Access Energetic Facelift®

MI AZ ACCESS ENERGETIC FACELIFT®?

Energetikai arc és test fiatalítás, feszesítés, ránctalanítás.

Számomra a Facelift egyszerűen maga a csoda. Közel 30 féle energiát tartalmaz, és ezek az energiák együttesen óriási változásokat képesek véghezvinni kívül-belül.

MIT ADHAT NEKED EGY ACCESS FACELIFT® KEZELÉS?

Az Access Energetikai Facelift esélyt ad a testnek arra, hogy kimozdítsa és átalakítsa a korlátozó energiákat és ítéleteket, amelyeket az arcunk, a fejünk, a mellkasunk és az egész testünk területén elzártunk. 

Egy dinamikus, mégis gyengéd kézrátételes testkezelés, amely elmélyítheti és gyorsíthatja a test természetes gyógyuló képességét.

MILYEN HATÁST TAPASZTALHATUNK EGY FACELIFT® KEZELÉS UTÁN?

Kb. 10 alkalom használat után, tartós és jól látható változások történnek a testedben és az életedben is. A tested elkezd újra feltöltődni, kisimulni. A vonásaid, a testtartásod, a bőröd állapota megváltozik. A testszerkezeted is megváltozhat. Sokan számolnak be arról, hogy feszesebb lesz a testük, átalakul, fogynak a zsírpárnák. 

És nem csak a küsőn látszik meg a változás, hanem belül is szebbnek, elégdettebbnek, magabiztosabbnak érezheted magad. Könnyebben állítod fel a határaidat, mondasz nemet másoknak. Jobban tudod, hogy mi a jó számodra, és emellett ki tudsz állni. A belső változások hatással lehetnek az életterületeidre, a kapcsolataidra, az egészségedre, a pénzügyi helyzetedre. Sugárzó és magabiztos leszel, kevésbé fogsz függeni másoktól, a mások ítéleteitől, jóváhagyásától. 

Emellett még nagyon jó hatással van a hegek, műtéti sebhelyek kezelésére is.

A Facelift kezelés a nevével ellentétben nemcsak a kinézetünkre hat. Ez a kezelés helyreállítja az önértékelésünket, segíthet mindenféle testképzavarnál. Segítséget nyújt abban, hogy szeresd és elfogadd a testedet, a kinézetedet. Hogy könnyebben meghúzd a határaidat és bízz a saját értékességedben. Nagy hatással van a kezelés a kapcsolataidra, mert megtanít önmagad tiszteletére, és értékességére. Emellett testi szinen is segít az öregedés látható és láthatatlan jeleinek visszafordításában.AZ ACCESS ENERGETIC FACELIFT® TANFOLYAM

  • 1 napos tanfolyam
  • nincs előfeltétele, gyerekek is megtanulhatják
  • személyes jelenlétet igényel

A tanfolyamon végzett Access Facelift® kezelővé válsz.

Ez azt jelenti, hogy alkalmazhatod a technikát a családtagjaidon, vagy Fizikai közérzetjavítő tevékenységként a klienseiden, bővítve ezzel az üzletedet.

A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer fogadsz kezelést.
Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egyéb kezelést kiegészítő dolgokat kapsz.
Ezen kívül olyan szóbeli technikákat, eszközöket is tanulunk, amelyek segítségedre lehetnek a gondolkodásmódbeli változásokban.
Az eszközökkel hatékonyan növelheted a probléma megoldó képességedet, a kommunikációdat és a tisztán látásodat egyes helyzetekben.

Nemzetközi díjazás szerinti egységes ár:

  • Teljes ár: 138.000 Ft (18 éven felülieknek, akik első alkalommal vesznek részt)
  • Félár: 69.000 Ft (16-18 éves korú résztvevőknek és ismétlőknek)
  • Ingyenes: 15 éves korig 1 fizető felnőttel érkezőknek

Access Facelift tanfolyamokat tartok rendszeresen Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Tiszavasváriban. Emellett, egyeztethetünk időpontot és más helyszínt is.