ThetaHealing® BASIC DNA Alaptanfolyam

- Az életed megváltoztatója! -

Mi is az a ThétaHealing?

A ThétaHealing egy kivételes energiagyógyászati módszer, amelyet az 1990-es években Vianna Stibal fedezett fel Amerikában. A módszer, és a hozzá kapcsolódó információk azóta is folyamatosan fejlődnek, és szerencsére egyre gyorsabb a hatásuk is.
A technika leglényegesebb eleme a korlátozó hitrendszereink megtalálása, és megváltoztatása, mindezt a Teremtő csodálatos Feltétel Nélküli Szeretet energiájának köszönhetően.
Az a gazdag és szerteágazó spirituális tudás, amit Vianna lehozott számunkra, csodálatos, és ami még a nagyszerű ebben, hogy saját magunkat és a családunkat is képesek vagyunk fejleszteni, megváltoztatni vele.Amikor azt érezzük, hogy valami akadályozza a boldogságunkat, a pénzáramlásunkat, vagy akár a párkapcsolatunkat, akkor ezek nem külső tényezők, hanem a tudattalanunkban megbújó, láthatatlan hitrendszerek.
Ezek a dolgok azok, amelyyek leginkább távoltartanak a vágyainktől, a sikertől, az egészségtől, vagy a jóléttől. Mivel teljesen tudattalanok, a tudatos gondolkodással sajnos nem férünk hozzájuk, ezért kell egy módszer arra, hogy megláthassuk őket, és meg is változtathassuk. Valójában a nézőpontunk teremti a valóságunkat, és nem fordítva. Ami megjelenik a külvilágban, annak a gyökere benned van, ami származhat akár a jelen életed megtapasztalásaiból, a kollektív tudat információiból, az előző életeidből, vagy akár az őseidtől is.
A ThétaHealing információs anyaga olyan tudásra alapoz, amelyet a XXI-századi tudomány már számos esetben bizonyított, nem beszélve a sok csodás változásról, amelyet emberek milliói éltek meg mostanra.

Te is lehetsz az egyikük!
Gondolj bele, milyen hatalmas dolog, hogy a saját kezedbe tudod venni bármilyen nehézség, probléma esetén a sorsodat!


A ThétaHealing technika olyan életváltoztató spirituális gyakorlatok összessége, amellyel jelentős változásokat vagyunk képesek elérni az életünk bármely területén jelentkező elakadásoknál, problémáknál. Mivel teljesen tiszta energia, mindenki képes befogadni. Szerencsére semmilyen előképzettséget nem igényel a megtanulásuk, bárki képes alkalmazni őket.

Miben segíthet neked a ThétaHealing?

Párkapcsolat

Nincs párkapcsolatod, vagy nem vagy benne boldog? A ThétaHealing segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb párkapcsolatot, és segít abban, hogy megtaláld az elakadásaidat ezzel kapcsolatban. Sok esetben generációs, vagy előző életes minták akadályozzák a kapcsolati boldogságot, a ThétaHealing azonban ezeket is ki tudja oldani.

Pénzügyek

Ha nincsenek rendben a pénzügyeid, annak is számos oka lehet. Lehet, hogy a pénzről vannak olyan nézőpontjaid, amelyek akadályoznak, és az is lehetséges, hogy nem engeded meg magadnak a sikert. A ThétaHealinggel ezeket is feltárhatod és megváltoztathatod.

Egészség

Legtöbbször csak akkor szánjuk rá magunkat a változtatásra, amikor már fájdalmas egészségügyi problémákkal kell szembesülnünk. A ThétaHealing-ben megtanulhatod , hogy hogyan legyen nagyobb a testtudatosságod, hogyan kommunikálj a testeddel, hogyan ismerd fel, mire van igénye. mindezek mellett rálátást kaphatsz a betegségeid lelki okaira, és arra is, hogy milyen hitrendszerek és nézőpontok megváltoztatásával támogathatod a testedet a gyógyulásban.

Önbizalom, magabiztosság, önismeret

Rengeteg sérülésünk van ami az énképünket érinti, és láthatatlanul befolyásolja a kapcsolatainkat, a munkánkat, a karrierünket, vagy éppen a pénzügyeinket. A ThétaHealing segítségével fejlesztheted az önbizalmadat, hiszen a Téged korlátozó gondolatok hiedelmek eltávolításával javul az énképed és az önismereted.

Manifesztáció

Számomra ez az egyik legkedvesebb terület. A ThétaHealing technikában megtanulsz manifesztálni, és belenézi a jövődbe. A ThétaHealing munkával végzett manifesztációk 80-90 %-os hatékonysággal valósulnak meg.

Képességek fejlesztése

Amikor egyre tudatosabb leszel, és egyre több gátló hiedelmet tisztítasz, akkor rengeteg új képességed kap teret. Észreveszed, hogy másképpen működsz. és azok a képességeid amelyek eddig gátolva voltak, mert például megítéltek érte, vagy elhitted, hogy nem vagy képes rá, el kezdenek aktiválódni, és fejlődni.

Általános fizikai és lelki jóllét, elégedettség érzése

Egyre jobban érzed majd magad, energikusabbnak, boldogabbnak. egyre nagyobb lesz az életedben az elégedettség és a jóllét érzése minden szinten. A kezdeti hiány teréből átkerülsz a bőség és a hála terébe.

Spirituális fejlődés

Az Alaptanfolyamon sokféle ismeretet kapsz a spirituális világ működéséről, a tudatalattiról, a spirituális törvényekről. Mindezek elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy áramlásban legyünk, hogy segítve legyünk, és együtt tudjunk működni a segítő energiákkal.

Kinek ajánlom a ThétaHeling tanfolyamot?


MINDENKINEK!
Bárki képes megtanulni! Gyerekeknek már 10 éves kortól tanítható.
Bárki részt vehet rajta, mindenféle előképzettség nélkül. Ha nyitott vagy a világra, és elkötelezett saját magad iránt, akkor ez egy csodás párosítás, biztosan megtalálod ebben a módszerben a számításodat.


Természetesen ajánlom mindenkinek akinek bármilyen problémája, nehézsége van bármilyen életterületen.
Akinek nehéz gyerekkora volt, sok sérüléssel, vagy szeretetlen közegben nőtt fel.
Aki bizonytalan saját magában, vannak nehézségei a saját útja megtalálásában.
Aki szeretné jobban megismerni Önmagát.
Aki szeretne többet tudni a spirituális világ működéséről.
Aki szeretne fejlődni, fejleszteni a képességeit.
Aki Önmaga mellett a családtagjain is szeretne segíteni.
Aki segítő szakmában dolgozik, vagy elhivatottságot érez és szeretne segítőként dolgozni.
Aki szeretne többet manifesztálni, teremteni.


Mit kell tudni a BASIC DNA Alaptanfolyamról?


A tanfolyam egymást követő 3 vagy 4 nap, naponta 4-6 óra, rövid szünetekkel.
A Tanfolyam online vagy személyesen végezhető.
A Tanfolyamhoz tartozik egy Tanulói munkafüzet és egy Kézikönyv is, amelyben részletesen le vannak írva a gyakorlatok.
A tanfolyamon rengeteg gyakorlat lesz, hogy minél hatékonyabban tudjátok alkalmazni a megtanult információkat.
A tanfolyam elvégzéséről a ThétaHealing központ által elismert ThétaHealing konzulens Tanúsítványt kapsz.


A személyes részvételű tanfolyam díja: 150.000 Ft.
Online részvételű tanfolyam díja: 150.000 Ft
Korai befizetéssel ( tanfolyam kezdése előtt 2 héttel) -20.000 Ft kedvezmény.
Nyugdíjas kedvezmény:-20.000 Ft

Maximálisan elérhető kedvezmény: -30.000 Ft

Ösztöndíj, vagy részletfizetés egyénileg kérhető, amelyet a jelentkezési lapon tudsz igényelni.
Gyermek ár 15 éves korig :40.000 Ft . Gyermek ár 16-18 éves kor között: 65.000 Ft

Mit tanulunk az Alaptanfolyamon?

Megismerkedünk a tudatalatti működésével. A hitrendszerekkel, ezek hatásaival az életünkre. Megtanuljuk az ÁSÁS technikáját, amivel lehetővé válik, hogy ráleljünk a problémáinkat okozó gyökér hitrendszerekre. Megtanuljuk megváltoztatni a hitrendszereket. Megismerkedhetsz a letöltésekkel, amelyek segítségével olyan érzéseket tudunk megismerni/megismertetni másokkal, amelyeket eddig nem tapasztaltak. Ezek segítenek átírni a hiedelmeinket.Megtanulunk csatlakozni a Teremtőhöz, és a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez. Megtanulunk Feltétel Nélküli Szeretetet küldeni bárkinek.Megtanuljuk földelni, védeni magunkat.Megtanuljuk kitesztelni a a hitrendszereinket.Megismerkedünk a létezés 7 síkjával, a síkokat alkotó teremtményekkel. ( szellemekkel, tündérekkel stb...)Megtanulunk kommunikálni az Őrangyalainkkal. Megtanuljuk, hogyan olvasd le a Testedet, hogyan lásd, milyen problémák, elváltozások vannak a testedben.Megtanuljuk a legfontosabb spirituális törvényeket.Megtanulunk manifesztálni.

Ugye mennyi érdekesség? Tarts velünk Te is!


Mit tapasztalhatsz meg az Alaptanfolyam elvégzése után? 

Sokkal jobban érzed majd magad.Jobban kommunikálsz a testeddel.Hamarabb el tudod engedni a negatív érzéseidet.Nem rágódsz annyit a dolgokon, mert a kezedben lesz egy technika, amivel gyorsan rá tudsz nézni az okokra, és meg tudod változtatni.Jobbak lesznek a kapcsolataid.Nagyobb lesz a tisztánlátásod, fejlődik az intuíciód.Fejlődik az önbizalmad, a magabiztosságod.Egészségesebb és energetizáltabb lesz a tested.Új képességeket ismerhetsz fel magadban.Változnak a pénzügyeid, könnyebben és többet teremtesz.
Az Alaptanfolyamon alap információkat és gyakorlatokat tanulunk meg és gyakorlunk. Ha szeretnél többet tudni, jöhetsz tovább az ADVANCED DNA Haladó tanfolyamra.

Néhány gyakori kérdés a ThétaHealinggel kapcsolatban

Kell -e hinni benne?
Mindenki abban hisz, amiben szeretne. Ehhez nem kell vallásosnak lenni, de tény, hogy nyitottsággal könnyebben felismered a változásokat. A változások az energetikai rendszerben azonnal megtörténnek, a kérdés, hogy hajlandóak vagyunk e észrevenni őket?
Milyen változások várhatóak, és mennyi időn belül?
Mindenkinek egyéni módon történnek a változások. Függ attól, hogy ki milyen ütemben tudja őket megengedni, mi számára a komfortos. Nem tud olyan hitrendszered megváltozni, amire még úgy gondolod, szükséged van, a tudattalan annyit fog elengedni ami számára még biztonságos.
Meg tudom -e tanulni?
Igen, mindenki képes elsajáítani, mert ezek a módszerek egyszerűek, és ráadásul nem igényelnek bonyolult rituálékat.
Használhatom-e rossz dologra, hogy másnak ártsak vele?
Szerencsére nem, mert mindent a Feltétel Nélküli Szeretet teréből csinálunk, aTeremtőhöz kapcsolódva.
Van e gyakorlási lehetőség?
Igen, a tanfolyam elvégzése után sem engedem el a kezed. Online gyakorló napokon lesz alkalmad fejleszteni a technikádat, gyakorolni, és fejlődni is.


A legközelebbi online ThétaHealing BASIC DNA Alaptanfolyamok:Időpont: 2024.08.26-2024.08.29
Minden nap:  16:00- 20:30-ig
helyszíne : online, zoom felületen


Bármilyen kérdés esetén keress bizalommal
email:chironaccessstudio@gmail.com
Tel.:30/624-4149
Bakó Marianna
ThétaHealing Instruktor
Várlak szeretettel!