Mi lenne, ha a pénz a lehetőségről szólna és nem a problémáról?

2023.05.21

Neked milyen a pénzzel való kapcsolatod?

A pénz egy olyan dolog, amit arra használsz, hogy megváltoztasd az emberek valóságát. Mekkora pénzösszeget használhatsz, ami megváltoztatná valakinek a valóságát? Minden pillanatban meg kell kérdezned, "Hogyan használhatom a pénzt, amim van, hogy egy más valóságot teremtsek valakinek most?" Hajlandónak kell lenned ránézni erre, mert a pénz célja nem arról szól, hogy még több olyan cuccod legyen, amiről azt gondolod, hogy birtokolnod kell.
Mi történne, ha hajlandó lennél megengedni, hogy az univerzum tudatossága hozzájárulás legyen számodra?
Az univerzum támogat, amikor megkéred, hogy küldje el neked azt, amire szükséged van. Kérned kell, hogy hozzájárulás legyen számodra. Kérted valaha, hogy az univerzum tudatossága hozzájárulás legyen neked? Mindent kérsz, kivéve a tudatosságot, ami minden tekintetben többet tud, mint te, hogy ténylegesen megadja azt, amit kérsz.
Milyen kérdésnek kell lennem, hogy egy más valóságot teremtsek teljes könnyedséggel?
Meg kell nézned, hogy hogyan akarod élni az életed, mert ahogy elkezded megteremteni az élted az univerzum elkezd adni neked."

Gary M. Douglas

Minden csak nézőpont kérdése

"Ha úgy tekintenél az életedre , mintha egy parti lenne, milyen invitálás lenne az a pénznek?

Nos... lesz nálam egy buli, de nem fogjuk jól érezni magunkat. Nem lesznek finom ételek és italok, nem fogunk csini ruhákat felvenni, és amikor jössz, akkor valószínűleg panaszkodni fogok, hogy nem vagy elég nekem, hogy sohasem maradsz sokáig, és hogy mennyire felkavar, valahányszor csak eszembe jutsz. És amikor elmész, akkor azért is meg foglak ítélni, ahelyett, hogy hálás lennék, hogy egyáltalán itt voltál. Ja, és folyamatosan morgolódni fogok a házad mögött."

Ha egy ilyen meghívást kapnál egy buliba, el akarnál menni?"

Simone Milasas: Kerülj ki az adósságból örömmel

Tőled milyen meghívást szokott kapni a pénz?

#pénz, #manifesztáció, #accessconsciousness


Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre!