Ingyenes Bőségteremtő ThetaHealing Meditáció

Tudtad, hogy a Bőség, a jól-lét természetes állapotunk? 

Az Univerzumban minden lény születési jogánál fogva megérdemli a bőséget.

Miért van az, hogy mégsem vagyunk mindannnyian a természetes bőség állapotában?

Nos, a bőség egyrészt egy érzés. Mindenkinek mást jelent, mást kapcsol hozzá. Van aki a pénzt, van aki a szeretetet, az elismerést, vagy akár az egészséget, vagy ezek mindegyikét.

Mivel ezeknek az érzéseknek a gyökere a tapasztalatainkban, hiedelmeinkben, a múltbéli emlékeinkben vagy a generációs mintánkban van valójában, addig, amíg nem takarítjuk ki a tudattalanunkban lévő hiedelmeket ezzel kapcsolatban, nehezen tudjuk megélni a bőséget itt a jelenben.


Miben lehet segítségedre az ajándék meditációm?

  • elkezdhetsz általa bőséget vonzani az életedbe
  • nem csak a pénzre fókuszálunk: a kapcsolataid, a fejlődésed, az önbecsülésed, az életed különböző területei is mind-mind részei ennek
  • nem kell hozzá semmilyen előképzettség vagy extra képesség, hogy használni tudd
  • folyamatos gyakorlással egyre több és több minden jelenik majd meg az életedben, ami a bőséget teremti neked

Szeretnél nagyobb bőséget az életedben és hatékonyabban manifesztálni?

ThétaHealing-az életváltoztató spirituális módszer

A théta rezgés állapot az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is.

A ThetaHealing® konzultáció során tudatosan elérjük az úgynevezett théta-állapotot, amelyben hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával jelentős előrelépést érhetünk el bármilyen életterületünkön jelentkező problémánk megoldásában.

A ThetaHealing egy olyan a tudatalatti blokkokat, meggyőződéseket, hiedelmeket feltáró és meváltoztató módszer, amelyet saját magadon is könnyedén végezhetsz.

Hogyan segíthet ez a  manifesztációban?

MANIFESZTÁCIÓ A THETAHEALING®-GEL

A ThetaHealing módszerrel végzett manifesztáció egy rendkívül hatékony technika. A folyamat alatt az agyunk a Théta rezgésállípotban van, amelynek köszönhetően hozzáférünk a tudatalatti tartalmához.

Ez nemcsak a gátló tényezők, hiedelmek, hitrendszerek feltárása miatt lehet fontos, hanem amiatt is, hogy a képességeink ilyenkor megsokszorozódnak, olyan rejtett képességeink is meg tudnak nyilvánulni, amelyek más esetben nem, mert nem is tudunk róla hogy léteznek.

A Teremtés művészetében egyébként is nagyon hatásos az agyunk relaxált állapota. A Théta rezgés egy nagyon ellazult állapota az agyunknak, amelyben nem vagyunk képesek az elménket használni. A mindennapi gondlkodás és a beszéd rezgése a Béta rezgéshullámon történik.

Az agyunkkal sajnos nem tudunk mindent megoldani. Az agyunk csak azt tudja elképzelni, amit eddig megélt, számára a jól bejáratott mintákat kényelmes választani és előre vetíteni is.

Az agy nem képes az összes számba vehető lehetőséget felismerni, korlátozott befogadó és feldolgozó képességei okán.

A Théta rezgésállapotban azonban ezek a lehetőségek megnőnek, az agyunk korlátozottsága nem szól bele a teremtés folyamatába. Nagyobb a megengedésünk, és ez az ítéletmentesség tere is egyben.

A ThetaHealing manifesztáció kb 80-90%-os hatékonyságú, szemben a többi technikával , amelyek 30-40%-os megvalósulással bírnak.

Amit fontos megemlíteni, hogy a hiedelmeink, a korlátozó nézőpontjaink gyengítik, lassítják a megvalósulás folyamatát. Amikor teremtésben vagyunk érdemes odafigyelni a gondolatainkra, amelyek ilyenkor megjelennek, és tudatosan formálni a gondolkodásunkat is. Elcsípni azokat a hiedelmeket, érzéseket, amelyek felmerülnek. Dolgozni rajtuk, és természetesen tovább teremteni.