ThetaHealing® tanfolyamok

 • Miért válassz engem?

  • Mert több mint 7 éve foglalkozom aktívan a ThétaHealinggel és számos gyakorlati tapasztalatom van a technika alkalmazásáról.
  • Mert a tanfolyamok után sem engedem el a kezed. Saját zárt facebook csoportom van a tanítványaimnak, amelyben rendszeresen osztok meg hasznos anyagokat, fejlesztő videókat és aktuális tartalmakat.
  • Mert több évnyi tapasztalatom van más modalitásokban is, amellyel komplexen segíthetek neked.
  • Mert a tanfolyamok mellett aktívan és rendszeresen kezelek is, így nem szakadtam el az emberek problémáitól.
  • Mert a tanfolyam elvégzése után is fordulhatsz hozzám bizalommal kérdéseiddel, elakadásaiddal.
  • Mert rugalmasan, több helyszínen is oktatok rendszeresen.
  • Kényelmes saját oktatóhelyiségekben várlak.
  • Mert a mottóm a folyamatos fejlődés és az aktualizált tudás. Ennek megfelelően folyamatosan képzem magam és ezt a tudást nyújtom másoknak is.

Mi az a ThetaHealing®

 és mit nyújthat neked 

ThetaHealing® Alaptanfolyam

A ThétaHealing technika olyan életváltoztató spirituális gyakorlatok összessége, amellyel jelentős változásokat vagyunk képesek elérni az életünk bármely területén jelentkező elakadásoknál, problémáknál. 

Mivel teljesen tiszta energia, mindenki képes befogadni. 

Szerencsére semmilyen előképzettséget nem igényel a megtanulásuk, bárki képes alkalmazni őket.

Miben segíthet neked a ThétaHealing?

Párkapcsolat - Nincs párkapcsolatod, vagy nem vagy benne boldog? A ThétaHealing segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb párkapcsolatot, és segít abban, hogy megtaláld az elakadásaidat ezzel kapcsolatban. Sok esetben generációs, vagy előző életes minták akadályozzák a kapcsolati boldogságot, a ThétaHealing azonban ezeket is ki tudja oldani.

Pénzügyek - Ha nincsenek rendben a pénzügyeid, aznnak is számos oka lehet. Lehet, hogy a pénzről vannak olyan nézőpontjaid, amelyek akadályoznak, és az is lehetséges, hogy nem engeded meg magadnak a sikert. A ThétaHealinggel ezeket is feltárhatod és megváltoztathatod.

Egészség - Legtöbbször csak akkor szánjuk rá magunkat a változtatásra, amikor már fájdalmas egészségügyi problémákkal kell szembesülnünk. A ThétaHealing-ben megtanulhatod , hogy hogyan legyen nagyobb a testtudatosságod, hogyan kommunikálj a testeddel, hogyan ismerd fel, mire van igénye. mindezek mellett rálátást kaphatsz a betegségeid lelki okaira, és arra is, hogy milyen hitrendszerek és nézőpontok megváltoztatásával támogathatod a testedet a gyógyulásban.

Önbizalom, magabiztosság, önismeret - Rengeteg sérülésünk van ami az énképünket érinti, és láthatatlanul befolyásolja a kapcsolatinkat, a munkánkat, a karrierünket, vagy éppen a pénzügyeinket. A ThétaHealing segítségével fejlesztheted az önbizalmadat, hiszen a Téged korlátozó gondolatok hiedelmek eltávolításával javul az énképed és az önismereted.
ManifesztációSzámomra ez az egyik legkedvesebb terület. A ThétaHealing technikában megtanulsz manifesztálni, és belenézi a jövődbe. A ThétaHealing munkával végzett manifesztációk 80-90 %-os hatékonysággal valósulnak meg.

Képességek fejlesztése - Amikor egyre tudatosabb leszel, és egyre több gátló hiedelmet tisztítasz, akkor rengeteg új képességed kap teret. Észreveszed, hogy másképpen működsz. és azok a képességeid amelyek eddig gátolva voltak, mert például megítéltek érte, vagy elhitted, hogy nem vagy képes rá, el kezdenek aktiválódni, és fejlődni.

Általános fizikai és lelki jóllét, elégedettség érzése - Egyre jobban érzed majd magad, energikusabbnak, boldogabbnak. egyre nagyobb lesz az életedben az elégedettség és a jóllét érzése minden szinten. A kezdeti hiány teréből átkerülsz a bőség és a hála terébe.

Spirituális fejlődés - Az Alaptanfolyamon sokféle ismeretet kapsz a spirituális világ működéséről, a tudatalattiról, a spirituális törvényekről. Mindezek elengedhetetlenü fontosak ahhoz, hogy áramlásban legyünk, hogy segítve legyünk, és együtt tudjunk működni a segítő energiákkal.

Kinek ajánlom a ThétaHeling tanfolyamot? MINDENKINEK! Bárki képes megtanulni! Gyerekeknek már 10 éves kortól tanítható.
Bárki részt vehet rajta, mindenféle előképzettség nélkül. Ha nyitott vagy a világra, és elkötelezett saját magad iránt, akkor ez egy csodás párosítás, biztosan megtalálod ebben a módszerben a számításodat.

Természetesen ajánlom mindenkinek akinek bármilyen problémája, nehézsége van bármilyen életterületen.
Akinek nehéz gyerekkora volt, sok sérüléssel, vagy szeretetlen közegben nőtt fel.
Aki bizonytalan saját magában, vannak nehézségei a saját útja megtalálásában.
Aki szeretné jobban megismerni Önmagát.
Aki szeretne többet tudni a spirituális világ működéséről.
Aki szeretne fejlődni, fejleszteni a képességeit.
Aki Önmaga mellett a családtagjain is szeretne segíteni.
Aki segítő szakmában dolgozik, vagy elhivatottságot érez és szeretne segítőként dolgozni.
Aki szeretne többet manifesztálni, teremteni.

A tanfolyam egymást követő 3 nap, naponta 7 óra, rövid szünetekkel.
A Tanfolyam online vagy személyesen végezhető.
A Tanfolyamhoz tartozik egy Tanulói munkafüzet és egy Kézikönyv is, amelyben részletesen le vannak írva a gyakorlatok.
A tanfolyamon rengeteg gyakorlat lesz, hogy minél hatékonyabban tudjátok alkalmazni a megtanult információkat.
A tanfolyam elvégzéséről a ThétaHealing központ által elismert ThétaHealing konzulens Tanúsítványt kapsz. 

A személyes részvételű tanfolyam díja: 150.000 Ft

Korai befizetéssel ( tanfolyam kezdése előtt 2 héttel) -20.000 Ft kedvezmény.
Nyugdíjas kedvezmény:-20.000 Ft
Ösztöndíj, vagy részletfizetés egyénileg kérhető, amelyet a jelentkezési lapon tudsz igényelni.
Ismétlő ár: 65.000 Ft
Gyermek ár 15 éves korig: 40.000 Ft

Elérhető Tanfolyami Időpontok

ThetaHealing® Alaptanfolyam

Online, 2022. December 17-18-19. szombat-vasárnap-hétfő 

ThetaHealing® Alaptanfolyam

Debrecen, 2023. január 26-27-28. csütörtök-péntek-szombat

ThetaHealing® Speciális Témájú Workshopok

Gyógyítsd meg a belső gyermeked meditációs est


Online, 2022. november 28. hétfő 18:30-19:45


Vajon mennyire tudod szeretni és elfogadni Önmagad? Mennyire működsz a hiányaidból, azokból a hiányokból, amelyet gyerekként nem kaptál meg? Mindenkinek vannak hiányai, és valójában senkit nem szerettek úgy teljes mértékben, ahogyan arra szüksége lett volna gyerekként. Kinek kisebb, kinek nagyobb hiányai vannak, amelyeket folyamatosan cipelünk magunkkal, kivetítjük a kapcsolatainkra, és elvárjuk, hogy úgy szeressenek, ahogyan azt a kisgyermek nem kapta meg. 

Ezeket a hiányokat utólag nem tudjuk bepótolni. Sajnálatos, de ezek a hiányok mindíg betöltetlenek maradnak, mert a múlt elmúlt, az idő kerekét nem lehetséges visszafordítani. Ennek ellenére, itt a mostban, meg tudjuk adni magunknak azt amire vágyunk. Csak mi tudjuk megadni és csak mi tudjuk feltérképezni, hogy mire is van valójában szükségünk. 

A Belső gyermek meditáció segít kapcsolatba lépni azzal a benned élő kisgyermekkel, akivel lehet hogy már nagyon régóta megszakadt a kapcsolatod. Lehetséges, hogy azért nem tudod a saját igényeidet, szükségleteidet megadni magadnak, mert nem is tudod, mik azok, mert már olyan régen nem kapcsolódtál ezzel a gyermekkel, hogy fogalmad sincs mit is érez, vagy mit is szeretne. Lehet, hogy soha nem is tudtál kapcsolódni, mert nem volt rá mintád, nem volt senki aki megtanítson rá, hogy lehet ennek a gyermeknek érzése, igénye, ami elvitathatatlan jogod. 

Ebben a meditácóban lehetőséget kapsz arra, hogy újra felfedezd magadban az Önmagaddal való kapcsolódás lehetőségét, egységét, és elkezdhess egy olyan működést, amikor végre tekintettel tudsz lenni az érzéseidre, és bátran mered majd kifejezni Önmagadat.

 Várlak szerettel ezen az online meditáción, és előtte egy kis előadáson a zoom felületen, amelynek a felvételét utólag megkapod.

A befektetésed Önmagadba: 3.000 Ft 

Lélektárs-teremtő ThetaHealing® workshop

 Nyíregyháza, 2022. január 14. szombat 16:00-19:00

Szeretnél Te is egy olyan boldog párkapcsolatban élni, amelyben közösen fejlődtök, és lelki harmóniában létezhettek együtt? A kapcsoaltok minősége most nagyon intenzíven változik, a régi kapcsolódási minták már nem álljak meg a helyüket.

Az újkori kapcsolódásokban a kalsszikus férfi-női szerepek már nem működnek, sokkal nagyobb hangsúly van a kölcsönösségen, az egyensúlyon. 

Amikor igazán tápláló és támogató kapcsolatban vagytok, együtt fejlődtök, még akkor is ha mindenkinek más az üteme, vagy a feladata. Ezek a kapcsolatok képesek igazán hosszan kísérni az utadon, és valóban a biztonságban vagyok érzését adni.

Az életünket 90%-ban a tudatalattinkban rejlők minták, nézőpontok, sémák alapján éljük, és csak 10 % ban vagyuk tudatosak. Csak a gondolkodásunkkal lehetetlen flelülírni azt, amit nem ismerünk, mert arányaiban nagyon eltérnek egymástól. Emiatt van szükség olyan tudattalan felátró és átíó technikákra, amelyek segítenek az elakadások mélyén rejlő valódi problémák, gondolatok, gyökerek felkutatásában.
Ha jelenleg nem ilyen párkapcsoaltban vagy, vagy egyáltalán nincs párkapcsolatod, érdemes ránézni a tudattalanul működő blokkjaidra, sémáidra.


A gátló hiedelmek és sémák 7 generációra visszamenőleg öröklődnek tudattalanul. Ezek nagyrésze ráadásul úgynevezett sorsközösség vállalással is öröklődik, az összetartozás, a szeretet jegyében felvesszük őseink problémáit, hogy megoldjuk, vagy akár szolidaritásból, hogy nekünk se legyen jobb.
Az, hogy hogyan éljük meg a nőként a párkapcsolatunkat, vagy a párkapcsoaltban az eyges női szerepeinket, az nagyban függ a női / párkapcsolati mintáktól, de attól is, hogy az általunk fontosnak tartott férfiak mit vártak el tőlünk, mit tartottak helyesnek. A női létünk megélésében a szüleink, nagyszüleink párkapcsolata egyfajta limitációként, kiindulópontként hat ránk. Tudattalanul is másoljuk, hiszen amikor nem ismerjük, nem találkoztunk más mintával, nincs amibe kapaszkodjunk, és akár rossz, akár nem, mégis csak egy biztonságot jelent.
A ThétaHealing egy olyan csodálatos spirituális technika, amellyel lehetőségünk van rátalálni ezekre a mintákra, kioldani őket, és megteremteni a saját valóságunkat, a lélektársunkat.


Ezen az alkalmon nemcsak azzal foglalkozunk, hogy kioldjuk a blokkjainkat, hanem megismerjük a Lélektársi kapcsolatok fajtáit, és feltárjuk, hogy melyek azok a dolgok, amiben fejlődnünk kell ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolatra megérjünk és működni tudjunk bennük.

A workshop végén pedig ThétaHealing meditációval teremtjük a nekünk megfelelő párkapcsolatot.

A workshopon több irányból is meg közelítjük meg a témát.
Egy munkafüzet és kérdéssor segítségével megnézzük a kapcsolatokhoz, a párkapcsoaltokhoz és önmagunk szeretetéhez kapcsolódó hitrendszerinket, és kiteszteljük azokat a hiedelmeket, amelyek jelenleg is hatnak ránk.

Ránézünk azokra a feladatokra, amelyeket vállaltunk ezzel a sorssal, és letesszük ezeket a terhetket.

Leolvassuk azokat a feladatokat amelyeket meg kell most tenned, amiben fejlődnöd kell, hogy képes legyél a boldog párkapcsoalt bevoonzására.

Végezetül pedig manifesztálunk! 

Ez egy nagyon érdekes, egyedi workshop, amelyre szerettel várlak, ha változást szeretnél, nagyobb harmóniát, egyensúlyt, több örömet és boldogságot, táplálóbb kapcsolatokat az életedben!

A befektetés önmagadba: 22.000 Ft.

A workshop időtartama 3 óra.

Nem találtad meg a tanfolyamot amit szeretnél az aktuális tanfolyamok között? Lemaradtál valamelyikről, vagy épp nem volt jó az időpont számodra? Érdekelnek a legközelebbi tanfolyami indulások? Töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot a tervezett tanfolyamokról!

Visszajelzések a tanfolyamról

Kedves Mariann, lassan 4 hete végeztem el nàlad a 3 napos Thèta healing tanfolyamot és mèg mindig dolgozom fel azt a csodàt, amiben ott ès akkor részem volt. Olyat mutattàl ès tanítottál akkor nekünk, ami teljesen elvaràzsolt. Màskèpp làtom azóta a dolgokat, a vilàgot, magamat ès mindent. Nagyon sok újat tudtam meg magamról is a 3 nap alatt. Köszönöm az èlmènyt ès az àradott tudàst is

Sz. Edina