ThetaHealing® tanfolyamok, és workshopok

 • Miért válassz engem?

  • Mert több mint 7 éve foglalkozom aktívan a ThétaHealinggel és számos gyakorlati tapasztalatom van a technika alkalmazásáról.
  • Mert a tanfolyamok után sem engedem el a kezed. Saját zárt facebook csoportom van a tanítványaimnak, amelyben rendszeresen osztok meg hasznos anyagokat, fejlesztő videókat és aktuális tartalmakat.
  • Mert több évnyi tapasztalatom van más modalitásokban is, amellyel komplexen segíthetek neked.
  • Mert a tanfolyamok mellett aktívan és rendszeresen kezelek is, így nem szakadtam el az emberek problémáitól.
  • Mert a tanfolyam elvégzése után is fordulhatsz hozzám bizalommal kérdéseiddel, elakadásaiddal.
  • Mert rugalmasan, több helyszínen is oktatok rendszeresen.
  • Kényelmes saját oktatóhelyiségekben várlak.
  • Mert a mottóm a folyamatos fejlődés és az aktualizált tudás. Ennek megfelelően folyamatosan képzem magam és ezt a tudást nyújtom másoknak is.

Mi az a ThetaHealing®

 és mit nyújthat neked 

ThetaHealing® Alaptanfolyam

A ThétaHealing technika olyan életváltoztató spirituális gyakorlatok összessége, amellyel jelentős változásokat vagyunk képesek elérni az életünk bármely területén jelentkező elakadásoknál, problémáknál. 

Mivel teljesen tiszta energia, mindenki képes befogadni. 

Szerencsére semmilyen előképzettséget nem igényel a megtanulásuk, bárki képes alkalmazni őket.

Miben segíthet neked a ThétaHealing?

Párkapcsolat - Nincs párkapcsolatod, vagy nem vagy benne boldog? A ThétaHealing segít megtalálni a számodra legmegfelelőbb párkapcsolatot, és segít abban, hogy megtaláld az elakadásaidat ezzel kapcsolatban. Sok esetben generációs, vagy előző életes minták akadályozzák a kapcsolati boldogságot, a ThétaHealing azonban ezeket is ki tudja oldani.

Pénzügyek - Ha nincsenek rendben a pénzügyeid, aznnak is számos oka lehet. Lehet, hogy a pénzről vannak olyan nézőpontjaid, amelyek akadályoznak, és az is lehetséges, hogy nem engeded meg magadnak a sikert. A ThétaHealinggel ezeket is feltárhatod és megváltoztathatod.

Egészség - Legtöbbször csak akkor szánjuk rá magunkat a változtatásra, amikor már fájdalmas egészségügyi problémákkal kell szembesülnünk. A ThétaHealing-ben megtanulhatod , hogy hogyan legyen nagyobb a testtudatosságod, hogyan kommunikálj a testeddel, hogyan ismerd fel, mire van igénye. mindezek mellett rálátást kaphatsz a betegségeid lelki okaira, és arra is, hogy milyen hitrendszerek és nézőpontok megváltoztatásával támogathatod a testedet a gyógyulásban.

Önbizalom, magabiztosság, önismeret - Rengeteg sérülésünk van ami az énképünket érinti, és láthatatlanul befolyásolja a kapcsolatinkat, a munkánkat, a karrierünket, vagy éppen a pénzügyeinket. A ThétaHealing segítségével fejlesztheted az önbizalmadat, hiszen a Téged korlátozó gondolatok hiedelmek eltávolításával javul az énképed és az önismereted.
ManifesztációSzámomra ez az egyik legkedvesebb terület. A ThétaHealing technikában megtanulsz manifesztálni, és belenézi a jövődbe. A ThétaHealing munkával végzett manifesztációk 80-90 %-os hatékonysággal valósulnak meg.

Képességek fejlesztése - Amikor egyre tudatosabb leszel, és egyre több gátló hiedelmet tisztítasz, akkor rengeteg új képességed kap teret. Észreveszed, hogy másképpen működsz. és azok a képességeid amelyek eddig gátolva voltak, mert például megítéltek érte, vagy elhitted, hogy nem vagy képes rá, el kezdenek aktiválódni, és fejlődni.

Általános fizikai és lelki jóllét, elégedettség érzése - Egyre jobban érzed majd magad, energikusabbnak, boldogabbnak. egyre nagyobb lesz az életedben az elégedettség és a jóllét érzése minden szinten. A kezdeti hiány teréből átkerülsz a bőség és a hála terébe.

Spirituális fejlődés - Az Alaptanfolyamon sokféle ismeretet kapsz a spirituális világ működéséről, a tudatalattiról, a spirituális törvényekről. Mindezek elengedhetetlenü fontosak ahhoz, hogy áramlásban legyünk, hogy segítve legyünk, és együtt tudjunk működni a segítő energiákkal.

Kinek ajánlom a ThétaHeling tanfolyamot? MINDENKINEK! Bárki képes megtanulni! Gyerekeknek már 10 éves kortól tanítható.
Bárki részt vehet rajta, mindenféle előképzettség nélkül. Ha nyitott vagy a világra, és elkötelezett saját magad iránt, akkor ez egy csodás párosítás, biztosan megtalálod ebben a módszerben a számításodat.

Természetesen ajánlom mindenkinek akinek bármilyen problémája, nehézsége van bármilyen életterületen.
Akinek nehéz gyerekkora volt, sok sérüléssel, vagy szeretetlen közegben nőtt fel.
Aki bizonytalan saját magában, vannak nehézségei a saját útja megtalálásában.
Aki szeretné jobban megismerni Önmagát.
Aki szeretne többet tudni a spirituális világ működéséről.
Aki szeretne fejlődni, fejleszteni a képességeit.
Aki Önmaga mellett a családtagjain is szeretne segíteni.
Aki segítő szakmában dolgozik, vagy elhivatottságot érez és szeretne segítőként dolgozni.
Aki szeretne többet manifesztálni, teremteni.

A tanfolyam egymást követő 3 nap, naponta 7 óra, rövid szünetekkel.
A Tanfolyam online vagy személyesen végezhető.
A Tanfolyamhoz tartozik egy Tanulói munkafüzet és egy Kézikönyv is, amelyben részletesen le vannak írva a gyakorlatok.
A tanfolyamon rengeteg gyakorlat lesz, hogy minél hatékonyabban tudjátok alkalmazni a megtanult információkat.
A tanfolyam elvégzéséről a ThétaHealing központ által elismert ThétaHealing konzulens Tanúsítványt kapsz. 

A személyes részvételű tanfolyam díja: 150.000 Ft

Korai befizetéssel ( tanfolyam kezdése előtt 2 héttel) -20.000 Ft kedvezmény.
Nyugdíjas kedvezmény:-20.000 Ft
Ösztöndíj, vagy részletfizetés egyénileg kérhető, amelyet a jelentkezési lapon tudsz igényelni.
Ismétlő ár: 65.000 Ft
Gyermek ár 15 éves korig: 40.000 Ft

Elérhető Tanfolyami Időpontok

ThetaHealing® Alaptanfolyam online

Debrecen, 2023. március 24-26 . péntek-szombat-vasárnap 9:00-16:00-ig

ThetaHealing® Alaptanfolyam online

Debrecen, 

2023. március 30-április 1 . 

csütörtök-péntek-szombat 9:00-16:00-ig

ThetaHealing® Speciális Témájú Workshopok

Nem találtad meg a tanfolyamot amit szeretnél az aktuális tanfolyamok között? Lemaradtál valamelyikről, vagy épp nem volt jó az időpont számodra? Érdekelnek a legközelebbi tanfolyami indulások? Töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot a tervezett tanfolyamokról!

A következő ThetaHealing® workshop, amelyre jelentkezhetsz

Légy barátságban a pénzzel! Online ThetaHealing® workshop a pénzügyi szabadság megteremtéséért

2023. április 29. szombat, 15:00 - 19:30


Az életünket 90%-ban a tudatalattinkban rejlők minták, nézőpontok, sémák alapján éljük, és csak 10 % ban vagyuk tudatosak. Csak a gondolkodásunkkal lehetetlen felülírni azt, amit nem ismerünk, mert arányaiban nagyon eltérnek egymástól. Emiatt van szükség olyan tudattalan felátró és átíró technikákra, amelyek segítenek az elakadások mélyén rejlő valódi problémák, gondolatok, gyökerek felkutatásában.

A gátló hiedelmek és sémák 7 négy szinten is jelen vannak az életünkben. Nemcsak a tapasztalataink által keletkeznek, hanem hozzuk a generációs mintákból, hatással vannak ránk az előző életünk megélései és a kollektív szintű hiedelmek is befolyásolják hogy milyen a pénzügyi helyzetünk, a pénzzel kapcsolatos viszonyulásunk, megélésünk.

A ThétaHealing egy olyan csodálatos spirituális technika, amellyel lehetőségünk van rátalálni ezekre a mintákra, kioldani őket, és megteremteni a saját valóságunkat.

Biztosan gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyeseknek könnyebben jön a pénz, vagy jobban el tudják kérni a munkájukért az őket megillető bért.

Vannak olyan emberek, akik folyamatos veszteségeket generálnak, vagy állandóan adósságban úsznak.

Ezekért mind a hitrendszereink és a hozott, tudattalan mintáink a felelősek.

A mi felelősségünk és egyben lehetőségünk is a változásra, ha mások hibáztatása helyett ránézünk ezekre a programokra, és kioldjuk azokat.

Ezen a workshopon több irányból közelítjük meg a témát.

Egy munkafüzet és kérdéssor segítségével megnézzük a pénzhez, a gazdagsághoz és a saját értékességünkhöz kapcsolódó hitrendszerinket, és kiteszteljük azokat a hiedelmeket, amelyek jelenleg is hatnak ránk.

Ránézünk azokra a feladatokra, amelyeket vállaltunk ezzel a sorssal,és mindarra, amit ebből nyertünk.

Megnézzük a sorsközösség vállalásainkat, fogadalmainkat, visszaadjuk az átvállalt terheket a pénzügyi helyzetünkkel kapcsolatban.

Leolvassuk azokat a feladatokat amelyeket meg kell most tenned, amiben fejlődnöd kell, hogy képes legyél a pénzügyi egyensúly és bőség megteremtésére.

Végezetül pedig közösen manifesztálunk.

Et egy nagyon érdekes, egyedi workshop, amelyre szerettel várlak, ha változást szeretnél, nagyobb bőséget, biztosabb anyagi helyzetet és önmagad értékesebb megélését az életedben!

A befektetés önmagadba: 25.000 Ft.

A workshop időtartama 4,5 óra.

Érdeklődés, további információ: Messengeren, vagy telefonon: 30/624-4149

Jelentkezés az eseményben található űrlapon.


Visszajelzések a tanfolyamokról

Kedves Mariann, lassan 4 hete végeztem el nàlad a 3 napos Thèta healing tanfolyamot és mèg mindig dolgozom fel azt a csodàt, amiben ott ès akkor részem volt. Olyat mutattàl ès tanítottál akkor nekünk, ami teljesen elvaràzsolt. Màskèpp làtom azóta a dolgokat, a vilàgot, magamat ès mindent. Nagyon sok újat tudtam meg magamról is a 3 nap alatt. Köszönöm az èlmènyt ès az àradott tudàst is

Sz. Edina