A hála és a megbecsülés ereje

2023.07.21

A hála, mint a legfőbb örömteli megbecsülés

Az örömteli megbecsülés energiája kiemelkedő fontosságú a boldog és sikeres emberek életében.

Megtanulva élvezni az örömöt, élvezni amink van nap-mint nap, rezgésszintünket egy állandó magas frekvencián tarthatjuk.

Az igazság az, hogy aki nem tud örülni a jelenében megtalálható örömforrásoknak, és csak a jövőben megjelenő vágyak beteljesülését kergeti, soha nem fogja elérni az elégedettség állapotát.

Az "elég" már most is meg kell hogy jelenjen az életünkben ahhoz, hogy szeretetteljes, nyugodt, hálás állapotot tükrözzünk, és ne a sürgető, kétségbeesett, sóvárgó energiát sugározzuk magunkból.

Amikor végre örülni tudsz annak, ami van, kitárul a szíved, és ezáltal lehetővé teszed, hogy még többet befogadhass. Ehhez azonban számba kell venned, mindent, ami már most is elégedettséggel tölt el, és napi szinten "gyakorolnod" kell a HÁLÁT!

Miért jó a hála?

Minden HÁLÁS pillanat felemeli rezgésszintedet, eltölt szeretetteljes és kreatív energiákkal. Az, hogy ki miért tud hálás lenni, nagyban függ a neveltetésünktől, a szüleinktől, a társadalomtól kapott értékrendünktől. Talán ott van a legnagyobb hiba, hogy sokan az anyagi értékek meglétéért tudnak elsősorban hálásak lenni, ami nem feltétlenül tükrözi az "értékekben való növekedést".

Az életünk eleve értékes része lesz mindaz, amiről mi úgy döntünk, hogy nagyra becsüljük! Az értékes pillanatok, történések, apró örömök, szeretetteli érzések azok, amelyek feltöltenek, tapasztalatot adnak, általuk növekedhetünk, fejlődhetünk, tapasztalhatunk, ezáltal nő a SAJÁT értékünk is! Hálásak bármiért lehetünk, amelyre így tekinthetünk. Legyen az egy gyönyörűen terített vacsora asztal, vagy az egészségünk, a felkelő nap sugarai, egy kellemes séta a természetben….

Ha mindezeket az apró "lélekemelő" dolgokat megtanuljuk értékelni, máris készek vagyunk a nagyobbak befogadására.

Gyakorold a hálát!

Nagyon célravezető gyakorlat, ha esténként, a tükör előtt állva elmondjuk, hogy aznap minek tudtunk örülni, mi volt az, ami mosolyt csalt az arcunkra, vagy megnyugvással, békével töltött el. Nem is gondolnánk, ha nekifogunk és tudatosan fókuszálunk életünk kellemes, felemelő dolgaira, történéseire mennyi minden apróság eszünkbe fog jutni!

A hála érzése még több hálát vonz az életünkbe, és ráadásul megtanuljuk meglátni azokat a csodás dolgokat amelyeket eddig figyelmen kívül hagytunk. Ettől pedig egyre nagyobb bőségben és elégedettségben fogjuk érezni magunkat.

Szeretnéd ha minél több hála érkezne az életedbe? Ismerd meg a ThétaHealing technikát, ami segíthet neked ebben!

Gyakorolhatod a hálát ezzel az ingyenes Hála-meditációval is!

#hála, #megbecsülés, #thetahealing

Tetszett a cikk? Szeretnél még több hasznos tartalmat kapni?

Iratkozz fel a hírlevelemre!