Tudatos nő, tudatos vállalkozás!

Üzleti mentoring program vállalkozónőknek

A pénzügyi szabadság  a növekedés és az egyensúly megteremtéséért!


Bizonyára már feltűnt neked is akár az üzleteddel, a  pénzügyeiddel kapcsolatban, hogy időnként ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz, A változó gazdasági környezetben nem megy a növekedés, vagy nem tudod, hogyan emelhetnéd új szintre az üzleted?

Ezek a dolgok nemcsak a gazdasági környezeten, a gazdasági ismereteken múlnak, hanem azon is, hogy ismered e magadat, a képességeidet, az erősségeidet, lehetőségeidet? 

Az üzletben nemcsak a matek számít, hanem a kreativitás, a hatékonyság, újszerűség, és az önismeret is. 

Ha szeretnéd, hogy nagyobb profitod, vagy több ügyfeled legyen, netán még ne kelljen szétszakadnod, jusson időd magadra, fejlődni, és mindezt még élvezni is szeretnéd, ez a mentorprogram segíthet neked ebben.


VÁLLALKOZÓNŐKÉNT AZ EGYIK LEGFONTOSABB PRIORITÁSUNK:

SIKERESEN EGYÜTT MŰKÖDTETNI AZ ÜZLETÜNKET ÉS A CSALÁDI ÉLETÜNKET IS!

MILYEN TAPASZTALATAIM VANNAK AZ ÜZLETÉPÍTÉS TERÉN?

Végzettségemet tekintve Agrármérnök vagyok, és minőségirányítási szakember és Life-coach. Mindig is a szervezés, szervezetfejlesztés, üzletfejlesztés és a hatékonyság növelés érdekelt. Szerettem egyszerre több lábon állni, több dolgot csinálni. Végzés után 2002-ben helyezkedtem el egy vállalkozásnál minőségügyi vezetőként, ahol a szervezetfejlesztés, szabályzatok készítésén kívűl később az értékesítésbe is belecsöppentem.

Nagyon sok tapasztalatot szereztem a vállalkozások működésével kapcsolatosan, főként arról, mennyi elvégzendő feladattal, döntéssel, és mennyiféle ismerettel kell rendelkeznie egy vállalkozónak ahhoz, hogy működtetni tudja a cégét.

Legyen az kisebb, vagy nagyobb, vannak feladatok, amelyek mindenhol jelen vannak, és bizonyos fokú rálátást igényelnek a vezető/ tulajdonos részéről.

Az, hogy vállalkozó lettem, pontosan ennek köszönhető, mert 2010-ben alapítottunk egy családi gazdaságot, amelyben belekóstolhattam a vállalkozói lét kihívásaiba.

Később elkezdtem a tanácsadói üzletemet fejleszteni, először több kisebb gazdaságban az ügyviteli és adminisztrációs rendszereket hoztam létre, az adott vállalkozásra szabva. Emellett fokozatosan építettem a kliensi körömet, tanácsadói munkámat, tanultam, képzésekre jártam.

2015-2022 között egy webáruházat is működtettem, ami kitárta az ismereteimet az online világ, a hirdetések, a posztolások, és különböző vevőszerző technikák felé.

Jelenleg az oktatás és a tanácsadás a legfőbb terület az életemben. Hitvallásom, hogy az üzleti elakadások is visszavezethetőek egyrészt valamilyen gondolkodásmódbeli blokkra, és a kompetencia hiányára.

Ezt a kettőt együtt szükséges fejleszteni, mert egyik a másik nélkül nem ér semmit.

Amit kiemelten fontosnak tartok, hogy vállalkozóként nem elég kizárólag a szakmádban hitelesnek, profinak lenned, fejlődnöd kell, de legalábbis ismeretekkel kell rendelkezned az alábbi területeken is, hogy sikeres legyél:

 • jogszabályok, pénzügyek, adózás,
 • marketing,
 • közösségi média működése,
 • hitelesség, önmegmutatás,
 • időgazdálkodás, időmenedzselés,
 • tudatos pénzügyi gondolkodásmód, pénzügyi döntések meghozatala,
 • hatékonyság növelés eszközei,
 • piac, és profit elemzése.

Sajnos, nem elég azt hinni, hogy ha jól csinálom amit csinálok, akkor minden szuper lesz! A vállalkozás folyamatos jelenlétet, fejlődést igényel, és természetesen azt, hogy képes legyél kilépni a komfortzónádból, és merj kockáztatni!

Remélem mindezekben segíthetek neked!MILYEN NEHÉZSÉGEKKEL SZEMBESÜLTEM A VÁLLALKOZÓI LÉT SORÁN?

Amikor belekezdtem a webáruházam működtetésébe, akkor szembesültem igazán kihívásokkal. Az volt az első ráébredésem, hogy nem elég rendelkezni egy webshoppal, feltölteni a termékeket, jól pozícionálni az árakat, és szuper termékeket forgalmazni, mert ezek valójában önmagukban egy fillért sem fognak hozni.

Anélkül, hogy nem foglalkozunk a vevőszerzéssel, több oldalról is, vagy azzal, hogy jól kiszámoljuk a megfelelő árrést, nem lesz gazdaságos a vállalkozásunk. Igazából mindegy, hogy ki mit ad(na) el, terméket, vagy a szolgáltatását, tudnia kell hogy kinek, milyen áron, milyen céllal kívánja értékesíteni azokat.

Meg kell találnia megfelelő érdeklődési körű ( és anyagi helyzetű ) embereket, akiket érdekel a terméke/szolgáltatása és ráadásul még hajlandó is fizetni érte.

Bizony, hajlandónak kell lennie, hogy megkérje a gondosan kikalkulált árát, amely nemcsak hogy fedezi az üzleti kiadásait, de emellett még kényelmes és biztonságos életet is élhet mellette, és nem mellesleg a növekedésre és a fejlődésre is megfelelő fedezetet biztosít.

Emellett még ügyelni kell a a likviditásra, hogy folyamatos legyen a pénzáramlás és mindig legyen elég pénz a kasszában a napi kiadásokra. Azt gondolhatnánk, hogy ez ha "jól" csináljuk a dolgokat magától jön, de nem, ezt is tanulni kell.

A kihívások sorában számomra a legnehezebb a figyelem felkeltés. Hogyan  és milyen témákkal, posztokkal , bejegyzésekkel, reklámokkal hívjuk fel magunkra a figyelmet. Hol és mennyit reklámozzunk? Hogyan legyünk hitelesek, ne nyomulósak, de ne is nyuszik? Hogyan hasson mindez természetesnek?

Mindezek mellett pedig ott van, hogy rendkívül nagy hangzavar van a világunkban. Az információs csatornákon özönlenek a jobbnál jobb ajánlatok, akciók. Rengeteg ajánlatból kell hogy valamivel kitűnjünk. Mindez nem kis feladat. Én személy  szerinte  hosszú távú építkezésre esküszöm.

Önmagunkkal hitelesen, felvállalható módon, valódi értéket adni.

Vállalkozónőként pedig a felsoroltakon túl vár ránk még egy jelentős feladat. A hivatást, a fejlődés iránti igényünket összeegyeztetni a családunkkal , és a saját magunkra fordított idővel. A legtöbbször azzal találkozom, hogy a nők a családot még szem előtt tudják tartani, illetve az egész vállalkozásukat a család igényeihez igazítják. A legutolsóként pedig önmagukkal törődnek. Így egy idő után sem a munkában, sem a családban nem képesek teljesíteni, kiégnek, és az üzlet sem fejlődik úgy, hogy az kielégítené az igényeiket. Az egyik legáltalánosabb probléma ilyenkor az elaprózódás, a túlterheltség és néhányan ilyenkor a vállalkozást is feladják amit eddig felépítettek.

Az egyensúly kialakítása és fenntartása nehéz feladat, ehhez meg kell fordítani a prioritásokat, és meg kell tanulni a munkák elosztását a vállalkozásban és a családban is egyaránt.

Számomra hosszú ideig tartó feladat volt és talán még most is zajlik ennek az egyensúlynak a kialakítása. Bár ez soha nem egy beállt és végérvényes dolog, hiszen a helyzetek változnak, a kihívások folyamatosak, és ebben a változó világban kell mindig megtalálnunk az egyensúlyunkat.Milyen eszközökkel tudok neked segíteni ?

Mivel többféle módszerrel dolgozom, ezért lehetőségem van integrálni ezeket, és mindegyik előnyét kihasználva egyénenként is csoportosan is foglalkozom az üzleteddel.

Milyen módszereket fogok használni a mentorprogramban?

Life-Coachingot az egyéni elakadások feltérképezésében és kezelésében.

Business-Coaching eszközöket a vállalkozásoddal/ üzleteddel kapcsolatos hatékonyság növelő technikák alkalmazásában.

Vizualizációs módszereket, és további kreatív technikákat a gondolkodásmódod átformálásában.

Mindehhez hozzáteszem még a8 éves tapasztalataimat amelyet a saját vállalkozásaim működtetése közben szereztem és több mint 20 évnyi tapasztalatot, amelyet szervezetfejlesztésben szereztem.


Kinek ajánlom ezt a lehetőséget?

Akik most terveznek üzletet indítani.

Akik elakadásban vannak az üzletükkel, nem tudnak tovább  fejlődni.

Akik szeretnének új vizekre evezni.

Akik a változó üzleti körülmények miatt szeretnének rugalmasabbá válni.

Akik szeretnének több profitot, kevesebb munkával.

Akik szeretnék megtalálni az egyensúlyt a vállalkozás és a család között.

Akik túlterheltnek érzik magukat, és nem tudják, hogyan adhatnának le a feladatokból.

Akik évek óta nem tudtak előre lépni.

Akik szeretnének szervezettebben, céltudatosabban működni és tudatosan elérni a céljaikat.

Akik szeretnének jobb anyagi helyzetet.

Akik szeretnének nagyobb biztonságot, kiszámíthatóságot az életükben.


Milyen esetben ajánlom ezt a programot?


Ha nem szeretnéd tovább azt érezni, hogy bármennyit is teszel és dolgozol, nem jutsz előrébb.

Ha nem szeretnéd tovább a korlátozásokból működtetni az üzletedet és a pénzügyi valóságodat.

Ha nem szeretnél beragadni abba, hogy éppen annyit termelsz ami hónapról hónapra elég.  

Ha szeretnéd könnyedén megkérni és megkapni az árát a munkádnak.

Ha szeretnél nagyobb profitot termelni, úgy hogy tartalékot is tudj képezni.

Ha nem szeretnél tovább versenyezni másokkal.

Ha nem szeretnél adósságban lenni ahhoz, hogy növekedj

Ha nem szeretnél folyamatosan stresszelni és szorongani a pénz, az ügyfelek miatt, és hogy mi lesz a jövő héten, a jövő hónapban.

Ha szeretnél minőségi szabadidőt amellett, hogy bőségben élsz.

Ha szeretnél hatékonyabban működni, megosztani a feladatokat, kiszervezni dolgokat.

Ha szeretnél megszabadulni attól a működéstől, hogy mindent neked kell tudni és csinálni egy személyben.

Ha szeretnéd elkerülni a kiégést.

Ha szeretnéd tudni, mi működik neked a legkönnyebben. és hogyan tudnál hatékonyabban növekedni.

Ha szeretnéd megtanulni, hogyan válts irányt, hogyan alkalmazkodj a változásokkal.

Ha szeretnéd végre, hogy legyen időd a fejlődésre, tanulásra.


Bemutatom neked az:

Tudatos nő-Tudatos vállalkozás  4 hónapos csoportos mentorprogramot!Biztosan gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyeseknek könnyebben jön a pénz, vagy jobban el tudják kérni a munkájukért az őket megillető bért. Vannak olyan emberek, akik folyamatos veszteségeket generálnak, vagy állandóan adósságban úsznak. 

Az is gyakori probléma, hogy éjjel-nappal dolgoznak, de mégis hónapról hónapra elég csak a pénz.

Ezekért egyrészt a vállalkozói kompetenciák hiányosságai, másrészt a hitrendszereink és a hozott, tudattalan mintáink a felelősek. A mi felelősségünk és egyben lehetőségünk is a változásra, ha mások hibáztatása helyett ránézünk ezekre a programokra, és kioldjuk azokat. 

Viszont a programok kioldása sem mindig elég. Meg kell tanulnunk azokat a pozitív gondolkodási módokat és cselekvési mintákat, amelyek a sikerhez és a nagyobb profithoz vezetnek. Fel kell ismernünk reálisan a képességeinket, a lehetőségeinket, és ennek megfelelően kialakítani az üzleti céljainkat.

Amikor üzleti célokon és üzleti működésen dolgozom, nem elég "bevetni" a jól ismert üzleti hatékonyság növelő technikákat, eszközöket, hanem az egyéni sajátosságokat is figyelembe kell vennünk. Az egyén saját maga képességeit, félelmeit, gondolatait, hiedelmeit, céljait, egyéni vágyait és esetleges rossz tapasztalatait viszi bele a vállalkozásába.

Mindezek még egy csodás üzleti terv mellett is akadályozzák a gazdaságos és könnyed működést, és a növekedést, fejlődést.

Mindenki csak addig tudja az üzletét fejleszteni, kiterjeszteni, amíg a saját komfortzónája terjed, amit pedig befolyásolnak a családi minták, a múltbéli tapasztalatok, másoktól hallott, látott dolgok, tapasztalatok, vélemények, az önbizalom hiánya, a kommunikációs nehézségek, vagy akár a kudarctól való félelem. Mindezeket együttesen érdemes megnézni, alakítani, és formálni.

Pontosan ezért alkottam meg ezt a mentorprogramot,  hogy több irányból közelíthessük meg ezt a problémát, és ennek segítségével nagyobb fejlődést érjünk el.

Mi a mottója ennek a programnak?

ÖNISMERET-  KOMPETENCIA FEJLESZTÉS- TUDATOSSÁG


Mit kell tudni a mentoring programról? Hogyan fog zajlani?


A program online zajlik, egyéni kéthetente 1,5 órás gyakorlati tanácsadás keretén belül.

Bármikor elkezdheted.

Az aktuális időpontokat a neked megfelelően jelöljük ki, nem kell másokhoz alkalmazkodnod.

A mentoring program 8 alkalomból áll, összesen 4 hónapig tart.

Ha igényled, ezt az időtartamot szűkíthetjük, illetve növelhetjük is.

Milyen  kiemelt témákkal foglalkozunk majd ezen a mentorprogramon?

A nyolc alkalmon nyolc kiemelt témával foglalkozunk majd.

 • Hitelesség, hatékony önmegmutatás, énképviselet, értékességtudat.
 • Időmenedzsment, hatékonyság növelése.
 • Árazás, önmagunk értékelése.
 • Asszertív kommunikáció, kommunikációs elemek, nehézségek, problémák az ügyfélkezelésben, határtartás.
 • Kommunikáció, marketing elemek, közösség építés.
 • Munka és magánélet egyensúlyának kiépítése.
 • Üzleti elemzés, üzleti potenciál felmérése, fejlődési lehetőségek.
 • Önbizalom és önérvényesítés az üzletben, sikeresség, tudatosság.


A közös munka során az alábbi témákat is érintjük és kidolgozzuk:

 • Feltérképezzük az üzleti céljainkat, vágyainkat, lehetőségeinket, erősségeinket, gyengeségeinket és a kockázatokat is.
 • Megnézzük, hogy milyen üzleti célok mentén építetted eddig a vállalkozásodat, azok hogyan alakultak, hol változtak meg az igények, és a jelenlegi helyzethez igazítjuk őket.
 • Feltérképezzük a vágyaidat azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél teremteni az életedben ezzel az üzlettel? mennyi pénzre, szabadidőre, lehetőségre, tanulásra, fejlődésre vágysz, és hogyan állsz ezekkel most.
 • Ránézünk az üzlettel, nyereséggel, kiadással, veszteséggel, sikerrel, kudarccal kapcsolatos nézőpontjaidra és mintáidra, és arra, hogy jelenleg hogyan áll az üzleted ezekkel.
 • Megnézzük a pénzhez, a gazdagsághoz és a saját értékességedhez kapcsolódó hitrendszereinket, és azokat az akadályozó tényezőket, amelyek miatt nem mered/ nem tudod megkérni a neked megfelelő árat.
 • Meghatározzuk a küldetésedet, a célcsoportjaidat, és feltérképezzük azokat a csatornákat és módokat, amelyeken számodra elérhető módon tudod felkelteni az ügyfeleid érdeklődését.
 • Megvizsgáljuk az időgazdálkodásodat, a prioritásaidat és kialakítunk egy megfelelőbbet számodra.
 • Összeírjuk és elemezzük azokat a munkafolyamatokat, amelyeket csinálsz az üzletedben, elemezzük a hatékonyságukat, és feltérképezzük, miben szükséges fejlődni, hozzáadni,változtatni.
 • Készítünk egy középtávú tervet az üzleted és az életed változtatására vonatkozóan.

Ez egy olyan program, amelyet a saját tapasztalataimra és kipróbált eszközeimre alapozva készítettem , Nagy szeretettel várlak, ha változást szeretnél az üzletedben, nagyobb biztonságot, biztosabb anyagi helyzetet és önmagad értékesebb megélését az életedben!


Mit kaphatsz még ettől a mentorprogramtól?

Segítséget a kiégés megelőzésében

Honnan tudhatod, hogy fenyeget a kiégés veszélye?

 • Ha úgy érzed rengeteg teher van a válladon
 • Ha bármit teszel, úgy érzed nem jutsz előbbre.
 • Ha sokszor van veszteség élményed, legyen szó akár kapcsolati, akár pénzügyi veszteségről.
 • Ha megmagyarázhatatlan, ok nélküli érzéseid vannak.
 • Ha úgy érzed, akárhogyan is próbálkozol, nem tudsz kiteljesedni.
 • Ha folyamatosan a túlélésre játszol.
 • Ha sok ügyfeled van, de a bevételeid nem tükrözik ezt.
 • Ha a legtöbb dolgot Te csinálod az üzletedben, teljesen szétszórt vagy.
 • Ha nem tudod betartani a határokat a kliensekkel.
 • Ha a munka és a család  mellett semmire sincs már időd.
 • Ha elhanyagolod a saját életedet.
 • Ha nincs erőd, motivációd fejlődni.
 • Ha rengeteget stresszelsz agyalsz és már egyéb testi problémáid is vannak.
 • Ha nem tudsz nyugodtan és pihentetően aludni, feltöltődni a problémáktól.

Ha szeretnél ezen változtatni, gyere, és oldjuk meg hatékonyan együtt ezeket a problémákat!

Miben fog még neked segíteni ez a program?

Nagyobb önbizalmat kaphatsz, ami az életed minden területére kihathat.

A magasabb önbecsülés és önbizalom:

  • összefüggésbe hozható a jobb egészségi állapottal,
  • a jobb szociális élettel,
  • felvértez a mentális rendellenességekkel, társadalmi problémákkal szemben,
  • segít a megküzdésben és a mentális jóllét megőrzésében,
  • rugalmassá tesz.
  • összességében jobb anyagi jólétet, munkakörülményeket, családi helyzetet eredményez,
  • nagyobb elégedettséged ad az élet minden területén,
  • segít kiállni Önmagunkért minden helyzetben,
  • segítségével sokkal kezdeményezőbbek és kockázatvállalóbbak lehetünk,
  • könnyebben ki tudunk lépni a számunkra romboló, rossz helyzetekből, legyen az párkapcsolat, vagy munka,
  • több területen ki tudjuk próbálni magunkat, ezáltal ki tudjuk hozni magunkból a legjobbat,
  • nagyobb teljesítmény elérésére képesek a magasabb önbizalommal rendelkező emberek.

Milyen képességed erősödhet meg a programsorozat alatt?

Megismerheted az Asszertív kommunikáció alapjait

 • a program során képes leszel felismerni a különböző kommunikációs módokat, azt, hogy Te hogyan kommunikálsz és a párod, vagy akár más emberek is milyen módon kommunikálnak veled, mi a mozgatórugójuk,
 • felismered a saját működésedet és behatárolni azokat a képességeket és gyengeségeket, amelyek szükségesek a hatékony önérvényesítéshez
 • megtanulod az erőszakmentes kommunikáció alapjait, hogy hogyan láthatsz rá a saját igényeidre és szükségelteidre, hogyan tudod azokat érvényesíteni,
 • megtanulsz nemet mondani, kialakítani és betartatni a határaidat,
 • képes leszel a problémás helyzetekben nyugodtan kommunikálni, természetesen gyakorlással,
 • megtanulod, hogyan tiszteld önmagad, és hogyan érvényesítsd az érdekeidet másokkal.

Milyen üzleti problémákra fókuszálunk a mentorprogram alatt?

 • Az üzleted helyzetének elemzése.
 • A személyiséged elemzése és hatása az üzleted működésére.
 • A szolgáltatásaid elemezése, versenytársak, piaci elemzése.
 • A személyes kompetenciáid, kreativitásod, képességeid, tapasztalataid, sikereid összegzése és felhasználása a fejlődésre.
 • Önmegmutatás a gyakorlatban, mivel tudod felkelteni a vevők érdeklődését, mi számodra a legmegfelelőbb marketing.
 • Árazás a gyakorlatban, személyiséged hatása az árazásra.
 • Időgazdálkodás, időmenedzsment, hatékonyság, munkamenetek és munkafeladatok elemzése.
 • Személyes kompetenciák fejlesztésének szükségessége.
 • Munka és magánélet összehangolása.
 • Üzleti gondolkodásmód kialakítása.

MIT VÁRHATSZ MÉG ETTŐL A PROGRAMTÓL?


Egy egyéni munkafüzet feldolgozásán keresztül térképezzük fel az üzleted, az üzleti gondolkodásmódodat, az üzleted működését és a Te személyiségedet.  Az elemzések  és a közös munka célja, hogy rálátást kapj a folyamatokra, az akadályozó tényezőkre, valamint eszközöket kapj a céltervezéshez, és a növekedéshez.

Főbb témák:

 • az üzleted pozícionálása,

 • küldetéstudat,

 • vágyak, álmok, szükségletek, igények elemzése,

 • elért eredmények, sikerek értékelése,

 • főbb működési jellemzők elemzése, elakadások megtalálása,

 • SWOT analízis (erősségek/gyengeségek/lehetőségek/veszélyek),

 • személyes elakadásaid hatása az üzletedre,

 • üzleti romboló szokások elemzése

 • hatékonyság, munkák felosztása, leghatékonyabb munkamódszerek megtalálása,

 • fejlődési lehetőségek megtalálása,

 • hatékonyan használható eszközök a változáshoz,

 • sikerszokások, a változások bevezetésének eszközei,

 • középtávú céltervezés

Miért lesz ez a mentorprogram a neked megfelelő?

 • Megismerheted a saját működésedet és a mozgatórugóidat az üzleteddel és az életvezetéseddel kapcsolatban.
 • Megértheted, hogy miért működik úgy az üzleted ahogy, melyek az elakadásaid.
 • Képet kapsz arról, hogy milyen hiányosságok vannak az üzleti működésedben és a gondolkodásmódodban.
 • Lehetőséged lesz megfejlődni ezeket.
 • Eszközöket és tippeket kaphatsz az üzlettel és a pénzzel kapcsolatban, amivel további jó gyakorlatokat szilárdíthatsz meg.
 • Elindulhatsz azon az úton, mely a tudatos élet és a tudatos pénzügyi minta megteremtése felé vezető út első lépése lehet.
 • Feltérképezzük azokat a képességeidet, amelyet talán még nem is használsz, amelyekkel többet tudsz teremteni és sikeresebb lehetsz.
 • Hatékonyabbá tesszük a munkamódszeredet.
 • A számodra megfelelő üzletet alakítjuk ki, figyelembe véve az egyéni képességeidet, és lehetőségeidet.
 • Minden eszközt a kezedbe adok, neked csak használnod kell őket.
 • Az alkalmakról felvétel készül, így mindig lesz segítséged a jövőben is.
 • Egyénileg foglalkozom veled, így csak rád figyelek!
 • Minden alkalommal felteheted a kérdéseidet, megbeszélhetünk konkrét problémákat.
 • Kapsz emailben minden alkalomhoz egy  munkafüzetet, amelyet bármikor újra használhatsz.

Mi változhat meg az életedben a mentorprogram hatására?

Csökkenni fog a stressz és a kiégés kockázata az életedben

Több időt tudsz magadra, az egészségedre a jóllétedre szánni.

Kevesebb terhed lesz, és jobban be fogod tudni osztani az erőforrásaidat.

Élvezetesebb lesz számodra a vállalkozás, sokkal motiváltabban tudsz majd a szakmai feladataidra koncentrálni.

Jobban el tudod majd dönteni, hogy mire mennyi energiát érdemes fordítanod, ezáltal hatékonyabb lehetsz.

Képessé válsz nagyobb egyensúlyban tartani a munkát és a magánéletet.

Képes leszel jobban elosztani a feladatokat, és segítséget igénybe venni.

Ismerni fogod a saját működésedet és azokat a korlátokat amelyek hatással vannak az üzletedre.

Nagyobb önbizalommal mersz majd belevágni az új dolgokba és jobban meg tudod majd kérni az áraidat.

Kevesebb munkával több pénzt leszel képes teremteni.

Hatékonyabban és asszertívabban fogod tudni kikommunikálni az igényeidet és a vágyaidat, és betartatnia határaidat az ügyfelekkel és a családban is.

Jobban fogod tudni látni és kiaknázni a lehetőségeidet.

Nagyobb elismerésben lehet részed.

Több öröm és lelkesedés jelenhet meg az életedben és az üzletedben is.


Te is szeretnéd jobban érezni magadat és örömtelibben megélni a vállalkozói létet?

 • Szeretnél több könnyedséget az életedben?
 • Szeretnél nagyobb anyagi biztonságot?
 • Szeretnél több vevőt könnyedébben?
 • Szeretnéd ha nem kellene az árversenybe beszállnod?
 • Szeretnéd, ha nem tornyosulnának rád az elvégzendő feladatok?
 • Szeretnéd, ha több időt fordíthatnál magadra?
 • Szeretnél nagyobb egyensúlyt az életedben?
 • Szeretnél céltudatosabban tervezni és megvalósítani a terveidet?
 • Szeretnél szakmai téren is fejlődni, csak nem tudod merre az irány?
 • Szeretnél több motivációs és lelkesedést a munkádba és az életedbe?
 • Szeretnél hatékonyabban gazdálkodni az erőforrásaiddal? Az időddel, a pénzeddel, a fizikai erőddel, a mentális energiáiddal?
 • Szeretnéd, ha az ügyfelek jobban tisztelnék az idődet, az energiáidat és a munkádat?
 • Szeretnéd jobban megismerni önmagadat?
 • Szeretnél könnyebben döntéseket hozni?

Ha a válaszod IGEN, akkor remélem segíthetek neked ebben!

JÖHET A PÉNZÜGYI RÉSZ?

Mennyibe kerül a Tudatos nő, Tudatos vállalkozás mentorprogram?

A részvételi díj a:

 • munkafüzettel,
 • a felvételekkel,
 • és a bónusszal 

együtt: 60.000 Ft/ hónap azaz        ( 4 x 60.000) Ft. Egy összegben fizetve 200.000 Ft


Voltál már nálam más tanfolyamon, workshopon, előadáson? 

Akkor Te most azon szerencsések közzé tartozol, akik árkedvezményben részesülnek!

Számodra a program ára:

55.000 Ft/ hónap azaz (4 x 55.000) Ft. Egy összegben fizetve 185.000 FtMilyen bónuszokat kapsz a

Tudatos nő, tudatos vállalkozás Üzleti mentorprogramhoz?

#Bónusz 1: Pénzügyi sikerszokások, ami segítségedre lehet abban, hogy helyes és előremutató lépésekkel kezeld a pénzt, és többet teremts!

Félre a kifogásokkal! Ne állj a saját utadba!

Ne hallgass rájuk, ha ilyen gondolatok vannak a fejedben!


Melyek a leggyakoribb kifogások?

 • Nincs rá időm.
 • Nekem ez úgysem menne.
 • Mit fog szólni hozzá a párom, a családom?
 • Túl öreg vagyok már hozzá.
 • Nehezen tanulok, ennyi idősen már nem lehet változni.

 • Ez nem én vagyok, hogy mutogassam magam.

 • Nem akarok senkire sem tukmálni semmit.

 • Nehéz a gazdasági helyzet, most nem engedhetem meg magamnak

 • Nincs pénzük az embereknek.

Ezzel ellentétben hogyan gondolkodnak azok akiknek pozitív hozzáállásuk van a világhoz és a problémákhoz?

 • A mentorprogram minden alkalma visszanézhető, hozzád alkalmazkodunk bármikor szakíthatsz rá időt.
 • Bárki képes megtanulni, aki fektet bele energiát.
 • Először biztosan furcsa lesz a családtagjaidnak a sok változás, de később elfogadják, és lehet, hogy ők is sokat tanulnak majd ebből.
 • A boldogsághoz senki sem túl öreg.
 • Tény, hogy ahogyan idősödünk, nehezebb változtatni, de sokszor egy kicsi változás is elég ahhoz, hogy sokkal jobb legyen az életminőségünk.
 • A gazdasági  és az üzleti környezetben folyamatosan vannak változáshoz, a kulcs, hogy megtanuljunk ehhez rugalmasan alkalmazkodni.
 • Neked azokat az ügyfeleket kell megtalálnod, akik szívesen kifizetik a szolgáltatásaidat.
 • Mindig lesznek problémák és olyan helyzetek amelyeket közvetlenül nem befolyásolhatsz, ezt kell megtanulni kezelni.


Az életed kulcsa a Te kezedben és a hozzáállásodban van. Én segíthetek neked ebben, de az igazi változás rajtad múlik!

JELENTKEZZ GYORSAN ÉS BIZTOSÍTSD A HELYEDET A RÉSZTVEVŐK KÖZÖTT, AZ EXTRA AJÁNDÉKÉRT!

EXTRA AJÁNDÉK AZOKNAK, AKIK VÁLASZTJÁK A PROGRAMOT

Amennyiben úgy döntesz, hogy csatlakozol további BÓNUSZ ajándékom számodra!

Az üzletben való érvényesüléshez, önmagad megmutatásához és a a fejlődéshez egyaránt fontos összetevő az Önbizalom.

Egészséges önbizalom nélkül nem tudsz érvényesülni, nem leszel képes egészséges határokat húzni.

Az önbizalom hozzásegít ahhoz, hogy a belső értékeinkre figyeljünk, és ebből táplálkozzunk. Átsegít a nehéz helyzeteken, tartást ad, és továbblendít amikor szükségünk van rá.

Az önbizalom fejleszthető, és nagyon is megéri ebbe energiát fektetni, különösen, ha valaki vállalkozik, mert a sikeres üzlet és a sikeres élet alapvető feltétele, hogy bízzunk magunkban a szolgáltatásunkban és képesek legyünk egészséges módion kockázatot vállalni.

Mi a meglepetés?

Az üzleti naphoz ajándékba kapod a Szeretem magam - 3 hetes offline emailes Önbizalom növelő kurzus is.

Ennek a kurzusnak az ára 14.900 Ft. az értéke pedig felbecsülhetetlen.

Szeretnél többet tudni erről a minikurzusról? ITT találhatsz bővebb információkat.Várlak szeretettel! Teremtsük meg együtt az új üzleti és pénzügyi valóságodat!