Access Consciousness®Testkezelések

MIT ÜZEN A TESTED?

Neked is szokott jelezni a tested? Mit teszel ilyenkor? Figyelmen kívül hagyod, vagy rögtön kétségbe esel?

Engeded egyáltalán a testednek, hogy egy érző organizmus legyen?

Megengeded -e a testednek, hogy élvezze az örömet és ezzel az örömmel neked is teremtsen?

Használod-e a tested éberségét arra, hogy valami nagyszerűbbet teremts vele, hogy érzékeld a lehetőségeket vagy az igazságot az életedben megjelenő eseményekkel vagy emberekkel kapcsolatban?

"Szeretnék a tested nevében beszélni egy pillanatra. Arra kérlek, hogy hagyd abba, hogy rosszá teszed a tested amiatt, amit mutat neked, amit megoszt veled, és amit arról mond neked, ami veled zajlik! Olyan, mintha a tested ajándékot hozna neked. A lehetőségek lenyűgöző ajándékát hozza neked, és úgy teszel, mintha egy macska lenne, aki egy halott madarat tesz eléd. Mi lenne, ha elkezdenéd azt mondogatni: "Hahó, testem, nagyon köszönöm amit mondasz"? Mi lenne, ha azt kérdeznéd hogy: " Milyen eszközöket használhatok itt, hogy megváltoztassam ezt a dolgot és továbblépjek?"
Gary M .Douglas

MIK AZ ACCESS CONSCIOUSNESS® TESTKEZELÉSEK?

Az Access Testkezeléseket arra találták ki, hogy kikulcsolják a korlátozásokat, nézőpontokat, az ítéleteket az elfojtott érzéseket, érzelmeket a testedből. Sokunk teste nemcsak a saját magunk fájdalmát hordozza és tárolja, hanem másokét is, amelyet kivettünk belőlük azért, hogy meggyógyítsuk őket. A tested hatalmas mágnesként képes magához vonzani a " gyógyításra szorulókat" és egészen addig csinálod ezt, amíg tudatos és éber nem leszel arra, hogy hogyan is működsz. Választhatod ezután is a gyógyítást, de már máshogyan, nem kell átvenned és magadba zárnod senki fájdalmát és problémáját ahhoz, hogy támogass másokat!

A testkezelések ezekre (is) tudatossá tesznek és nem mellesleg határtalan kedvesség a testednek, ha engeded, hogy érintve legyen, hogy gyengédek legyenek hozzá.

A TESTKEZELÉSEK LEÍRÁSA

Vajon hány területén az életednek éled mások életét, mások mintáit? Észrevetted már magadon, hogy bizonyos dolgokra ugyanúgy reagálsz, mint a szüleid, nagyszüleid? Ugyanazokat mondod, teszed, gondolod? Esetleg ugyanazokkal a problémákkal, betegségekkel küzdesz? Sokszor ezt egyszerűen elintézzük egy " Ezt örököltem", "Ez a genetika" felkiáltással, pedig az, hogy ez hazugság, már bizonyított tény. A körülményeink, a gondolkodásmódunk, a beállítottságunk képes átírni a génjeinket, és ez örökíthető is. Úgynevezett kúltúrális MÉM-ek formájában a tudatosság örökíthető, és ha Te dolgozol magadon, az egész családi rendszered megváltozik. A MIMIKRI testkezelés segít abban, hogy felismerd és könnyedén el is engedd a téged nem szolgáló mintákat, reakciókat, sémákat, gondolatokat, bárhol, bármikor és bárkitől is vetted át. Lehetővé teszi, hogy a saját életedet élhesd a saját vágyaid, képességeid, tehetséged szerint, a saját tudásodra és éberségedre alapozva.

Azt tudjuk, hogy egy Einstein kategóriájú ember is max. 10 %-át használja az agyi kapacitásainak, miközben rengeteg lehetőség, tudás, kreativitás van bennünk, ami kihasználatlan marad. Egyszer hallgattam egy tanfolyamot, amelyben egy matematikus professzorral lezajlott beszélgetést idéztek fel. Az volt az érdekes, hogy a professzor is megerősítette, hogy ez a fajta tudás, felfedezés, kutatás is inkább egy KREATÍV folyamat, semmint egy logikus gondolkodás lenne. És igen, a teremtés KREATÍV, nem pedig a kiszámításon, vagy kikövetkeztetésen alapuló folyamat. Ezt az egészet azért írtam ide, mert ez az energia - amellett, hogy jó hatással van a memóriára, a tanulási képességekre is- valójában sokkal többről szól. Arról a kreativitásról, és kreatív képességről, tudásról szól, ami Te magad vagy. Úgy is fogalmazhatnék, hogy arról, ami CSAK Te vagy. Amit CSAK TE tudsz, Amit CSAK Te érzékelsz, amit CSAK TE nyújtasz másoknak és senki más. Ez az az energia, amiből igazán nagyot, egyedit és csodálatosat tudsz teremteni, úgy, hogy valóban nincs versenytársad, és lemásolni sem tudnak. Ez az energia felébreszti az egyedi és csodás képességeidet arra, hogy tudd amit tudsz és használd. Ezek a képességek nem mindíg megnevezhetőek, és ebben a valóságban lehet, hogy nem is értékeljük képességnek, de energetikailag hatalmas teremtő erővel bírnak. Gondolkodtatok már azon, hogy vannak olyan emberek, akik mindig "tudják", hogy egy üzletben, vagy helyzetben mikor kell lépni. Vagy a jókor jó helyen lenni.... (hát ez sem a vakszerencse kérdése) ez is egy képesség. Amikor valakinek jó "szimata" van a pénzhez. Vagy akinek csak megszületni volt nehéz... Még jelzőink is vannak ezekre, és sokszor mégis inkább "megítéljük" őket, minthogy elismernék, mert hogy ez egy képesség!!!! Neked vajon hány ilyen képességed van amit elrejtesz, amit nem használsz?

Ez a testkezelés az Access egyik legnépszerűbb testkezelése. Az MTVSS egy nagyon hatékony immunrendszer erősítő testkezelés, amelyet rendszeresen futtatva képes mindenféle testi félreműködés kezelésére. Többféle kezelési módja van, a leghatékonyabb akkor, ha az ízületeket kezeljük vele. Ebben is, mint a Facelift-ben többféle energia van, majd 30 félét egyesít. Az ítéletek, bántalmazások, hatására a sejtjeink alakja megváltozik és többé nem képesek ellátni megfelelően a funkciójukat. A testkezelések abban segítenek, hogy a sejtszinten elraktározott bántalmazás, ítélkezés lenyomatok kioldódjanak és a sejtek visszaálljanak a normál működésükbe. Az MTVSS arra is nagyon, jó, hogy fokozza az edzések hatását. Regenerálja a fáradt izmokat, ízületeket. Nagyon szeretem használni méregtelenítésre is. A teljes testen végezhető, energetikailag finom kezelés, kellemes érzés a testnek. Hatására akár hetekig energikusabbak lehetünk, kevésbé fáradunk. Az első, amit aktiválni képes, az immunrendszer. Az egész Test immunrendszerét stimulálja. Felold minden olyan Testben lévő programot, amely akadályozza az immunrendszer harmonizálását. Megkönnyíti a Testünk működését, edzés, torna egyéb tevékenységek közben. Hozzájárulás a Test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére. 

Alapvetően ez a testkezelés a harmónia és az egyensúly megteremtéséről szól az életünk minden területén és a testünkben is. Fizikai szinten a testben felborul energiák kezelésére, akár energiahiány, vagy egyensúlyproblémák, vagy akár gerincferdülés kezelése.

Az energia lelki szinten is megteremti az egyensúlyt, yin-yang energiák kiegyensúlyozásával, illetve az életed azon területein ahol nincs meg az egyensúly segít kiegyenlíteni azt. Legyen szó akár párkapcsolatról, munkáról, az önmagad és mások viszonylatáról.

A Kompenzációs elsodródás kiváló választás azoknak, akik úgy érzik nem a saját életüket élik. Sokszor kiadjuk az erőnket, figyelmünket, energiánkat másoknak, a nap végére pedig úgy érezzük nekünk semmi nem maradt. Ilyenkor csodásan építjük mások életét, míg a miénket elhanyagoljuk. Ez a kezelés segít beleállni az erőnkbe. Kioldja a kompenzációhoz vezető érzéseket, mintákat ( pl bűntudat, önhibáztatás) Ha úgy érzed, nap mint nap csak túlélésre játszol, nem pedig a bőségre, akkor várlak szeretettel! 

Az MDDM jelentése:  Demolekuláris manifesztáció, molekuláris demanifesztáció

Ez az energia szó szerint csodákra képes, és nemcsak a testeden alkalmazhatod! Ételeken, italokon, a pénztárcádon, ha szeretnél megteremteni valamit ami nincs benne! Pl. a pénz!!!! 

Ételeken alkalmazva az ételeket, táplálóbbá, ízletesebbé varázsolhatod. A testedet izmosabbá. 

Illetve kivezethetsz belőle minden olyan anyagot amire a testednek nincs szüksége. Eltűntethetsz vele dolgokat. Tumort, méreganyagot, szemölcsöt, anyajegyet, májfoltot, zsírmirigyet, kinövést. Használhatod fogyásra, a tested átalakítására. Mi minden lehetséges?

Érezted már, hogy korlátozva vagy, szűkültek a lehetőségeid? Azon kapod magad, hogy időnként azt gondolod nincs választásod, benne kell maradni a nem működő dolgokban, kapcsolatokban, munkában, helyzetekben? Hogy nincs elég energiád, pénzed, nincs öröm az életedben?
Ezzel a csodálatos testkezeléssel beindítjuk, aktiváljuk és felfokozzuk azokat a képességeidet, amit eddig elzártál és elrejtettél még magad előtt is.
Beinvitáljuk a lehetőségeket, és azokat a hozzájárulásokat is amelyek segítenek megteremteni.
Ha szeretnéd, hogy az életed egy folyamatos kiterjeszkedés legyen, hogy megjelenjenek azok dolgok, amelyeket kértél, ezt a testkezelést szeretettel ajánlom.
Van amit megváltoztatnál az életedben? Új lehetőségekre vágysz? Most? 

Ez egy nagyon dinamikus testkezelés, mely feloldja azokat zsírsejteket melyekbe érzéseket, érzelmeket zártunk, s melyeket újrageneráljuk, hogy folyton elértéktelenítsük magunkat.A kezelés kioldja a testbe szomatizált, zárt korlátokat, nézőpontokat, korlátozó lenyomatokat. Ez a testkezelés a fogyás elősegítésére született, de számtalan egyéb módon hozzájárulhat az életedhez. Van akinek az önértékelését javítja, és elkezdi feloldani azokat a helyeket ahol értéktelenné tettük magunkat. Te mely életterületeden értéktelenítetted el magadat? Mi lenne, ha elkezdenéd feloldani ezeket? Mit tud számodra teremteni ez a kezelés?

Milyen elfojtott érzéseid, érzelmeid vannak a zsírsejtekbe zárva?
Mit védelmezel a zsírpárnáiddal?
Mi kellene ahhoz hogy meglásd, mekkora ajándék vagy?

Ha szeretnél megszabadulni zsírpárnáktól, és mellesleg szeretnél nagyobb önbecsülésre szert tenni, ajánlom szeretettel ezt a kezelést.
Mindazoknak ajánlott még, akik bármiféle bántalmazást elszenvedtek az életükben.

A kezelés 70-90 perc egyéntől függően.

Vajon mihez segítene hozzá a testünk, ha a hormonrendszerünk kiegyensúlyozottan működne?

 Mennyi elváltozást és félreműködést okoz a testben és az életedben a hormon egyensúly felborulása? 

Amikor pedig nem vagy egyensúlyban, akkor nehézségeid lesznek a teremtésben, a kapcsolatok, az üzlet és az életed teremtésében egyaránt.

Ez a testkezelés beindítja a teremtési folyamatokat, aktiválja a teremtő képességeidet és felfokozza azokat.  

Tudtad, hogy azok az emberek akik olyan családban nőnek fel, ahol van valamilyen függőség, maguk is függők lesznek? Lehet, hogy csak kodepedensek, de a függőség egy minta lesz számukra. A függőktől való függés a valóságban sokkal több embert érint, mint a szerektől való függés, és megtanulják úgy élni az életüket, hogy mindíg valakire "várnak" valakitől, valakinek a valamijétől függővé teszik magukat.Ha nem mersz, nem tudsz egyedül dönteni, ha szükséged van mások jóváhagyására. Ha szükséged van mások engedélyére. Ha másokat, vagy mások problémáját előbbre helyezed magadnál, nálad is látható ez a mintázat. Nem is beszélve az összes másfajta kényszerünkről. A Maximalizmusról, a tökéletesség mániáról, munkamániáról, a kényszeres takarításról, amikor annyira a tökéletesre törekszel, hogy inkább el sem kezded.

Szerinted hányféle függőség létezik? Nemcsak a dohányzás vagy a drog vagy a szerencsejáték lehet az, hanem mindenféle kényszeresség függővé tesz.
Amikor függővé válsz mások ítéleteitől...jóváhagyásától. Amikor folyamatosan hatással van rád mások érzelmi állapota vagy elégedettsége.
Amikor leginkább másokért hajtasz nem Önmagadért.
Amikor azt érzed /hiszed teljesítened kell ahhoz hogy szeressenek.
Amikor csak akkor tudod elfogadni és elismerni Önmagadat amikor mások elismernek.
Amikor folyamatosan kompenzálsz.
Ismerős?
Bizonyítási kényszer
Kompenzációs kényszer
Teljesítmény kényszer
Maximalizmus
Munkamánia
Társfüggőség
A Függőségek oldása testkezelés mindezek mellett segíthet bármilyen függőség kezelésében. Dohányzás, gyógyszerek, telefon, internet, kávé. ...stb.
Szeretnél megszabadulni mindattól ami fogságban tart? Ami nem engedi hogy szabad legyél? 

Ez az energia a csodálatos és határtalan lehetőségekről és a korlátok nélküliségről szól. Talán a mottója az a kérdés lehetne, hogy Ha bármit választhatnál, mit választanál? Nehéz elhinni, de a legkevésbé vagyunk hajlandóak lemondani a korlátozásainkról. Valakinek biztonságot jelentenek, valakinek ez a normális, hogy korlátozva van, és ezt meg is teremti a pénzzel, a lehetőségeivel, az örömmel, és mindennel is. Pedig ez csak egy választás. Amikor ki akarod agyalni, hogy vajon hogy juthatsz túl ezeken a korlátokon, az elméd bezár, nem látja a megoldást. Ha választod, hogy elengeded, az Univerzum munkába lendül és átrendezi a sorokat. Csodálatosan kinyitja a lehetőségeidet, megmozgatja az áramlást az energiákat körülötted. Ha beragadásban vagy, ha úgy érzed nem tudsz kimozdulni, ha korlátozva érzed magad, az az energia képes feloldani ezeket a korlátozásokat és többet invitálni a pénzből, az örömből, a lehetőségekből. Ha szeretnél kimozdulni a komfortzónádból, szeretettel ajánlom ezt a testkezelést!

Helyzeti FEPaSoP-ok- oldása tanfolyam Minden felvett nézőponttal le kell szűkítened az éberségedet. A helyzeti FEPaSoP-ok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet. Entrópiát teremtesz, ami káoszt csinál mindabból, ami rendben volt előtte. Paralizálod, megdermeszted magad ott, ahol képtelen vagy működni. Sorvasztani kezded a rendszereket, így azok nem tudnak generatívak lenni. Aztán pusztulást teremtesz. Ez az öt elem történik, valahányszor bármivel kapcsolatban felveszel egy helyzetet.A Helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontot, és ennyi! Ezért az egész életedet azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed.Fogyatékossá tévő-Mint humanoidok, fogyatékossá teszitek magatokat, mert tudjátok, hogy gyorsabbak vagytok, mint az emberek, mint mindenki körülöttetek, tudatosabbak és bulisabbak, és egyáltalán. Valaki normálisabb egy kezét és egy lábát hátraköti, hogy fogyatékos legyen, de nem te. Te két kezet, két lábat kötözöl meg, és szájpecket is beteszel, és mégis megfutod a versenyt. Minden felvett nézőponttal fogyatékossá teszed magad!Entrópia-A dolgok szétesnek és visszafejlődnek idővel. Ezért fejlődik vissza a tested idővel, ezért mennek tönkre a kapcsolataid idővel (ha nem teszel bele hatalmas adag energiát). Az üzlet tönkremegy, az autód is.Paralízis-Nincs több választási lehetőséged. Mindent megsemmisítettél azon az egy nézőponton kívül, amit felvettél.Sorvadás-Az izmok összezsugorodnak és használhatatlanná válnak a sorvadásban.Láttál már olyanokat az életedben, akiknek sok fix nézőpontjuk volt? A mentális kapacitásuk lecsökken és haszontalanná válik. Az örömre való képességük elfogy és végül haszontalanná, nem létezővé válik. A teremtésre és generálásra való képességük elfogy, és nem létezővé válik. Ez a sorvadás.Pusztítás-Mindannyian tudjuk, mi az a pusztítás. Amikor magad ellen használod az energiát és a kreatív önmagadat, hogy pusztítani tudj. Alapjában bezárod, definiálod és elkerülöd a kérdéseket és választásokat ezen keresztül. Tehát felveszed ezeket a pozíciókat és nézőpontokat és zsugorodást, pusztítást és önmagad megnyomorítását teremted mindenben, ami lehetnél.

Szerintem a neve már (majdnem) mindent elárul. Mikor segíthet? --Amikor be vagyunk ragadva a nem vagyok elég jó... univerzumába. Amikor másokhoz képest kevesebbnek látjuk magunkat és így is viselkedünk. Kételkedünk magunkban, esetleg mindíg hibáztatjuk magunkat mindenki más helyett. A szégyen, a bűntudat és a szorongás ural bennünket, hogy vajon mit fognak hozzánk szólni, hogyan ítélnek meg. Megint mi vagyunk a hibásak. Amikor megalázkodunk, rendszeresen lejjebb tesszük a mércét a valódi igényeinknél, és emiatt benne ragadunk mérgező kapcsolatokban akár párkapcsolatban akár munkahelyen. Amikor nem adjuk meg saját magunknak a kellő tiszteletet és természetesen így mások sem adják meg nekünk. Amikor nem merjük megkérni az árát annak mit nyújtunk, (mert persze mi magunk sem vagyunk tisztában az értékével Ezek testi tünetekkel is járnak. Szorongás, stresszelés, esetleg pánikrohamok, de ez a kezelés alkalmas kifejezetten a bőrproblémákra is. Ekcémára, pikkelysömörre, ami sok esetben stressz eredetű. A bőrproblémákkal küzdő emberek egyébként is szégyellik magukat megmutatni, mert csúnyábbnak érzik magukat másoknál. Az egyik ilyen kliensem úgy is fogalmazott hogy reménytelen eset vagyok.... nekem semmi nem használ.....Na itt kezdődik!.

Ez a testkezelés segítő hatású a hallásproblémák, fül, arc és orrüreg dugulással kapcslaltban. A nyirokmirigy rendszeren dolgozik. Segíti az immunrendszer működését, a méreganyagok kiválasztódásának serkentését. Emellett hozzáárulhat a fogyáshoz is. A teljes testen dolgozik, hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez is. 

Az Allergiás kezeléssel együtt még hatékonyabb, mellé azt a kezelést is választhatod.

A kapcsolatunkban a női/ férfi létünk megélésében, a szexualitásunk megélésben nagyon sok a tanult, mimikrizett viselkedés. A múltból és sok esetben másoktól hozott nézőpontokra, mintákra, sémákra alapozva alakítjuk a ki azokat, "játsszuk" a női férfi szerepeinket. Ha van olyan kapcsolat a környezetedben, amiről eldöntötted hogy "jó" referenciaként használod az életedben. Nem hisszük el, hogy tudunk olyan kapcsolatot létrehozni (magunkkal és másokkal is) ami nem hasonlít senkiére, és nekünk működik. Ez a testkezelés kurzus ezeket a kapcsolati és szexuális mintákat, sémákat oldja fel, hogy létrehozhasd azt, ami neked igazán működik és belőled fakad. Mennyi szexuális bántalmazás lenyomatát hordozzuk életről életre, generációról generációra, vagy éppen, mennyire forrt össze a bántalmazás szó ezzel a témával? Mennyire vettük be, hogy az hogy hogyan néz ki a testünk bármennyire is befolyásolja a szexuálisságunkat? Pedig maga szexuálisság nemcsak a szexről szól, hanem a teremtésről, az erőről, az erőnk érvényesítéséről is. Szól még a sebezhetőségről és arról hogy merjük e vállalni teljes "meztelenséggel" önmagunkat. Az egyetlen hely, ahol nincs helye takargatásnak, álarcoknak, feszengésnek, az a szexualitás, hiszen enélkül az egész nem élvezhető, nem működik. Merünk e azok lenni akik vagyunk valójában? A vágyainkkal,, teljes kendőzetlenséggel? Kinek a valóságát éljük, nemcsak szexben hanem a kapcsolatainkban, az intimitásban?   

Nagyon sokan tudjuk, hogy az életünket kb 90%-ban tudattalan programok irányítják. Ezek a programok olyanok mint egy automata rendszer, nem vagyunk rá éberek, egyszerűen csak azt vesszük észre, hogy megint ugyanabba a csapdába kerültünk. Jó eset, amikor legalább már van rá éberségünk, hogy valami nem OK.

Sokszor tapasztalhatjátok meg azt is, hogy valamilyen " balszerencse" folytán amikor változtatni szeretnél, épp tartasz egy tanfolyamra, egy kezelésre, akkor történik valami az autóddal, a pároddal, a nagymamáddal és akárkivel is, ami miatt ismét elmaradnak a nagy tervek.

Van aki a pénzével csinálja ezt, valahogy mindíg elmegy valami balszerencse, sürgős kiadás folytán.
A tudattalan véd. Nem szívat, csak meg akar védeni. Azonban ezek a védelmező programok már nem reálisak, nem működnek, de még mindíg csináljuk anélkül, hogy tudatosak lennénk rá. Sokszor nem is a saját programunk fut, visszük a generációs mintákat, és csak csodálkozunk, hogy beleteszünk mindent, de mégsem változik semmi.
Ez a testkezelés ezeken a programokat, védekezéseket, ellenállásokat, korlátozásokat oldja ki. 

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az emlékeinket nem az agyunk tárolja el, hanem azok a testünk minden részében letárolódnak a sejtmemóriának köszönhetően.
Amikor a sejtmemória változik,, változik a test energiarendszere is, amelyre különböző testi-lelki nehézségek lehetnek a válaszreakciók.
Ha destruktív, traumatizált sejtmemóriával rendelkezik egy ember, vagy egy állat, akkor nehézségei lesznek az életben, megbetegedhet, még jó körülmények között is. Azonban az egészséges sejtmemória még rosszabb körülmények esetén is segít átvészelni a nehezebb időszakot.
Ez a kezelés kioldja a sejtekben letárolódott traumatikus élményeket, legyen az valamilyen fizikai sérülés, vagy egyéb traumatikus élmény. Sokszor alkalmazzák hegeken, sebeken is, mert segít helyreállítani a test öngyógyító folyamatait.

Ez az egyik legújabb testkezelése az Accessnek. "Vakcinakezelésnek" is hívjuk. Lehetővé teszi, hogy az olyan vegyületek, amelyek mérgezőek a tested számára kiürüljenek a testedből. Minden amire nincs szüksége a testednek képes kivezetődni a testedből.

A Zéró összegű trauma ereje hatalmas. Gary Douglas ezt az energiát futtatva érezte, ahogyan a lovaknál csontok mozdultak el a hatására. Ez a kezelés kivezeti a testből, a sejtekből a sokkot és a traumát. Amikor a test traumát él meg, adaptálódik a fájdalom új szintjéhez. mintegy megnő a fájdalom küszöbünk, és ez segít abban hogy ne érzékeljünk. Ilyenkor mivel nem érezzük a fájdalmat újra és újra "ráterhelünk" és egyre jobban traumatizáljuk saját magunkat. Mint amikor állandóan feszegetjük a saját határainkat, amikor általában túlteljesítünk akár fizikailag, anyagilag stb... Nem érzékeljük, hogy túlmentünk az egészséges határon.
Valahol mintha belénk ültették volna, hogy ezáltal kell megerősödnünk, mindent ki kell bírnunk, mindent el kell viselnünk és folyamatosan túlterheljük magunkat fizikai és lelki szinten is.
Ez az egyik legnagyobb bántalmazás amit önmagunk ellen elkövethetünk.
Ez a kezelés kioldja a sejtjeinkből ezeknek a traumáknak a lenyomatait és segít helyretenni azokat a dolgokat és helyeket az életünkben ahol így működünk.
Mindenhol, ahol túllépjük és túllépjük a saját egészséges határainkat, traumatizáljuk a testünket. 

A testedbe zárt minták, sémák eltörlése: A testbe bezárt sémák, minták és traumák önműködőek és arra találták ki őket, hogy fenntartsák önmagukat. A trauma újraélése egy ösztönös kényszer, ami azt segíti, hogy a minta élni tudjon, fennmaradjon, és az illető a minta által " túléljen" A minta amikor kialakult, a túlélést szolgálta, de nyilván már nem aktuális.

Ha folyamatosan újraéled a traumáidat, ha újra és újra a bántalmazó helyzeteidben találod magad, azzal a sémáidat is megerősíted.  rengeteg olyan sérülést hozunk gyermekkorunkból, amelyek benne tartanak bizonyos gondolkodási módokban. Van egy nézőpontunk a világról, amelyet leginkább a szüleink velünk való bánásmódjából tükrözünk le. Ez a gondolkodásmód meghatározza a viselkedésünket, és többnyire tudattalan. Nem mindíg emlékszünk ezekre a sérülésekre, nem feltétlenül tudjuk, hogy pontosan mit is képeztünk le belőle, illetve ez sokszor annyira összetett, hogy nem vezethető le kizárólag az elme az értelem a megértés útján. Még az egyébként lelkileg egészséges embereknek is van legalább 3 működő sémarendszerük, amely nagymértékben meghatározza az életüket, hát még azoknak, akik gyermekkorukban valamilyen hiányt, bántalmazást, elhanyagolást szenvedtek. A sémák feldolgozása időt igénylő folyamat, de ami biztos, hogy a sémák bekapcsolása testi szinten is zajlik. az erőteljes (ismerős) testi reakciók beindítják a folyamatokat, amelyek a megfelelő begyakorolt válasz reakció ( viselkedés) után, csökken. Ez a testkezelés ezeket a sémákat is képes kioldani. Mind a nézőpontok, ítéletek szintjén, mint a testi szintről, azokat az irányíthatlan testi folyamatokat, amelyek esetleg szorongásban, félelemben, remegésben, tehetetlenség érzésben, menekülésben jelentkezhetnek, és ezek késztetnek arra bennünket, hogy megtegyük azt amit tulajdonképpen nem is akarunk, vagy nem is jó nekünk.

Szex és FAT Zsírsejtek eltörlése és a különlegességünk megélése Ez a testkezelés két nagyon különleges energiából áll, egyrészt visszafordít mindent, ahol elsorvasztjuk, paralizáljuk magunkat. Másrészt azt a humanoid képességet erősíti fel, hogy hajlandó legyél nézőpontok nélkül furcsa lenni.Nem a kívülről jövő bírálatok ellenére, hanem éppen azért!A furcsaság, nem őrültség, hanem az az egyediség, az a másság, ami valójában Te vagy. Az igazi "őrültség" az. amikor a teljes éberségedből vagy képes működni, mert ilyenkor a választásaid mások szemében őrültségnek tűnik, mivel nem képesek logikusan megmagyarázni.Amikor az éberségedből működsz, akkor végtelen választásokat hozol.Az energia másik része, a zsírsejtjeid eltörlése. sok zsírsejtünkben van elraktározott energia, amit nem vagyunk képesek megélni, kiterjeszteni. Ezek beragadnak, olyanok mint a kukta, amikor belül dagad, mert nincs meg a szelep, nincs meg a módja, hogy kiengedd. Ez az energia segít abban, hogy ezeket az energiákat megéld, használd, kiterjeszd vele az életedet. Rengeteg olyan korlátozást is old, ami azzal kapcsolatos, hogy nem engedjük meg magunknak a saját életünket teremteni.Persze a zsírpárnák csökkenése ezzel kapcsolatban már csak bónusz!

Az öregedés és korosodás visszafordítása minden elemének és a folyamatos meghatározatlan életbe növekedés megteremtésének bioenergetikai aktualizálása. Ezt az energiát bármikor tudod futtatni önmagadon és másokon is.Amellett hogy fiatalító hatású, azokat a korlátozásokat fordítja vissza, amelyről elhittük hogy az öregedéssel együtt jár. Legyen az a tested korlátaink növekedése, vagy hogy mit tehetsz meg és mit nem. Rengeteg korlátozásunk van azzal kapcsolatban hogy milyen örömöket élhetünk meg fiatalként és idősebbként. Milyen lehetőségeink vannak, mennyivel nehezebben megy például a tanulás, vagy mennyi idősen már nem lehet belekezdeni új dolgokba..Ez az energia ezen kívül az üzletedet és az életedet is kiterjeszti. Egyre több lehetőséget teremt az életedben. Folyamatos növekedést generál. Segít beleállni az erődbe a potenciádba, ami csak a tiéd. A teremtéseid sikeresen aktualizálódni kezdenek, és folyamatosan új terekben egyre kiterjedtebb, könnyedebb, sikeresebb lehetsz. 

A végtelen energia megtestesülése: Ez a testkezelés a végtelen lényként való létezésről, érzékelésről és teremtésről szól. Amikor nincs semmi lehetetlen, amikor mindenhez, minden tudásodhoz, képességedhez és erődhöz hozzáférsz. A végtelen lénység egy állapot, nem rossz, nem jó. Ebben a létezésben nincsenek ítéletek, csak lehetőségek, és rengeteg, rengeteg választás. Szeretnéd érezni, hogy van választásod? Szeretnéd érzékelni a lehetőségeket? Ez a testkezelés segít ennek a határtalanságnak a megélésében, és a határtalan teremtésekben.

A testek öregedése immunitásának aktiválása: Szeretnéd ha a tested immunis lenne az öregedésre? Akarom mondani az öregedésről alkotott nézőpontokra és a gravitáció öregítő hatására. Hiába minden fiatalító kúra, csodaszer, krém, ha a nézőpontjaink öregséget teremtenek. Ez a testkezelés nagyon intenzív, és egyben nagyon formabontó is, mert a testről, az időről, az idősödésről nagyon sok kollektív nézőpont létezik, amelyek igen erősek. Mi mégis megpróbálhatjuk ezt felülríni.

Ez a testkezelés többről szól, mint az egyensúy beállítása a testben. A Test egységének, az egységes testszerkezet visszaállításának eszköze. A tested részei, a szerveid, szervrendszereid, sejtjeid egy összefüggő rendszert alkotnak. Biztonságos és egészséges működése hosszú távon csak a szerkezeti integritás fenntartásával lehet.  A tested egészsége, képessége mindíg a leggyengébb láncszemtől függ. Amikor valamelyik szerved, vagy szervrendszered meggyengül, az idővel hatással lesz a többire is. Olyan ez, mintha egy dominósort megpöccintenél. Ahogy az elsőt elborítod, borul a másik is. Amikor van valamilyen betegségünk, sokszor csak akkor foglalkozunk már vele, amikor javában felborult a sor. Amikor a test egységét és harmóniáját kell vissza-állítani, akkor az egész testszerkezetet és működését kell helyreállítani, azokat egy rendszerként kezelve, nem pedig csak részenként. Ez az energia lehetővé teszi a testen belüli harmóniát, és a testi-lelki, szellemi egyensúly megteremtését, Visszaállítja a sejtek szétesését, és az egységközösséget a testeddel és az életed minden területén.

Vajon milyen igaznak vélt hazugságokat zártál a testedbe? Vajon milyen hazugságokból teremted az életedet? Olyan hazugságokból amelyeket másoktól vettél be és olyanokból, amelyeket magadnak találtál ki igazolásként. Amikor hazugságokból élsz, nem tudsz befogadni. A hazugság egy korlátozás, ami megakadályozza, hogy nagyobb legyen az életed, hogy kiterjedj, hogy többet tudj teremteni. Amikor el kezded kioldani a testedből és az életed minden terültéről a hazugságokat, akkor egyre többet tudsz majd befogadni. Mennyi hazugságot hittél el önmagadról, ami megakadályozza, hogy szeresd Önmagadat, hogy Önmagad legyél? Mennyi hazugságot hitettek el Veled mások csak azért, hogy nekik ne kelljen szembenézni az igazsággal? Mennyi hazugság van a testedben, amivel elvágod magadat a Teremtő potenciálodtól, hogy annyira más életed legyen mint másoknak?
Ha kész vagy ezt végre feladni ezeket, várlak az Access legújabb testkezelés kurzusán.
Milyen lehetne az életed, a párkapcsolatod, az üzleted, az önmagaddal való kapcsolatod, a pénzügyeid, ha nem lennének hazugságaid?A testkezeléseket önmagadon és másokon is alkalmazhatod.
A kezeléseket ruhában végezzük, masszázságyon. Semmilyen előképzettséget nem igényelnek, bárki által könnyedén elsajátíthatóak. 

Antalgiás árnyak testkezelés: Az antalgiás olyan pozíciókra utal, amikkel a fájdalom elkerülése feltételezhető. Az antalgiás árnyak kitisztítják más időkből, térből, dimenziókból és valóságokból származó antalgiás testtartások maradványait, amik itt eltorzítják a testtartást és fájdalmat okoznak. A fájdalom, eltorzult vagy nem eltorzult testtartással, és amit más megközelítéssel nem lehetett enyhíteni, és aminek látszólag semmi oka ebben a valóságban, reagálhat erre a kezelésre. A születés óta jelen levő fájdalom, amit látszólag nem ez a valóság okoz, is egy másik ilyen lehet. Az antalgiás az életed olyan területeire is vonatkozik, amiket elkerülsz, így enyhítheti a fájdalmat valaki testében, aki az életének és valóságának nagy részét kizárja. Amikor egy nekünk nem működő, vagy számunkra rossz élethelyzetben bennerekedünk, nem lépünk ki, akkor rengeteg kényszer működést alakítunk ki. Elkerülünk, hazudunk magunknak, kompenzálunk, elnyomjuk magunkat, csak azért, hogy ne keljen változtatni. Ezek mindazokra a kényszerekre is vonatkoznak, amit csinálunk. Kényszerből maradunk egy munkahelyen. kényszerevők leszünk. Ezek mind elkerülő viselkedésmódok, amelyekkel kirekesztjük a tudatosságot, a boldogságot, és az életünk bizonyos területeinek a megélését.

A látás, az érzékelés része. Az érzékelés sokrétű, nyilván nem csak a szemünkkel látható dolgok tartoznak ide. Ez a kezelés minden érzékszervünket élesíti. Hogy mire gondolok pontosan? Nagyon sokat találkozok olyan emberekkel, akik nem hajlandóak az érzékelésüket, az intuíciójukat használni. Beveszik a látható világ hazugságait, elhiszik, amit mások mondanak nekik. Ilyenkor kizárják a képességeiket is és azt is, hogy meg tudjanak változtatni dolgokat. Tudjátok, azt szoktuk mondani, amíg nem nézel rá, amíg nem ismered el az igazságot, addig nem tudod megváltoztatni. Mikor valamin dolgozol, és nem változik, ott persze lehet, hogy nem is a tied, és lehet, hogy egy hazugságon dolgozol, nem látod az igazságot. Szóval előbb rá kell nézni az igazságra ahhoz, hogy meg tudd változtatni. Amit észreveszek még ilyenkor, hogy a legtöbb ezzel a problémával küzdő embernek gyakran fáj a feje, el van dugulva az orra, és számos orr, melléküreg, homloküreg, arcüreg és fül gyulladással és problémával rendelkeznek. Gyakoriak a visszatérő ilyen irányú betegségek. Ezek mindíg azzal járnak, hogy fizikálisan is elveszítik az érzékelő képességeik egy részét. Rosszabbul hallanak, nem érzik az ízeket, nem érzik a szagokat, és sokszor persze a szemükre is rámegy. Ez az energia akkor is segít, ha Te is szenvedsz ezektől a problémáktól.

Állj vissza az erődbe!
Van bármilyen olyan testi-lelki problémád, amelyet bárhogyan is próbáltál megváltoztatni, meggyógyítani ebben a valóságban, nem sikerült?
Elképzelhető, hogy a gyökere nem is ebben a tér-időben van.
Ha bármelyik dimenzióban, bármelyik létidőben, bármiért és bárkiért is oda adtad az erődet, akkor a jelenben nem boldogulsz.
Ez a kezelés hozzásegít, hogy feloldd, és elengedd ezeket az előző életbeli beragadásokat, kapcsolódásokat, és hozzásegít az erőd visszavételéhez.
Nagyon kedvező hatása van főként a gerinc és derék fájdalmakra.
főleg olyan esetekben, amikor egyszerűen nincsen rá válasz, miért is fáj egyes testrészünk, lehetséges, hogy egy másik dimenzióból , hozott beragadás miatt.
Az Access eszközei gyengéd, kézrátétes kezelések, amelyek segítően támogatják a test harmóniájának helyreállítását, a testi, lelki jólét érzését.

Az Áramkörök testkezelés segíthet olyan embereknek és állatoknak, akik valamilyen traumát szenvedtek el a testükön.
Mik ezek: idegi és szinaptikus válaszrendszerek, amik fizikálisan orientálódnak a testben, és más dimenziókban, más valóságokban és más testtípusoknál. Tehát megkeressük a rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, helyettesíthető, nem aktivált áramköröket. Ezek a dolgok tartják a helyükön sokszor azokat a krónikus problémákat, amiken nem jutnak túl az emberek.

Úgy tűnik, elég sok közük van a rákhoz és más megbetegedésekhez. Amikor a bőrödet megvágják műtétkor, megszakítják az áramköröket. Ez harmonizálja ezt. (Epilepsziás) Rohamok esetén is jótékony. A rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, helyettesíthető, nem aktivált áramkörök okozzák a testben a nehézségeket. Nem engedi a gyógyulást megtörténni, mert rövidzárlat alakult ki. Bizonyos számú szinaptikus válasz esetén ugyanazon a vonalon a rendszer rövidzárlatot alakít ki. Ezek a vezetékek kereszteződnek és rövidre zárnak és ez a vége annak az áramkörnek, többé nem működik. A testkezelés ezeket a félreműködéseket rakja helyre. 

Nagyon sokan szeretnénk olyan életet teremteni ezen a bolygón, nemcsak önmagunk számára, hanem a bolygó számára is, ami még nem volt. Mennyiszer gondoljuk azt, hogy csak az lehetséges számunkra, amit megtapasztaltunk, hogy lehetséges, és az ismerős helyzeteken, mintákon, kapcsolatokon, problémákon kívül nem tudunk túlmenni. Milyen lehetne az életünk, ha olyan életet teremthetnénk, amire még nem volt példa? Vajon mekkorára nőhet a befogadásunk, a teremtésünk, és ez milyen hozzájárulás lehet az emberiség számára is?

Ha az a valóságod, hogy nincs életkorod, az felfoghatatlanná tesz ebben a valóságban. Ha nem "megfelelően" öregedsz, akkor hogyan látnak az emberek? Vajon milyen lenne az életed, ha a lehetőségeidet nem korlátozná be a tested öregedése, vagy azok a nézőpontok amelyek az öregedést kísérik? Mi az amit már nem lehet/ nem tudunk/nem leszünk képesek rá, ha öregszünk? Ebben a valóságban számos betegséget, problémát és testi félreműködést teremtünk amiatt hogy nagyon sok embernek az a nézőpontja, hogy a betegség a korral jár. Vajon milyen lenne a tested,az arcod, ha egészen másképp öregedne mint ahogyan másoknak? Egy testkezelés, ami lehetővé teszi, hogy fiatalabb lélekként élj egy fiatalosabb testben.

Ebben valóságban "normálisnak " lenni , azt jelenti, hogy középszerűnek lenni. Amikor normális vagy nem térsz ki semerre, azt csinálod és úgy mint a többiek. Nem lógsz ki a sorból. Ilyenkor minden zsugorodik, de a legjobb esetben is csak stagnál körülötted. Amikor nem-normális vagy, akkor gyakorlatilag Önmagadként létezel. Akkor úgy és annyit teremtesz, hogyan csak Te tudsz. Ez az energia megteremti az Önmagadként létezést, ami számodra a többet teremti. Önmagadként létezni annyi, hogy nem befolyásolnak ennek a világnak az ítéletei, nézőpontjai, formái, struktúrái. Amikor Önmagadként létezel Önmagad számára az eső vagy, a biztos pont, mert éber vagy minden energiára körülötted. Nem a kikövetkeztetésekből működsz, hanem az éberségedből. Amikor másokhoz idomulsz, azt teremted meg amit mások. Mi kellene ahhoz, hogy ne idomulj másokhoz? Hogy merd vállalni Önmagad. Azt ami neked jó, ami neked működik? Ha többet vagy valami mást szeretné teremteni, mint a körülötted lévők, hajlandónak kell lenned annak lenned aki vagy. Hajlandó lennél e nem-normálisnak lenni? És mi az hogy becsepegtetés? Az, hogy ez energia folyamatosan és hosszú távon hat. Mindíg többet és többet fogsz befogadni Önmagadból és az Univerzumból. Cseppenként adagolja a változást.

Észrevetted már magadon hogy újra és újra nem működő, nem tápláló kapcsolatban találod magadat mégis ismét ezt választod? Mindegy hogy ez párkapcsolat, barátság, munkakapcsolat? Gyakran megtörténik hogy melletted kikupálódott a másik, s amikor ez megtörtént, ő továbbáll, Te pedig újra keresed és találsz megszerelnivalót . Ha olyanokhoz vonzódsz, akik nem kedvesek, nem törődőek veled?

Ez az energia feloldja azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk,akik jól néznek ki, de valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek.
- hogy könnyebben tudj befogadni azoktól , akik táplálóak számodra
- hogy könnyebben tudj nemet mondani azoknak, akik nem hozzájárulások számodra,
- ha folyton ugyanolyan személyeket vonzol a párkapcsolatodban, akikkel nem működnek a dolgok
- ha ugyanolyan, hasonló helyzeteket vonzol a pénzügyeidben, munkádban, kapcsolataidban- szexuális, problémák nehézségek esetén, vagy egyszerűen ha csak szeretnél könnyedséget megélni ezen a területen is
- hogy jobban érezd és tudd mire vágyik igazán a tested.
Ha szeretnéd ezeket a csodás dolgokat megélni a testeddel,
akkor várlak szeretettel egy csodás Access testkezelésre!
A Tápláló szexuális energia helyreállítása testkezelés helyreállítja a befogadásod. Helyreállítja az egyensúlyt az életedben.
Segít abban hogy értékeld magad és elismert magad. Helyreteszi a női önbecsülésedet.

Az Eldorádó legendája az Access Consciousness egyik legújabb testkezelése.

El-Dorádóról mindenkinek a mitikus Aranyváros jut eszébe, de mit jelent számodra az arany, mi számodra végtelen bőség? Mi mindent lennél hajlandó tenni érte, és vajon mennyi ítéletünk és nézőpontunk van arról, hogy mennyi gonoszság által jutottak el az emberek az aranyig? Akár erről a legendáról szóló ismereteink, ítéleteink vajon mennyire határozzák meg azt, hogy mennyi pénzt, vagy mekkora bőséget vagyunk hajlandóak befogadni? Hogyan védelmezzük, védjük magunkat a pénztől, a gazdagságtól, hogy biztonságban legyünk, Mit hoz fel benned a végtelen, mesés, elképzelhetetlen, felfoghatatlan gazdagság misztikuma? Vajon mennyivel nőhet a befogadásod, a bőséged ennek a testkezelésnek a hatására?Az Access testkezelései könnyed kézrátétes, érintéses kezelések, amelyek azért jöttek létre, hogy segítsenek a testednek harmonikusabban működni.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényelnek. 

A Minden mesterséges programozás eltörlése testkezelés feloldja azokat a gondolkodási és viselkedési sémákat, amelyeket belénk tápláltak, akár a társadalmi elvárások, propagandák által, akár bármilyen rezgés alapú információn keresztül. Ezeknek a célja az, hogy vezérelve legyünk mások akaratának megfelelően, és az az energia visszaadja az éberségünket arra, ha nem azt az életet éljük, vagy nem azt tesszük amit valójában szeretnénk. Kioldja mindazokat -az akár előző életek óta cipelt, hordott programokat amelyeket mások hazugságai, téveszméi, manipulációi generáltak bennünk, azért, hogy ne a magunk életét éljük, hanem úgy, ahogyan az mások érdekeinek megfelelő.

Az életünket kb 90%-ban tudattalan programok irányítják. Ezek a programok olyanok mint egy automata rendszer, nem vagyunk rá éberek, egyszerűen csak azt vesszük észre, hogy megint ugyanabba a csapdába kerültünk. Jó eset, amikor legalább már van rá éberségünk, hogy valami nem OK.Sokszor tapasztalhatjátok meg azt is, hogy valamilyen " balszerencse" folytán amikor változtatni szeretnél, épp tartasz egy tanfolyamra, egy kezelésre, akkor történik valami az autóddal, a pároddal, a nagymamáddal és akárkivel is, ami miatt ismét elmaradnak a nagy tervek.

Van aki a pénzével csinálja ezt, valahogy mindíg elmegy valami balszerencse, sürgős kiadás folytán.
A gondolatok-érzelmek-testérzetek-viselkedés minták összekapcsolódnak, egymásra épülnek, és egy kibogozhatatlan hálórendszert építenek ki felnőttkorunkra.A tudattalan véd. Nem szívat, csak meg akar védeni. Azonban ezek a védelmező programok már nem reálisak, nem működnek, de még mindíg csináljuk anélkül, hogy tudatosak lennénk rá. Sokszor nem is a saját programunk fut, visszük a generációs mintákat, és csak csodálkozunk, hogy beleteszünk mindent, de mégsem változik semmi.
Ez a testkezelés ezeken a programokat, védekezéseket, ellenállásokat, korlátozásokat oldja ki.

Pszichoszomatikus betegségeknek azokat a betegségeket nevezzük, amelyek - bár szervi betegségek-, de kialakulásában rendkívül nagy szerepet játszik a lelkiállapot. A test és a lélek szorosan összefügg egymással, és ha a lélek sérül, az óhatatlanul kihat a testi egészségre is.

Néhány tünet, amire hatással lehet ez a testkezelés.

Jellemzőik, hogy általában nincs azonosítható szervi ok, vagy elváltozás, a probléma mégis fennáll. 

Ez a testkezelés nem a tüneteket enyhíti, hanem a lelki okot, egészen a problémáig hatol le, aminek az eredménye, hogy a probléma megszűnhet és mellette az életünk is megváltozik.

Pl.:
TOROKSZORÍTÁS
GYOMORPROBLÉMÁK
A BÉLRENDSZER PROBLÉMÁI
Irritábilis bél szindróma (IBS)
Colitis ulcerosa és Crohn betegség
VÉRNYOMÁS, SZÍVPROBLÉMÁK
ALVÁSZAVAROK, ÁLMATLANSÁG
KÜLÖNFÉLE FÁJDALMAK, DERÉKFÁJÁS, IZOMGÖRCSÖK
HAJHULLÁS
FÜLZÚGÁS (TINNITUS)
ELHÍZÁS ÉS MÁS EVÉSZAVAROK
HIPOCHONDRIA....

Gondolkodtál már azon, milyen életed és milyen lehetőségeid lennének, ha nem a korlátozásaidból, hanem a végtelen lehetőségekből és a végtelen lénységedből működnél? Ez a testkezelés kioldja azokat a gondolati mintákat, amelyektől bezárva, összeszorítva, korlátozva, kényszerben érzed magad. Mellette pedig megteremti a lehetőségeket és azt, hogy a minden lehetséges gondolkodásból tudj működni. 

A nemtudatosság konvergenciája, hogy megteremtsük a megtestesülés mutációját akként az egységközösségként, ami minden képességhez hozzáfér ezen a valóságon túl.

Akartál e valaha is úgy teremteni, hogy hozzáférsz minden képességedhez, meg mered élni, és azt teremted, ami összhangban van az áramlással, a Földdel és másokkal?
A tudatos teremtés az, ami a legkönnyebben működik.
Ez a testkezelés segít abban, hogy felfedezd a teremtő képességeidet, ami egy egészen más életet, élést generál számodra.

Az összes testbe zárt algoritmikus tonalitás és anomália megsemmisítése

A legújabb testkezelések egyike, amely azokat a sémákat, mintákat, algoritmusokat számolja fel a testedben és az életedben, amelyeket teljesen tudattalanul működtetsz.
Ezek a sémák meghatározzák a működéseket és ezek felelősek az életed azon területeiért amelyek nem működnek számodra.
Nemcsak a gondolkodásmódról van szó, hanem olyan a testedben kialakult idegpályákról, az agyadban lévő áramkörökről, amelyek a hibás működés következtében kialakultak és a gondolatokkal együtt teremtik az érzéseket, a rossz testérzeteket és a hibás működést.
Ez a kezelés kioldja ezeket a rendszereket a testedből, és kialakítja azokat az új áramköröket, amelyek segítik, hogy egy másik működésmódba állj át! 

Anafilaxiás sokk és mélylazítás testkezelés

Ha túlterhelted magad, vagy egyszerűen a szervezeted bármivel is túltelítődött, ez a kezelés segíthet kioldani.

A kötött, befeszülő izmokon, vagy csak akár azon is, ha te be vagy feszülve egy helyzetbe, rá vagy feszülve valamire, segít elengedni, megengedni, belelazulni.

Mi van, ha az egész életeden megjelenhet ez a belazultság, nemcsak a testeden?

"Lazítás a négyzeten"? Túledzetted magad? Kötött izomzat? Túlterhelted magad? Kimerültél? Sokat táncoltál, megterhelted a hangszálaidat?

Úgy érzed öregszik a tested és újból rugalmassá tennéd?

Mi van, ha a testet, izomzatot ért befeszülést, sokkhatást kioldható ezzel a testkezeléssel?

Bármilyen allergiás reakcióra szintén könnyedséget jelent ez a testkezelés.


Alternatív energiaforrások a testeknek és a testekkel

A legújabb testkezelések egyike, amely abban segít, hogy teljesen más módon töltődj, tápláld magad, és a Földet is.
Mindentől képesek vagyunk energiát befogadni, csak nem tudjuk, hogyan kell. Az energia energia, mindenben ott van és annyira csodás energiatranszformáló képességeink vannak.
Milyen energiákat vagy képes használni a manifesztációra, a dolgok transzformálására, és a tested megváltoztatására?

A holografikus azt jelenti, hogy valamilyennek látszik, nem határozottan ilyen. A holografikus valóság azt jelenti, ahol minden megváltozhat, és átalakulhat tetszés szerint. A választásod határozza meg, azt a holografikus valóságot, ami létrejöhet. A holografikus az, ami hozzáférést ad neked a jövőhöz, míg ez a valóság nem ad meg, mert ez a valóság sokkal inkább a múltról szól. A holografikus a jövő megteremtéséről szól, és arról a képességedről, amivel azt a jövőt teremtheted amit szeretnél. Ez a kezelés megteremteni a képességedet a jövőnek a teremtésére, ahogyan csak Te tudod. A holografikus éberséged kiterjesztéséről, arról, hogy éber elegyél arra, hogy mikor milyen jövő megteremtésére van itt az idő, a lehetőség. 

Háromszoros sorozatrendszerek hisztériájának eltörlése

A legújabb testkezelések egyike a poszt-traumás stressz által kiváltott, újra és újra visszatérő önromboló viselkedésformákat oldja. Néhány embernél ez megnyilvánulhat a pánikbetegségben, viselkedési zavarokban is akár.
A poszttraumás stressz rengeteg pszichoszomatikus testi tünettel is jár, emellett hatással van a viselkedésre, és az embereknek azokra a képességeire, hogy mennyire tudnak lazítani, mennyire képesek elengedni magukat, örülni, és beengedni a boldogságot. Aki tartósan megélte a stresszt, annak sok esetben lételemévé és természetessé válik az állandó feszültség, ezért az életében rengeteg problémát, stresszhelyzetet teremt, hogy fenntartsa a megszokott napi stressz adagot.
Ez a testkezelés kioldja, és felszámolja azokat a mintákat és idegpályákat, amelyek ezt fenntartják.

Ez a testkezelés kioldja azokat a válaszadó rendszereket, amelyekkel tudattalanul reagálunk a bennünket érő helyzetekben. Ennek az a veszélye, hogy a tudattalan érzelmekből, a sémák minták alapján a reakcióink eltúlzottak, nem oda illőek és nem is megfelelőek az adott helyzetekben, mivel bekacsol egy automata válaszadó rendszer az ismerős érzésekre és szituációkra.
Ezekkel a cselekvésekkel romboljuk a saját életünket, a kapcsolatainkat, vagy akár a pénzügyeinket is.
A másik oldala ennek, hogy más emberek gyakran vetítik ránk a saját reakcióikat, és ezzel behúznak bennünket az ő valóságukba.
Ha reakció helyett az életedet a proaktivitásból szeretnéd teremteni, ha nem szeretnél tovább menekülni, védekezni, akkor ez a testkezelés éppen neked megfelelő!

Az előagy kapacitások felfokozása, az agyokrácia eltörlése

Az előagy, azaz a prefrontális kéreg felelős azért, hogy ne reflexszerűen érzelmekből reagáljunk mindenre. Ha olyan közegben nőttünk fel, ahol elhanyagoltak, vagy bántottak, sok érzelmi teher, trauma volt, nagyon merev gondolkodásmód volt a jellemző, az agy ezen területein nem alakulnak ki kulcsfontosságú áramkörök, idegpályák. Ha az agy ezen része viszont elég fejlett, akkor képesek vagyunk a higgadt gondolkozásra és a megfontoltságra. Több dolgot tudunk egyidőben mérlegelni, átláthatjuk könnyebben, hogy mi az, ami többet tud létrehozni az életünkben, és nem azonnal a fuss vagy védekezz reakcióból kell megnyilvánulnunk. Emellett könnyebben kijöhetünk az agy által uralt működésekből. Ezzel a testkezeléssel képesek elérhető, hogy kialakuljanak új idegpályák ezen a területen, és bekapcsolják azt a fajta gondolkodásmódot, ami lehetővé teszi, hogy ne a múltbéli mintákból és érzelmekből reagáljunk egy helyzetre, hanem képesek legyünk realitásában látni és kezelni a dolgokat, teljes tudatossággal.
Ennek a segítségével képesek leszünk uralni a sémáinkat, és megálljt parancsolni az életünket eluraló romboló reakcióknak és viselkedésmintáknak.

Engedjük meg a testünkenk, hogy ajándék legyen számunkra, Engedjük meg, hogy velünk együtt teretmsen.
Ha a bőröd száraz, élettelen, fakó, akkor a az a tested kiszáradására utal.
Amikkor kopár, kiszáradt, élettelen a tested bármelyik területe akkor az életed egyes területei is élettelenek.
Egy dinamikus testkezelés, minden esetben mást és mást mutat meg és indít be változást, pl szemszárazság,bőrszárazság, ekcéma pénzhiány, kapcsolati működések, stb.
A test azon részeire hathat, ahol valami oknál fogva dehidratáltság alakult ki. Leginkább a bőr elváltozásaira lehet hatással. Átvitt értelemben az élet azon területein is kifejtheti hatását, amiből kiment az éltető víz, kiszáradt az élet. A Földön a víz jelenléte mindenütt életet adhat, a hiánya pedig az élet hiányát okozhatja. Hatással van a termékenységre, és azokra az életterületekre, ahol jelenleg nem vagyunk képesek megteremteni azt, amit szeretnénk, ahol nincs megfelelő tápláltságunk.

 AZ ACCESS TESTKEZELÉS TANFOLYAMOK

 • 3-6 órás tanfolyamok
 • nincs előfeltétele, gyerekek is megtanulhatják
 • személyes jelenlétet igényel

A tanfolyamon végzett Access Consciousness Testkezelővé válsz.

Ez azt jelenti, hogy alkalmazhatod a technikát a családtagjaidon, vagy Fizikai közérzetjavítő tevékenységként a klienseiden, bővítve ezzel az üzletedet. 

Az Access testkezeléseit könnyedén elsajátíthatod. Egy kezelést adsz, egy kezelést kapsz, jegyzetet is kapsz. A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük. Semmilyen előképzettséget nem igényel elvégzésük.

Access Bars tanfolyamokat tartok rendszeresen Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Tiszavasváriban. Emellett, egyeztethetünk időpontot és más helyszínt is. 

MEGTANULHATÓ TESTKEZELÉSEK LISTÁJA:

 1. A testedbe és az életedbe zárt rend pontok megsemmisítése és eltörlése
 2. Az ideg generálása, vitalitásának helyreállítása
 3. Minden az ellenkezője annak, aminek látszik és semmi nem az ellenkezője annak, aminek látszik, és az eltörlése és megsemmisítése az emberiség betegségének
 4. Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása
 5. Megsemmisítése és eltörlése a forrástérnek a halál radioaktív eredetéhez
 6. Újra strukturálása a genetikailag módosított pigment teremtésnek, ami megteremti a degeneratív vakságot
 7. A szexualitás hülyeségének invokációja 
 8. A testet öltött harag invokációja
 9. A vakság invokációja
 10. A süketség invokációja
 11. A funkcionális test egyensúly aktualizálása
 12. A halál invokációja (elengedés)
 13. Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus MIMIKRIjének eltörlése és megsemmisítése és feloldása (átvett mintázatok törlése)
 14. A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása (gyorsabb tanulás)
 15. Sejtmemória
 16. MTVSS (immunrendszer erősítés) 
 17. Helyzeti FEPaSoP-ok feloldja ahol fogyatékossá ,kicsivé teszed magad.
 18. Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása
 19. Nemibetegségek
 20. A tudatosság ellenes antitestek
 21. Antalgiás árnyak
 22. Anaphilaktikus sokk és mélylazítás
 23. Mínusz egy négyzetgyöke (immunrendszerre, influenzára, megfázásra)
 24. Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások
 25. De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció (lebontás és újraépítés pl. sejteké)
 26. Háromszoros sorozat rendszerek (érzelmi és fizikai traumák oldására)
 27. A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek
 28. Áramkörök (testi traumák oldására)
 29. Zéró összegű trauma (testi traumák oldására, ismétlődő stresszből fakadó traumák, fájdalomra)
 30. Technikailag és mechanikusan indukált parallatikus paralizáció (ahol lebénítod a tested, kapcsolataid, pénzügyeid, stb.)
 31. Az idő, dimenziók és valóságok feloldása és megsemmisítése és a térűr nyilvánvalóvá tétele és helyreállítása
 32. A specifikus gravitációk feloldása és megsemmisítése (testtel való egységközösség, oldja ahol nehézzé, komollyá tetted)
 33. Dimenziók reciproka (átvett dimenziók a testedre, betegségek pl.) 34. A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása
 34. A szerkezeti integritás és funkció helyreállítása
 35. A hiperventilláció helyreállítása
 36. Mezomuszkuláris megtestesülés és az emberi DNS eltörlése és megsemmisítése
 37. Impregnáció helyreállítása
 38. A végtelen rugalmasság helyreállítása
 39. Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása
 40. A térűr megtestesítése és térűrként való megtestesülés
 41. Az immunocitózis helyreállítása (immunrendszer visszaállítása daganatos betegeknél)
 42. A Földdel való egységközösség helyreállítása (leföldelés, anyaggal egységközösség, pénz)
 43. Jelent vége, balra el (elengedés)
 44. Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez
 45. Forrástér az idő színeinek (kromatikájának) a feloldásához és megsemmisítéséhez (idő múlásáról bevett nézőpontok - pl. ráncosodás)
 46. Látás helyreállítás
 47. Forrástér a genetikailag vezérelt betegségek feloldásához és megsemmisítéséhez
 48. A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése
 49. Csecsemőmirigy gyakorlat
 50. A démonokkal megfertőzött szerveknek az eltörlése és megsemmisítése és az életet teremtő lehetőségek visszaállítása
 51. A katalitikus plasztináció fizikai aktualizációjának az eltörlése és megsemmisítése (új és rugalmas valóság létrehozása)
 52. Kompenzációs elcsúszás (túlélésből való kilépés, erőtlenség felszámolása, saját erő és hatalom visszanyerése)
 53. Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság reakcióinak az allergiás megszilárdításának (autoimmun rendszerek és mellékvese problémákra, ízületi gyulladásra)
 54. Access Facelift (ránctalanítás)