Lehetőségek Szimfóniája testkezelés

MI AZ A SZIMFÓNIA KEZELÉS?

A Szimfónia kezelés meghívás az ÉLETRE, egy teljesen más módon.  Minden személynek egyedi képessége van az energiák befogadására és ajándékozására. A Szimfónia kezelés lehetővé teszi, hogy elkezdj hozzáférni ahhoz, ami megfelelő neked és a testednek, túl azon, amit valósként vettél be ebben  a valóságban. Elkezdi létrehozni a teret azon éberség számára, hogy bármilyen valóságban is élsz jelenleg, az nem az egyetlen lehetséges valóság, amit választhatsz.   Ez nem egy terápia vagy gyógyító kezelés – ez az energiák felfedezése azzal a céllal, hogy minden egyes személyt megerősítsen abban, hogy tudja azt, hogy tud, valamint tisztában legyen azzal, mit választhat és változtathat meg.


MIT ADHAT NEKED EGY KEZELÉS?

Hajlandó lennél elengedni az összes korlátozásodat, ítéletedet, hiedelmedet, elképzelésedet, kivetítésedet és visszautasításodat azzal kapcsolatban, hogy nem vagy hajlandó és nem vagy méltó a befogadásra?A befogadás természetes képességünk, amelyet a ránk ható negatív tapasztalatok, az elszenvedett traumák révén fokozatosan zsugorítunk össze.
Van aki már éppen csak annyit fogad be, amennyi az életben-maradásához elég, van aki sokkal többet ugyan, de mégis azt érzi hiányban van.
Az elég érzés soha nem a mennyiségtől függ, sokkal inkább az érzelmi megéléstől, azonban, ha valaki folyamatosan hiányt él meg akár a fizikai síkon, akár érzelmileg, ott érdemes foglalkozni mindazokkal a hiedelmekkel, amit akadályozza, vagy korlátozza a befogadását.Akkor tudsz a legtöbbet befogadni, a legjobban kiterjeszteni Önmagad és a képességeidet, amikor igazán Önmagadként létezel. Mentesen az ítéletektől amit elhittél magadról. Arról hogy milyen vagy és milyen nem. Hogy mire vagy képes és mire nem. Hogy mi elérhető számodra és mi nem.
Hajlandó lennél e mindent befogadni amire vágysz, és még azon is túl?

A Szimfónia kezelés segít belelépni a saját erődbe, tudásodba és képességeidbe.

Segít beindítani a lehetőségeket.

Segít abban, hogy olyan életet élj és hozz létre, amilyet még nem is tapasztaltál.

Segít könnyedebben teremteni.

Segít abban, hogy egyre inkább megismerd Önmagad, felismerd a képességeidet, és megmutasd magad a világnak.

Segít abban, hogy olyan egyedi és utánozhatatlan módon teremts, ahogyan csak Te vagy képes.


Milyen lehetőségeid vannak kezelésre?

A kezelés online és személyesen is zajlik.

Lehetőség van fél órás és egy órás kezelésre is.

A kezelés nemcsak egy energetikai session-ből áll, hanem egy 10-20 perces szóbeli facilitálásból is, ahol feloldjuk a korlátozásaidat a amelyek a teremtéseid útjában állnak.

Személyesen Nyíregyházán, Debrecenben és Tiszavasváriban van lehetőség kezelésre.