Hol van a fókuszod? Teremtesz, vagy rombolsz?

2023.05.21

Ahol az energia, ott a figyelem

Nagyon sokat változott és változik az életem, mióta megváltoztattam a fókuszomat. Egy biztos, hogy semmiben nem érhetsz el változást, ha mindig ugyanabba az irányba nézel, vagy ugyanonnan várod a változást, és közben ugyanazt teszed.

 Energetikailag és a cselekedeteidben is változtatnod kell ahhoz, hogy változzanak a dolgok körülötted. Ugyanazt csinálni/ vagy éppen nem csinálni nem fog mást teremteni. Amikor agyalsz, a kikövetkeztetéseidből működsz, akkor valójában ugyanazt fogod csinálni, mert az agyad nem tudja megjósolni a többi, általa nem ismert lehetőséget csak a korábbi tapasztalataira ( a járt útra) fog támaszkodni. Mert azt már tudja, mivel jár. 

Ez van akkor is, amikor újra és újra ugyanazokban a nem működő körökben találod magad. Az agyad akkor is ugyanazt hozza eléd, ha tudja, hogy valami nem jó neked benne, mert az a biztos számára, és megelégszik azzal is, hogy legalább tudja mi következik. Ha a múltat szeretnéd teremteni, használd nyugodtan az eszedet. Ha pedig valami mást, akkor az éberségedet. 

Ami nálam óriási nézőpont váltás volt, hogy a problémákra, a "mi a nem jó az életemben" témára történő fókusz helyett átállítottam magam a teremtésre. Hetek óta, amellett, hogy igenis ránézek arra, ha valami nem működik az életembe, azt teremtem, amit szeretnék. Legalább ha már tudom mi nem működik, akkor képes vagyok azt kérni, ami igen.

Megváltozik az életed

Abban a pillanatban amikor megváltoztatod a fókuszpontodat, az egész életed megváltozik. Ez nem mindig egyszerű folyamat, de apró lépésekkel, tudatos odafigyeléssel átalakítható.

#tudatosság, #thetahealing, #teremtés, #manifesztáció, #gondolkodás

Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre