Stresszoldó kezelések

                      doTERRA AromaTouch Technika kezelés

Az AromaTouch Technika a doTERRA vállalat hivatalos eljárása. A célja, hogy megtapasztalhassuk a finom érintések során az anyai öl biztonságát, a szeretetet, valamint ez egy csodálatosan ellazító, stresszoldó, relaxáló technika. A kezelés során 8 féle doTERRA illóolajat viszünk fel gyengéd, finom érintések, simogatások formájában a test különböző pontjaira, amelyek nemcsak fizikailag hanem lelkileg is nagy hatásúak.

"Az AromaTouch® technikát azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból. A technika erőteljes előnyeit az esszenciák újdonsült rajongója ugyanolyan hatékonysággal a felszínre tudja hozni, mint egy felkészült egészségügyi szakember."

- Dr. David K. Hill, a doTERRA Egészségügyi igazgatója, az eljárás kifejlesztője.

A technikai hatása: Stresszoldás, Az immunrendszer védelme, Gyulladásos folyamatok szabályozása, Homeosztázis - a test öngyógyító képessége.

A kezelés során 8 féle doTERRA illóolajat használunk a testen. Ezek: Balance, Levendula, Teafa, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Vadnarancs, Borsmenta.

A kezelés kb 1 órás időtartamú.

Metamorf masszázs

A Metamorf masszázs egy különleges kezelés, amelynek valójában semmi köze a masszázshoz. a technika lehetővé teszi, hogy az elakadásokat, beragadt érzéseket, traumákat három idősíkon ( jelen, múlt, jövő)  kioldjuk a testből, és ezáltal óriási lelki változást hoz a kezelt személynek. Rendkívül gyengén, mert foinom érintésekkel történik a lábon, a kezeken és a fejen. Ellazít, relaxál, feltölt, és segít abban, hogy a hozott mintákat is kioldjuk a tudatalattiból.

A kezelés masszázságyon, ruhában zajlik. 

Kb 50 perces időtartamú, rendkívül pihentető.