Access Bars®

MI AZ ACCESS BARS®?

A Bars® 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas változások jöjjenek létre. Emellett egy csodás stresszoldó kezelés is, amely rengeteg energiát mozgat meg.

MIÉRT VÁLASZTOTTAM A BARST?

A magam részéről többfajta önfejlesztő módszert ismerek, használok, kezelek velük, és hiszek is bennük. Sohasem mondanám, hogy ez az egyetlenegy igaz és jó módszer. Sokkal inkább az a meggyőződésem, hogy minden módszer hatásos, ha valaki elhivatott, tényleg szeretne változtatni, és adott időben mindenki számára van megfelelő. Változunk, és idővel változik az is amit preferálunk. Az energetikánk határozza meg, hogy éppen most melyik az a technika amivel előrébb tudunk haladni. Amikor valami felbukkan az életedben lehetőségként, ragadd meg! Az Access eszközeit, kezeléseit azért szeretem, mert könynedén működnek. Csak lefekszel, ellazulsz és a változás megtörténik, ha Te is akarod, ha megengeded. A gátló hitrendszerek, korlátozások feloldódnak, és azt veszed csak észre egyszer-valami megváltozott-. nem kell agyalni, traumatizálódni, keresni a miérteket, hiszen nem mindenre van válasz. Lehet rengeteg olyan korlátozó nézőpontod ami nem is a tied. Hetedíziglen az őseink örökségét cipeljük magunkkal, nem tudhatunk mindent, és nem is kell. Várlak szeretettel, ha szeretnéd ezt a könnyedén működő módszert megtanulni, vagy akár kipróbálni. Nekem működött, és sok más embernek is szerte a világon. Az elmúlt közel 30 évben már bizonyított.

MIT ADHAT NEKED EGY ACCESS BARS® KEZELÉS?

Az Access Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta rezgéhullámok szintjére.

MILYEN HATÁST TAPASZTALHATUNK EGY BARS® KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy csodás masszázst kaptál volna. A legjobb pedig, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. Az elengedés folyamatos, és éppen annyi, amennyit a test be tud fogadni.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy hogy a dolgok könnyebben áramlanak az életedben.

TUDOMÁNYOS KUTATÁSOK AZ ACCESS BARS®-RÓL

Sokan kérdezik, hogy van-e bármilyen tudományos bizonyíték az Access Bars hatásáról. 

Erről szólt egy a Jeffrey L. Fannin, Ph.D. neurológus által végzett 2015-ös kutatás- ebben 60 személy vett rész 3 amerikai nagyvárosban. 


A kutatás megállapította, hogy az Access Bars® kezelés közben a beragadt energiák megindulnak a testben,egyfajta összehangolódás és gyógyító folyamatok történnek. Az ún. "Brainmap" (agytérkép vagy másnéven QEEG) módszerével történt vizsgálatokból kiderült, hogy:

  • a tanulmányban résztvevők 85%-ának változott a QEEG koherenciája
  • a résztvevők 63%-a Bars kezelés után érzelmi és/vagy fizikai ugrást tapasztalt
  • a fenti 63% 42%-a élt meg érzelmi, míg 40%-a fizikai változást

Más kutatások pedig azt bizonyították, hogy a depressziós és szorongásos tüneteket 80-85%-kal képes csökkenteni a rendszeresen végzett Access Bars kezelés.


AZ ACCESS BARS® TANFOLYAM

  • 1 napos tanfolyam
  • nincs előfeltétele, gyerekek is megtanulhatják
  • személyes jelenlétet igényel

A tanfolyamon végzett Access Bars® kezelővé válsz.

Ez azt jelenti, hogy alkalmazhatod a technikát a családtagjaidon, vagy Fizikai közérzetjavítő tevékenységként a klienseiden, bővítve ezzel az üzletedet.

A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer fogadsz kezelést.
Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egyéb kezelést kiegészítő dolgokat kapsz.
Ezen kívül olyan szóbeli technikákat, eszközöket is tanulunk, amelyek segítségedre lehetnek a gondolkodásmódbeli változásokban.
Az eszközökkel hatékonyan növelheted a probléma megoldó képességedet, a kommunikációdat és a tisztán látásodat egyes helyzetekben.

Nemzetközi díjazás szerinti egységes ár:

  • Teljes ár: 108.000 Ft (18 éven felülieknek, akik első alkalommal vesznek részt) 
  • Félár: 54.000 Ft (16-18 éves korú résztvevőknek és ismétlőknek)
  • Ingyenes: 15 éves korig 1 fizető felnőttel érkezőknek


Access Bars tanfolyamokat tartok rendszeresen Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Mátészalkán és Tiszavasváriban. Emellett, egyeztethetünk időpontot és más helyszínt is. 

Milyen változásokat tapasztalhatsz meg egy Access Bars kezelés után? Nézd meg a videót!