Kártyák bölcsessége                                  Tarot -és cigánykártya jóslás

Kinek ajánlom a Tarot kártyát?

A képek, a szimbólumok a tudatalatti tartalmaink legnagyszerűbb visszatükrözői. A kártyák csodás útmutatók a vágyainkról, rejtett céljainkról, mintáinkról és a jövőbeli lehetőségeinkről is. A jövőt mi alakítjuk. A bekövetkező változásokra mi választjuk meg hogy hogyan reagáljunk. A kártya utat mutat, lehetőségeket fed fel. Sok helyzetben jön jól a segítség, hogy tudjuk, mégis mire számíthatunk, milyen változásokat kell nekünk bevezetnünk az életünkben. A Tarot kártyák nemcsak a jövő lehetőségeire adhatják meg a választ, hanem a bennünk lévő elakadásokra is rámutatnak. Vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásunk, de alkalmazkodni tudunk hozzájuk. A Tarot kártya rendkívül mély elakadásokra is felhívja a figyelmet, és nemcsak a jóslásra használható, hanem tisztánlátást ad egyes helyzetekben, miből, milyen energiából teremtettük a számunkra problémás szituációt és hogyan tudjuk megváltoztatni. 

Lehetőség van nálam konzultációra online és személyesen és tanfolyamra is jelentkezhetsz.

Várlak szeretettel!

Cigánykártya-csacsogós, beszédes képek az életedről

Mindíg is érdekelt a cigánykártya. de valahogy túl bonyolultnak találtam. Aztán egyszer úgy éreztem, itt az idő kipróbálni. Amikor pedig elkezdtem használni, rájöttem mennyire beszédes, és mennyi lehetőség rejlik benne.
Megtanulni a kartyák jelentést, a kombinációkat, és a kirakási módokat csak egy dolog. Szükséges hozzá a gyakorlás, az intuíció és tudni, érteni, hogy hogy működnek valójában a kártyák. A jóslás energetikáját is ismernünk kell ahhoz, hogy valóban hitelesek legyünk.
Sokáig azt gondoltam, hogy a cigánykártya csak egyszerű dolgokra ad választ, majd ahogyan egyre többet használtam, ráébredtem,hogy a kártya képes a mélyebb érzelmi dolgokra rávilágítani, az elakadások okát is megmutatni, és önfejlesztő jelleggel is használható. Nagyon szeretem használni, mert sok dolgot elárul, akkor ajánlom, ha kevésbé mélyrehatóbb, de sok információt szeretnél kapni. 

Lehetőség van nálam konzultációra online és személyesen és tanfolyamra is jelentkezhetsz.

Várlak szeretettel!