A  valódi változás akadályozója az önszabotázs

2022.10.05

Valahányszor, amikor elhatározzuk magunkat, hogy elmegyünk egy tanfolyamra, workshopra, oldásra, konzultációra, azonnal bekerülünk annak a szellemi terébe, a tudásanyagába, és az energiájába. Abban a pillanatban el kezdődik a "munka" energetikailag rajtunk , és jönnek a feladatok, helyzetek, érzések, gondolatok és az önszabotázs is általában.

 Ez lehet nagyon ijesztő, és sokan meg is tántorodnak ilyenkor, visszamondják az alkalmat, nem érnek oda stb.

 Nincs ezzel gond, de érdemes tudni, hogy ami a változás előtti időszakban történik az mind a folyamat része.  Tekints úgy ezekre a helyzetekre, mint felismerésekre, információkra arról, hogy VALÓJÁBAN mi a probléma, milyen energiákból működsz.

Szerintem sokan tudnának mesélni (többek között én is) hogy mennyi önszabotázzsal, hülye helyzettel tudjuk magunkat akadályozni ilyenkor. Alapvetően ebben az esetben tudattalan próbál megvédeni a változástól, mert egyetlen célja, hogy életben tartson. Számára minden, ami lehetőséget ad arra, hogy másképpen működj mint az eddig megszokott túlélőprogramok - veszélyes- ezért nem is fogja hagyni.

Tekints rá más szemszögből!

Amikor jönnek az akadályok ( betegség, megfázás, eltévedtem, lerobbant az autóm, sírt a gyerekem, nem lett meg rá a pénzem) ezeket Te csinálod tudattalanul.

Tudd ilyenkor hogy JÓ ÚTON VAGY! Mert ezek akkor jönnek, ha valami igazán nagy változás készül. Millióképpen tudjuk elszabotálni a fejlődést és a változást. Ennek ellenére hiába kényelmetlen, menjünk előre, mert ez a fejlődés útja!

A fejlődés kényelmetlenséggel jár 

 A fejlődés nem mindig öröm és kacagás. Időnként sírás, és 

néha olyan mélységekbe kell lemenni, amiből nem tudom hogyan lesz kiút. Ilyenkor eszembe jut a Tarot Nagy Arkánuma. Megkeresem, hogy éppen hol vagyok, milyen stációban, és mi jön utána. Mert az élet. a fejlődés , egy körforgás. Mindig pusztulással és elengedéssel jár, akkor is ha az kényelmetlen, fájdalmas, de Te döntöd el ennek mennyi energiát adsz.

Te vagy a változásod , az életed kulcsa, irányítója, és Te választod a tapasztalásaidat is. 

Mindent Te választottál, azt is amiért másokat hibáztatsz. Ha nem választasz, akkor pedig majd választanak mások helyetted. Valójában pedig ez is a Te választásod.

#változás, #blokkoldás

Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre!