Mit teremt, amikor valakinek a Kedvesség teréből adsz valamit?

2023.05.21

Mit teremt a valódi kedvesség?

A Bars pontok között ott van a kedvesség, ami arra tanít bennünket, hogy először önmagunkkal legyünk kedvesek. Ez a világ nem erre ösztönöz, hanem arra, hogy legyél engedelmes, szolgálatkész, önfeláldozó. 

Arra tanít, hogy a kedvesség az ,amikor soha nem mondasz nemet, amikor mindent megteszel annak, aki kér, aki rászorul. Amikor abból az energiából adsz valakinek, hogy neked kellemetlen, nem jó, (legyen az akár annyi csak, hogy fáradt vagy , vagy nem szeretnél megtenni valamit) akkor az Ő befogadását is lecsökkented. Valójában ez egy rendkívül bántalmazó energia, mert a másik érzékeli a nehézséget az adáson, és idővel Ő is csökkenteni fogja a befogadását.

Már gyerekként is érezheted, ha valaki nem kedves veled

Amikor gyerekként úgy kaptál valamit, hogy érzékelted a nehézségét annak, aki adott, magadra vetted, beültetted a testedbe. Minden ilyen alkalommal bántalmazásnak élted meg, hiszen ahhoz, aminek örömből, könnyedségből, szeretetből kellett volna jönnie, nagyon sok negatív érzés párosult. A legtöbben pontosan ezek miatt zárják le a befogadásukat, mert érzékelték ezeket a zavaró beültetéseket, és falakat emelnek ellene. Ha Te is így adsz, minden egyes alkalommal magadnak és a másiknak is ártasz. Nem a befogadás energiájából működsz, hanem valójában az elutasításéból. 

Ha nem vagy kedves Önmagaddal, valójában elutasítod saját magad

Mindenki elutasítottnak fogja magát érezni ebben a helyzetben. Akinek adsz az is, és Te is, hiszen magadat utasítottad el. Hányan fogadtok be és adtok valójában az elutasítás teréből amikor nem vagytok kedvesek Önmagatokkal?

#kedvesség, #önszeretet, #önbizalom

Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre!