmagadban rejlő értékeket és erősségeket, megismerni az önszeretet fontosságát, valamint megtanulni, hogyan tarthasd meg a határaidat az egészséges kapcsolatok fenntartása érdekében.

A kurzus során olyan témákat járunk körül, mint:

 • Az önismeret és önbizalom fejlesztése
 • Az önszeretet fontossága és gyakorlása
 • A határok felállítása és megtartása egészséges kapcsolatokban
 • Az önbizalom növelése a mindennapi életben és munkahelyi környezetben
 • Az önszeretet és a pozitív gondolkodásmód összekapcsolása
 • Gyakorlatok és technikák az önbizalom és az önszeretet erősítésére

Célom az, hogy támogassalak téged az úton az önbizalom és az önszeretet felé, hogy megtapasztald az élet teljességét és boldogságát. Minden lecke és gyakorlat arra fog összpontosítani, hogy segítsen neked felfedezni és kiaknázni belső erősségeidet, valamint megmutatni, hogyan teremthetsz egészséges határokat az életedben.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy elindulj ezen az izgalmas úton az önbizalom és az önszeretet felé, akkor szeretettel várlak a kurzusomon.

Kérlek, ne habozz megkeresni engem bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén. Mindig itt vagyok, hogy támogassalak téged az úton az önbizalom és az önszeretet felé.

A mini kurzus tematikája:

 • Az önbizalom alapjai.
 • Az énkép kialakítása.
 • Az önismeret fontossága.
 • Önmagunk értékeinek felfedezése.
 • Önmagunk és mások viszonya.
 • Milyen módokon erősítsük az önbizalmunkat?
 • Hogyan legyünk sikeresebbek?
 • Céltervezés és leggyakoribb hibák.
 • Sikerszokások és pozitív szemlélet kialakítása