Tízmilliószoros Teremtő napi meditáció felvétele

Egy korábbi ajándék alkalom felvétele.

A Tízmilliószoros Teremtő napokon a teremtő energiánk megsokszorozódik, ezért is fontos, hogy nagyobb tudatossággal kezeljük az életünket és a gondolatainkat!

2024.02.24.

Szeretnél tudatosabban és hatékonyabban manifesztálni?

A TECHNIKÁT TE IS MEGTANULHATOD ÉS AZUTÁN HATÉKONYAN ALKALMAZHATOD BLOKKOLDÁSRA, MANIFESZTÁCIÓRA.

MANIFESZTÁCIÓ A THETAHEALING®-GEL

A ThetaHealing módszerrel végzett manifesztáció egy rendkívül hatékony technika. A folyamat alatt az agyunk a Théta rezgésállípotban van, amelynek köszönhetően hozzáférünk a tudatalatti tartalmához.

Ez nemcsak a gátló tényezők, hiedelmek, hitrendszerek feltárása miatt lehet fontos, hanem amiatt is, hogy a képességeink ilyenkor megsokszorozódnak, olyan rejtett képességeink is meg tudnak nyilvánulni, amelyek más esetben nem, mert nem is tudunk róla hogy léteznek.

A Teremtés művészetében egyébként is nagyon hatásos az agyunk relaxált állapota. A Théta rezgés egy nagyon ellazult állapota az agyunknak, amelyben nem vagyunk képesek az elménket használni. A mindennapi gondlkodás és a beszéd rezgése a Béta rezgéshullámon történik.

Az agyunkkal sajnos nem tudunk mindent megoldani. Az agyunk csak azt tudja elképzelni, amit eddig megélt, számára a jól bejáratott mintákat kényelmes választani és előre vetíteni is.

Az agy nem képes az összes számba vehető lehetőséget felismerni, korlátozott befogadó és feldolgozó képességei okán.

A Théta rezgésállapotban azonban ezek a lehetőségek megnőnek, az agyunk korlátozottsága nem szól bele a teremtés folyamatába. Nagyobb a megengedésünk, és ez az ítéletmentesség tere is egyben.

A ThetaHealing manifesztáció kb 80-90%-os hatékonyságú, szemben a többi technikával , amelyek 30-40%-os megvalósulással bírnak.

Amit fontos megemlíteni, hogy a hiedelmeink, a korlátozó nézőpontjaink gyengítik, lassítják a megvalósulás folyamatát. Amikor teremtésben vagyunk érdemes odafigyelni a gondolatainkra, amelyek ilyenkor megjelennek, és tudatosan formálni a gondolkodásunkat is. Elcsípni azokat a hiedelmeket, érzéseket, amelyek felmerülnek. Dolgozni rajtuk, és természetesen tovább teremteni.