Te is szeretnél nagyobb Bőséget az életedben?

2022.11.18Tudtad, hogy a Bőség, a jóllét természetes állapotunk?

 Az Univerzumban minden lény születési jogánál fogva megérdemli a bőséget.

Miért van az, hogy mégsem vagyunk mindannnyian a természetes bőség állapotában?

Nos, a bőség egyrészt egy érzés. Mindenkinek mást jelent, mást kapcsol hozzá. 

Van aki a pénzt, van aki a szeretetet, az elismerést, vagy akár az egészséget, vagy ezek mindegyikét.


Mivel ezeknek az érzéseknek a gyökere a tapasztalatainkban, hiedelmeinkben, a múltbéli emlékeinkben vagy a generációs mintánkban van valójában, addig, amíg nem takarítjuk ki a tudattalanunkban lévő hiedelmeket ezzel kapcsolatban, nehezen tudjuk megélni a bőséget itt a jelenben.

A bőség számomra mindíg az itt és mostban van, a Jelen-létben.

Másrészről a bőség megélését rengeteg korlátozó hiedelem, minta és nézőpont akadályozza, amelyeket az agyunkkal, logikus gondolkodással nem tudunk feltérképezni.

Akkor mégis mi segíthetne a jóllét megtapasztalásában?

Szerencsére nem kell feladnunk, vannak lehetőségek arra vonatkozóan, hogy akár pénzügyi, akár kapcsolati, akár az egészség szintjén harmóniában, jóllétben és egyensúlyban érezzük magunkat.

Ezért hoztam számodra egy meditációt, amely segíthet feloldani a tudattalan szintjén lévő blokkjaidat, és megteremteni azokat a vágyakat, amelyeket szeretnél.

Amikor meditálunk, akkor hozzáférünk azokhoz a korlátozó hiedelmekhez, amelyek akadályoznak bennünket, és fokozzuk a teremtő kreativitásunkat.

A meditáció emellett: 

  • csökkenti a stresszt 
  • kikapcsolja és lelazítja az agyat
  • bekapcsolja azokat a kreatív megoldási módokat, amelyek szimpla gondolkodási üzemmódban nem tudnak előkerülni

Ráadásul, ha a gondolatainkat egy teremtő meditációban tudatosan fókuszáljuk a céljainkra, a vágyainkra, az olyan, mintha egy puskát célirányba állítanánk.

Az egész rendszerünk, minden képességünk csak arra figyel, semmi nem tudja elvonni a figyelmét, és tudattalanul is azon fog dolgozni, hogy mindez megvalósuljon.

Amikor minden nap manifesztálsz, gyakorlatilag nem hagysz időt az agyadnak a problémákon rágódni, folyamatos teremtő üzemmódba állítod, és azt fogod észrevenni , hogy rengeteget teremtesz anélkül, hogy problémákat teremtenél.

Engedd meg, hogy most megajándékozzalak egy csodás Bőség meditációval, amelyet bármikor meghallgathatsz, egymás után többször is, mindig újat és újat teremthetsz vele.

#bőség, #manifesztáció, #thetahealing