Generációs mintáink felfedése online ingyenes munkafüzet

A generációs minták olyan tudattalan programok, gondolatok és hiedelmek összessége, amelyeket hetedíziglen az őseinktől veszünk át.

Ezt tudattalanul is érzékeljük, ami nem jó, nem rossz, csak érzékeljük és követjük, a magunkénak gondoljuk. Ezek az energiák hetedíziglen hatnak ránk.

Ugye mennyi ősöd van, akiről semmit nem tudsz? Félelmetes, de az Ő élete is hatással van így rád. Megoldatlan dolgok, problémák, fogadalmak, amiket továbbviszünk.

Az életünk közel 90%-át éljük tudattalanul.

Az összes információ, hiedelem, gondolat, érzés, minta, ami velünk, vagy az őseinkkel történt, egy úgynevezett morfogenetikus energiamezőben információ szintjén jelen van.

Ehhez a morfogenetikus mezőhöz csatlakozunk, hiszen egy család vagyunk. Minden információ itt van energetikai lenyomatként. Bárkinek bármilyen félelme, átélt traumája megjelenik itt láthatatlanul.

Ez a kis munkafüzet segíthet neked abban, hogy jobban ráláss arra, higy milyen generációs programokból működsz tudattalanul. 

Miben lehet segítségedre az ajándék Generációs mintáink munkafüzet?

  • Megérted a saját működésedet és mozgatórugóit.
  • Megérted a párod, szüleid, emberi kapcsolataid működését és mozgatórugóit.
  • Megismerheted, hogy mire van szükséged a változához.

Tudtad, hogy a generációs korlátozások kioldhatóak? 

Tudattalan generációs programok kioldása a ThétaHealinggel

Biztosan észrevetted már, hogy az életed bizonyos területein ugyanúgy működsz, ugyanazokat a dolgokat mondod, mint az édesanyád vagy az édesapád, vagy a nagyszüleid? Sokan megdöbbenve tapasztalják, hogy kifejezetten nem akartak olyanok lenni mint a szüleik, és mégis olyanok lettek.

Ennek az egyik oka az ellenállásunk, mert amit nem akarunk, az hatással van ránk, valamilyen részét elutasítjuk, azért, mert van róla egy ítéletünk. Helytelennek, rossznak gondoljuk.

Valójában akor van szabad választásod, ha teljes megengedésben és ítéletmentességben vagy mindennel és mindenkivel kapcsolatban.

Amikor akár a szüleiddel kapcsolatosan valamit helytelennek és rossznak ítélsz meg, ott a tudattalanodban lévő érzelmi sérülések, hiedelmek dolgoznak még.

Az életünk közel 90%-át éljük tudattalanul. Az összes információ, hiedelem, gondolat, érzés, minta, ami velünk, vagy az őseinkkel történt egy úgynevezett morfogenetikus energiamezőben információ szintjén jelen van. Ehhez a morfogenetikus mezőhöz csatlakozunk, hiszen egy család vagyunk. Minden információ itt van energetikai lenyomatként. Bárkinek bármilyen félelme, átélt traumája megjelenik itt láthatatlanul. Ezt tudattalanul is érzékeljük, ami nem jó, nem rossz, csak érzékeljük és követjük, a magunkénak gondoljuk. Ezek az energiák hetedíziglen hatnak ránk.

Ugye mennyi ősöd van, akiről semmit nem tudsz? Félelmetes, de az Ő élete is hatással van így rád. Megoldatlan dolgok, problémák, fogadalmak, amiket továbbviszünk.

A ThétaHealinggel ezek is kioldhatók, nem kell tudni, hogy kitől származnak. A tudattalanunk érzékeli ezeket, magáénak gondolja, igaznak véli.

Amikor valami nagyon nem működik az életedben, érdemes erre ránézni és kioldani. Ebben a ThetaHealing nagyon haszos, hatékony és gyors.

Ha nem szeretnél hosszasan konzultációkra járni, akkor meg is tanulhatod, és Önmagadon is alkalmazhatod.