Tudod e hogy mit kérsz?

2023.05.21

Azt kapjuk, amit kérünk

Nemrég indult a Boldog párkapcsolat teremtő programom, ami már a bevezető előadáson rengeteg felismerést hozott ( NEKEM IS)) Tényleg ilyen amikor a hóhért akasztják..

Szóval, tudd hogy mit szeretnél! A teremtésben mindig fontos pont, és az is, hogy pontosan fogalmazz. Kérd amit szeretnél, halljuk sokszor.De mit is szeretnénk igazán?Mondhatni a legelső elakadás egy teremtésnél, hogy TUDOM- e mi a jó nekem és valójában mit kérek?

Ha olyan közegben jövünk fel, ahol nem elfogadottak, nem jók az igényeink, ahol egyáltalán az igénynek helyes sincs semmilyen szinten ( kapsz amit kapsz, elégedj meg vele alapon) ott már az első lépés is sérül.Természetesen itt nem arról van szó, hogy gyerekként mindent meg kell hogy kapjál és mindent meg kell, hogy engedjenek, és akkor lesz szuper az életedet.

Senki nem kap meg mindent.

Egy bizonyos, egészséges működés határai között megkapni azt amire igényünk van- lenne a megfelelő. És hogy ki számára mi az egészséges, az már lehetne egy külön téma. Senki nem kap meg mindent amit szeretne. Alapvetően mindenki küzd vagy küzdött valamilyen hiánnyal. Senkinek nem vették 100%-ban figyelembe az igényeit. 

A kérdés nem ez, hanem hogy mindezen hiányok mellett elégnek érzem e amit kaptam, elégnek érzem e ahogyan figyelnek rám, elégnek érzem e ahogyan törődnek velem?Amikor nem érzem elégnek, akkor mindent IS szeretnék kérni és megkapni ami elmaradt gyermekként. 

Ugyanakkor amit gyerekként nem kaptunk meg, az abban a formában, abban a felállásban, vagy akár attól és más személytől sem kapható meg felnőttként. Amit az apám nem adott, azt a fajta gondoskodást, nem kérhetem felnőttként már tőle, és nem kérhetem a páromtól sem, mert nem az ő feladata. Ráadásul felnőttként egy más szerepben, más pozícióban, egészségtelen már a kiszolgáltatott ( kiszolgált) szerepében lennem.

Ki az aki ilyenkor kér valójában?

Amikor kérsz, azt kéred e , ami a felnőtt léted, szereped szempontjából egészséges és akceptálható, vagy azt amire a szenvedő gyerek vágyik benned? A gyereknek már leginkább csak Te adhatod meg, AZT ami elmaradt, más nem.Ha ezekre ránézel, 

Te valójában mit kérsz? A benned lévő gyermek hiányait, vagy a felnőtt egészséges igényeit? Csodás vágytisztázó napot nektek!

A felnőttkorban jelentkező párkapcsolati problémák, és elakadások okaira nagyon hatásosan lehet alkalmazni a ThétaHealing módszert. Ha magadra ismertél és szeretnél változtatni olvass tovább a ThétaHealingről!

#manifesztáció, #teremtés, #bőség, #thetahealing

Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre!