Néhány kérdés, hogy nagyobb tisztánlátást kaphass az életedről

2023.05.21

Lásd magad és a helyzeteidet annak , ami!

Néhány kérdés, amivel nagyobb tudatosságot és tisztánlátást kaphatsz az életedről. Amikor nem "érted" hogy mi miért történik, el kell, hogy keserítselek.... nem a sors akarata. Nem valami külső tényező, nem " így kellett lennie" Ezek a mondatok, nézőpontok mind azt sugallják, hogy nem Te vagy az életed irányítója. hogy legalábbis gondolatban átengedted az életed irányítást valamilyen külső erőnek. Minden ami történik veled, a Te teremtésed. Még akkor is, ha azt állítod, hogy "mi a manónak teremtettem volna ezt?" Ha hajlandó vagy ránézni, hogy mi az az energia, mi az a kérés, mi az a tudattalan nézőpont, amiből teremtettél, akkor könnyebbé válik megváltoztatni. Egyébként választhatod azt is, hogy nem változtatod meg.

Néhány kérdés, ami segíthet ebben

Mi az az energia amiből ezt teremtettem?

Mi az kérés, ami így jelenik meg?Igazság, mit teremtek most?

Igazság, mi az a választás, amit hoztam korábban, ami ezt teremti?

Mi mást választhatok most?

Az élet, az Univerzum nem bántani akar, csak mi szívatjuk magunkat. Nekem általában akkor jönnek az ilyen helyzetek, amikor nem figyelek magamra, amikor nem veszem figyelembe azt, hogy én valóban mit szeretnék. Ilyenkor az Univerzum elrendezi helyettem. Mi kellene ahhoz, hogy ezek nélkül a pofonok nélkül is válasszuk magunkat?

A kérdések ereje hatalmas, mert kinyitja a teret, és segít abban, hogy kijöjjünk az elmén által alkotott csapdákból, kognitív torzításokból.

Az Access Consciousness vagy a ThétaHealing módszer olyan tudatosságnövelő technikák, amelyek pontosan azt tudják nyújtani, hogy a nyitottság erejével, kérdésekkel, új dolgok beinvitálásával az életedbe megteremi, hogy másképpen lásd az életedet is, és másképpen tekint a veled történő dolgokra és a lehetőségekre.

#tisztánlátás, #thetahealing, #accessconsciousness


Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre