Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Bakó Marianna vagyok.

Három gyermek édesanyja, végzettségemet tekintve agrármérnök és minőségügyi mérnök képesítésekkel rendelkezem. Húsz éve dolgozom minőségügyi vezetőként.

Mindig nyitott és befogadó voltam az emberi kapcsolatok, a spirituális tapasztalatok és a folyamatos lelki fejlődés irányában, de 2013-ban egy magánéleti törés döbbentett rá arra, hogy kell lennie "Valaminek", ami magasabb rendű hatalom nálunk, és ami irányítja az életünket. Lehetetlennek éreztem, hogy az ember cél és rendeltetés nélkül bolyong, kanyarog a saját sebesülései által gyártott labirintusban. Tudni szerettem volna, hogy mi az a módszer, amely képes arra, hogy általa rátaláljak a nekem kijelölt célra, ami túlmutat azon, hogy csupán a mindennapokat próbáljam túlélni egy életen át. 

Ez a fajta "útkeresés" teremtette meg annak a lehetőségét, hogy kapcsolatba kerülhettem és megismerhettem számos tudás és technika hatását, mint például az asztrológia, kineziológia vagy családállítás

2015-ben találtam rá a Theta Healing technikára, amely egy egyszerű konzultációként indult, de robbanásszerű változást hozott a személyiségem fejlődésében. Azóta egyre komfortosabban és szabadabban érzem magam a saját életemben. A tanulás és a fejlődés folyamatos a Theta-munka során, hiszen aki rálép erre az útra az egyik felismerés és tapasztalás hozza a másikat.

Jelenleg Theta Healing Alap, Theta Healing Haladó és Dig Deeper és Game of life, Teremtés és bőség és Theta Healing Lélektárs, Te és a Teremtő, Te és a Partnered konzulensi képesítésekkel rendelkezem. 2022 júliusában pedig ThétaHealing BASIC DNA és ADVANCED DNA,  majd DIG DEEPER tanári végzettséget szereztem.

A ThetaHealing-technikát ajánlom mindenkinek, aki szeretné helyén érezni Önmagát a saját életében, aki visszatérő élethelyzetekkel és problémákkal küszködik, és azoknak is akik úgy érzik egy helyben topognak már jó ideje.

Ha pedig csak Önmagadat szeretnéd jobban megismerni, hogy utat nyithass a fejlődésednek, arra is kiváló alkalom a Théta-konzultáció.

Konzultációt vállalok skype-on, telefonon, viberen, messengeren és személyesen Tiszavasváriban, Nyíregyházán és Debrecenben.

Az Access Consciousness-el 2018 tavaszán ismerkedtem meg. Már az első Access Bars kezelés is hihetetlen és könnyed változásokat hozott az életemben, ezért döntöttem úgy, hogy megtanulom. Mivel azt tapasztalom, hogy hihetetlen jól működik és az emberek nagy része nagyon könnyen be tudja fogadni, további 50 fajta kezelést tanultam még meg. A kliensek visszajelzései alapján nagyon tápláló ez a gyengéd érintéses technika. A Théta Healing-gel együtt pedig nagy hatásfokkal működik.

Az Access Bars és az Access testkezelései új lehetőségeket nyitottak az életemben és mindazokéban, akik kezelésre érkeznek hozzám. Jelentős magánéleti és üzleti változásokról tudok és tudnak beszámolni, emellett jelentősen könnyedebb és a stresszmentesebb életet eredményezhet az Access eszközeinek használata.

A Tarot-és jóskártyák 2018-ban kaptam nagy szerepet az életemben, Asztro-Tarot tanfolyamot végeztem, jelenleg Asztro-tarot  konzultációkat tartok, és tanfolyamokat is szervezek.

2019 tavaszától az Access Bars-ot, és 2019 őszétől az Access Facelift Energetikai Arc-és testfiatalító kezelést, 2020 januárjától pedig az Access testkezeléseit is oktatom.

A Coaching 2020-ban kapott szerepet az életemben. Azt tapasztaltam, hogy minden ember más módon motiválható, támogatható. A Coaching eszközei univerzálisak, minden életterületen, problémánál hatékonyan alkalmazhatóak. Különösen azt értékelem benne, hogy támogatja a klienseket a saját megoldásaik megtalálásban. Segíti, hogy a saját tudását használhassa, megerősítse őket abban, amit valójában tudnak. A Coaching folyamat egy nagyszerű eszköz az életünk elakadásainak felismerésében és feloldásában és akár fizikai, akár mentális és érzelmi szinten egy magasabb minőségű életvitel kialakításában.

Mindezek mellett új szolgáltatásom az AromaTouch kezelés, amely doTERRA illóolajokkal a testen simogató mozdulatokkal végzett relaxáló, ellazító, pihentető, feltöltő technika.

Legfőbb célom és küldetésem az, hogy megmutassam, megtanítsam az embereknek azt, hogyan lehet egyensúlyba hozni a különböző életterületeiket. Tapasztalataim szerint a legnagyobb problémát azon eltolódások okozzák, amelyek főképpen az ember saját lélekfejlődésének, kiteljesedésének a rovására történnek. A napi feladatok, a különböző elvárásoknak való megfelelés sokszor elidegeníti az embereket saját maguktól. Az általam végzett és oktatott kezelések és módszerek mind segítenek ennek az egyensúlynak és a harmóniának a helyreállításában.

Csodás látni, amikor végre magunkra találnak a klienseim, felfedezik a képességeiket, a tudásukat, képesek beállítani a határaikat, nemet mondani másoknak, és igent mondani saját maguknak. 

Ha felkeltette bármelyik is az érdeklődésedet, várom a jelentkezésedet a chironaccessstudio@gmail.com email címen, vagy a 30/624-4149 telefonszámon.

Ajánlom szeretettel!

Milyen típusú segítő vagyok

 • Holisztikusan gondolkodom, elsősorban a fizikai problémák mögött megbúvó lelki okok, romboló működésmódok, sémák megtalálására koncentrálok.
 • Sokféle módszert ismerek, és használok, így lehetőséged van megtapasztalni és kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet a problémáidra, a helyzetedre.
 • Igyekszem személyre szabottan segíteni, nem minden ember egyforma, így a konzultációim, kezeléseim mindig egyediek.
 • Szeretem a céltudatos munkát, és téged is erre biztatlak.
 • Szeretek a dolgok "mélyére" nézni, így a velem való közös munka során nem csak a felszínt fogjuk kapargatni.
 • Kipróbált, működő dolgokat ajánlok neked, amelyeket a való életben is tudsz használni.
 • Ha szeretnél olyan módszerekkel fejlődni, és megtanulni, amelyek valóban működtethetőek, akkor itt a helyed.
 • Tanfolyamaimon nem csak elméleti ismereteket kapsz, hanem útmutatást és segítséget a gyakorlati alkalmazásukhoz is.
 • A gyors, felületes eredmények helyett, a rendszeres, következetes, hosszú távú munkában és eredményekben hiszek.


Küldetésem

Szeretném az embereknek átadni a tudatosságot- mint életfilozófiát, amely abban segít, hogy megelőzzük a problémákat. 

A tudatosság a velem való munka során is nagy figyelmet kap, mert bármivel is kezelek, időt és energiát szentelek arra, hogy feltárjuk a probléma gyökereit és a kliensem tudatossá váljon arra, hogy milyen hiedelmek okozták a nehézséget, és milyen viselkedésmód járul hozzá a problémája kialakulásához. 

Szeretném, hogy a hozzám fordulók világosan láthassák, és megértsék, hogy egyedül Ők felelősek az életük alakulásáért és én mindenben támogatom őket, hogy képesek legyenek változtatni.

A felismeréstől kezdve a gyakorlati változtatásig tudom őket segíteni, mivel sokféle módszer van  kezemben. 

A vágyam, hogy minél többen ismerjék meg és sajátítsák el azokat az eszközöket is, amelyekkel ők is képesek lesznek saját magukon és a családjukon segíteni. 

Hiszem, hogy minden ember képes változtatni az életén, ha megfelelően elkötelezett, és egy empatikus hozzáértő szakember segít neki. 

Szeretnék segíteni azokon az embereken, akik olyan életvitelbeli blokkokkal küzdenek, amelyek lehetetlenné vagy nehézkessé teszik a jólét, a boldog párkapcsolat kialakítását, vagy a hatások megtartását az emberi kapcsolataikban. 

Szolgáltatásaim között egyaránt megtalálhatóak a fizikai jóllétet támogató és a lelki, szellemi harmóniát biztosító kezelések, módszerek, vagy akár a tanfolyamok is. 


Kiknek ajánlom a velem  való közös munkát?

 • Akik elkötelezettek a saját iránt.
 • Akik képesek megnyílni, és valódi változást szeretnének
 • Akik valóban szeretnének változtatni az életükön.
 • Akik hajlandóak beletenni a munkát, időt, energiát.
 • Akik hajlandóak közép vagy akár hosszú távon is rendszeresen energiát fektetni a változásba. Az igazán átütő eredmények több és rendszeres konzultációval érhető el.
 • Akik rendelkeznek megfelelő rugalmassággal és nyitottsággal.
 • Akik hajlandóak megfogadni a tanácsaimat, és elvégezni a megbeszélt, és általuk vállalt feladatokat.
 • Akik megtisztelnek azzal, hogy megjelennek az előre leegyeztetett alkalmakon.
 • Akik hajlandóak vállalni a változással járó kényelmetlenséget.
 • Akik képesek mások hibáztatása helyett a saját életükben vezető szerepet vállalni és vállalni a felelősséget érte.
 • Akik szeretnék, ha valaki vezetné őket.


Kiknek nem ajánlom a közös munkát?

 • Akiknek a jelenlegi élethelyzetük, vagy lehetőségeik nem teszik lehetővé a változást.
 • Akik nem tudnak, vagy nem szeretnének tartósan időt és energiát fektetni a munkába.
 • Akiknek nincs idejük a rájuk eső feladatok elvégzésére.
 • Akik nagyon gyorsan szeretnének túljutni ezen.
 • Akik most nem tudnak erre a témára fókuszálni igazán az egyéb problémáik miatt.

Várlak szeretettel! Kezdjünk neki!  Együtt könnyebb!