Légy barátságban a pénzzel!  ThetaHealing online workshop a pénzügyi szabadság megteremtéséért

Tudtad, hogy az életünk kb 90 %-ban nem vagyunk tudatosak, és az életünket, a gondolatainkat, érzelmeinket, a mások mintája alapján teremtjük?

Bizonyára már feltűnt neked is akár a pénzügyeiddel, vagy a párkapcsolatoddat, esetleg az egészségeddel kapcsolatban, hogy időnként ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz, vagy hasonló helyzetet teremtesz mint az őseid, az édesanyád, az édesapád, a nagyszüleid.? Eetleg olyan helyzetekben találod magad, hogy fogalmad sincs hogyan kerültél bele?

Nagyon sokszor próbálunk megoldani egy helyztetet az agyunkkal, tökéletesítjük a tudásunkat, de valahogy mégsem jutunk előre.

Ilyenkor a gond nem a tudásukkban vagy a tudás hiányában rejlik, hanem azokban a gondolkodási, viselkedési mintákban, amelyek a tudattalanunkban vannak, és szinte teljes mértékben irányítják az életünket, anélkül, hogy rálátásunk lenne, vagy irányíthatnánk őket.


Vajon Te milyen programokból működsz a pénzzel és a bőséggel?


Sokan érezhetik úgy ezeknek a programoknak a hatására, hogy bármennyit is tesznek, nem sikerül előrébb jutniuk.

Mások rendszeresen nagyobb veszteségeket generálnak. Amikor egy picit jobban futna a szekér valamivel szabotálják és visszahúzzák magukat.

Vannak akiknek az a komfortos, ha éppen anyni van ami elég. Hónapról hónapra élnek.

Néhányan teljesen elutasítják a pénzt, nem hajlandóak megkérni az árát a munkájuknak.

Jónéhány olyan ember van, aki valahogy mindíg visszacsúszik az adósságba.

A pénzzel kapcsolatban sok tudattalan nézőpont és félelem létezik, amelyeket nemcsak az őseinktől hozunk, hanem az eddigi tapasztalataink is kialakítanak bizonyos elkerülő viselkedésmódokat.

Ezek a programok több szinten működnek, és hozzájuk sok más gátló tényező is csatlakozik az életünk során. Ráadásul a folyamatos negatív tapasztalatok csak megerősítik ezeket a működéseket, így minél inkább nem foglalkozunk a megoldással, egyre inkább rögzülnek.

Pedig az, hogy valójában mennyi pénze van valakinek, vagy mekkora bőségben él, csak a gondolatainkon múlik. Ha megváltoztatoda gondolataidat, az egész pénzügyi helyzeted megváltozhat!

Hogyan hatnak ezek a programok?

Az életünk közel 90%-át éljük tudattalanul.

Az összes információ, hiedelem, gondolat, érzés, minta, ami velünk, vagy az őseinkkel történt, egy úgynevezett morfogenetikus energiamezőben információ szntjén jelen van.

Ehhez a morfogenetikus mezőhöz csatlakozunk, hiszen egy család vagyunk. Minden információ itt van energetikai lenyomatként. Bárkinek bármilyen félelme, átélt traumája megjelenik itt láthatatlanul.

Ezt tudattalanul is érzékeljük, ami nem jó, nem rossz, csak érzékeljük és követjük, a magunkénak gondoljuk. Ezek az energiák hetedíziglen hatnak ránk, illetve érzékeljük az egész emberiség összes nézőpontját, mintáját a pénzről és a bőségről. Emellett természetesen hatnak ránk a személyes tapasztalataink is, akár ebben az életben, akár előző életeinkben keletkeztek. 

Szerencsére nem kell egész életünkben cipelnünk ezeket a tudattalan hiedelmeket és az ezekből adódó problémákat magunkkal, mert a ThétaHealinggel ezek is kioldhatóak És átírhatóak.

Nem kell tudni, hogy kitől származnak. A tudattalanunk érzékeli ezeket, magáénak gondolja, igaznak véli. Amikor valami nagyon nem működik az életedben, érdemes erre ránézni és kioldani. Ebben a ThetaHealing nagyon haszos, hatékony és gyors segítség lehet.

Ezért készítettem el egy Workshop tematikát, hogy azokat a a pénzzel és a bőséggel kapcsolatos hiedelmeket, gondolkodásmódokat, félelemeket és tudattalan viselkedésmódokat, amelyek láthatatlanul irányítják az életünket, most felismerjük, kioldjuk és elengedjük.

Szeretném, ha minél több embernek megváltozhatna a pénzügyi valósága ettől, mert a bőség valójában mindenki számára elérhető és csak gondolkodásmód kérdése.


Bemutatom neked a:

Légy barátságban a pénzzel! ThetaHealing® online workshop-ot a pénzügyi szabadság megteremtéséért!

Az életünket 90%-ban a tudatalattinkban rejlők minták, nézőpontok, sémák alapján éljük, és csak 10 % ban vagyuk tudatosak. Csak a gondolkodásunkkal lehetetlen felülírni azt, amit nem ismerünk, mert arányaiban nagyon eltérnek egymástól. Emiatt van szükség olyan tudattalan felátró és átíró technikákra, amelyek segítenek az elakadások mélyén rejlő valódi problémák, gondolatok, gyökerek felkutatásában. A gátló hiedelmek és sémák 7 négy szinten is jelen vannak az életünkben. Nemcsak a tapasztalataink által keletkeznek, hanem hozzuk a generációs mintákból, hatással vannak ránk az előző életünk megélései és a kollektív szintű hiedelmek is befolyásolják hogy milyen a pénzügyi helyzetünk, a pénzzel kapcsolatos viszonyulásunk, megélésünk.

A ThétaHealing egy olyan csodálatos spirituális technika, amellyel lehetőségünk van rátalálni ezekre a mintákra, kioldani őket, és megteremteni a saját valóságunkat.

Biztosan gondolkodtál már azon, hogy miért van az, hogy egyeseknek könnyebben jön a pénz, vagy jobban el tudják kérni a munkájukért az őket megillető bért. Vannak olyan emberek, akik folyamatos veszteségeket generálnak, vagy állandóan adósságban úsznak. Ezekért mind a hitrendszereink és a hozott, tudattalan mintáink a felelősek. A mi felelősségünk és egyben lehetőségünk is a változásra, ha mások hibáztatása helyett ránézünk ezekre a programokra, és kioldjuk azokat.

Ezen a workshopon több irányból közelítjük meg a témát:

 • Egy munkafüzet és kérdéssor segítségével megnézzük a pénzhez, a gazdagsághoz és a saját értékességünkhöz kapcsolódó hitrendszerinket, és kiteszteljük azokat a hiedelmeket, amelyek jelenleg is hatnak ránk.
 • Megnézzük, milyen előző életbeli, vagy generációs történések okozzák a pénzügyi elakadásokat, esetleg félelmeket.
 • Megvizsgáljuk a limitációinkat, hogy milyen összegekkel érezzük magunkat komfortosan, és kitágítjuk az ezzel kapcsolatos komfortzónánkat.
 • Átvizsgáljuk, hogy a bőség milyen egységeit nem vagyunk jalandóak megadni és megengedni magunknak, melyke azok a dolgok, amelyeket elutasítunk, hogy élvezhessük.
 • Ránézünk azokra a feladatokra, amelyeket vállaltunk ezzel a sorssal,és mindarra, amit ebből nyertünk, tanultunk, illetve azokra a csodás képességekre, amit kifejlesztettünk,
 • Megnézzük a sorsközösség vállalásainkat, fogadalmainkat, visszaadjuk az átvállalt terheket a pénzügyi helyzetünkkel kapcsolatban.
 • Leolvassuk azokat a feladatokat amelyeket meg kell most tenned, amiben fejlődnöd kell, hogy képes legyél a pénzügyi egyensúly és bőség megteremtésére.
 • Végezetül pedig közösen manifesztálunk.

Ez egy nagyon érdekes, egyedi workshop, amelyre szerettel várlak, ha változást szeretnél, nagyobb bőséget, biztosabb anyagi helyzetet és önmagad értékesebb megélését az életedben!

Miből érezheted, hogy hatnak rád a tudattalan korlátozó programok?

 • Ha úgy érzed rengeteg teher van a válladon
 • Ha azt érzed, hogy hiába teszel bármit, mindíg azokkal a problémákkal kerülsz szembe, amelyektől sehogyan sem tudsz megszabadulni.
 • Ha bármit teszel, úgy érzed nem jutsz előbbre.
 • Ha sokszor van veszteség élményed, legyen szó akár kapcsolati, akár pénzügyi veszteségről.
 • Ha a veled törénő dolgok sokszor megmagyarázhatatlanok, úgy érzed, nincs hatásod az életed alakulására
 • Ha egyes történések, vagy életterületeid működése nagyon hasonlít a szüleidére vagy a nagyszüleidére.
 • Ha megmagyarázhatatlan, ok nélküli érzéseid vannak.
 • Ha úgy érzed, akárhogyan is próbálkozol, nem tudsz kiteljesedni.
 • Ha folyamatosan a túlélésre játszol.

Ha szeretnél ezen változtatni, gyere, ismerd meg ezt a csodás módszert és oldjuk ki a segítségével a korlátozó hiedelmeidet!


Változtassuk meg együtt a pénzügyi valóságodat!

Miben lehet segítségedre 
ez az online workshop ?  

Úgy érezheted magad utána, mintha nehéz terheket raktál volna le.

Mivel ezeknek  gátaknak  a gyökere a tudattalan mintánkban van

 kitakarítjuka tudattalanunkban lévő hiedelmeket ezekkel kapcsolatban, hogy tudjuk megélni a vágyainkat itt a jelenben.

Megnézzük, hogy milyen vállalások, fogadalmak kötnek az őseidhez, és ránézünk, hogyan tudod ezeket lerakni. Így lehetőséged lesz a saját vágyaid szerint teremteni.

Megnézzük a pénzzel kapcsolatos nézőpontjaidat, félelemeidet, elutasításaidat.

Ránézünk arra, hogy a családod hogyan kapcsolódott a pénzzel, milyen mintákat hoztál.

Megnézzük a pénzügyi limitációidat és tágítjuk a befogadásodat.

Felszabadítjuk az energiáidat, amit eddig a mások terheinek cipelésére fordítottál, így sokkal tudsz majd magadnak teremteni.

Hogyan fog zajlani az online workshop?

Az online workshop időpontja:

2023. április 29. szombat 15:00-19:30 óráig

A workshop online, a zoom felületen zajlik.

A zoom linket a jelentkezést és a fizetést követően küldöm ki a résztvevők számára. 

A felvételt letölthető link formájában szintén a regisztáriós levél tartalmazza.
A közös munkához kapsz egy munkafüzetet emailben, amely segítséget nyújt a a munkában.

Miért lesz ez a workshop a neked megfelelő?

 • Megismerheted a saját működésedet és a mozgatórugóidat a pénzzel kapcsoaltban.
 • Megértheted, hogy mi miért történt az életedben eddig.
 • Elengedheted azokat a fogadalmakat és vállalásokat, amelyek eddig irányították az életedet.
 • Lehetőséged lesz a saját életedet élni tovább.
 • Eszközöket és tippeket kaphatsz a pénzzel kapcsolatban, amivel további jó gyakorlatokat szilárdíthatsz meg.
 • Megismerheted a tudatos teremtés lépéseit, és ki is próbáljuk a gyakorlatban
 • Minden eszközt a kezedbe adok, neked csak használnod kell őket.
 • A workshopról felvétel készül, így mindig lesz segítséged a jövőben is.
 • Elindulhatsz azon az úton, mely a tudatos élet és a tudatos pénzügyi minta megteremtése felé vezető út első lépése lehet.
 • Nagyon egyszerűen fogom elmagyarázni neked az összefüggéseket és minden támogatást megkapsz majd a workshopon, kérdezhetsz is bármikor.
 • Kiscsoportos formában maximum 12 fővel zajlik a workshop, hogy együtt, közösen teremtsünk és mindenkire jusson idő és figyelem.
 • A workshopon felteheted a kérdéseidet, megbeszélhetünk konkrét problémákat.
 • Kapsz emailben egy munkafüzetet, amelyet bármikor újra használhatsz.

Mennyibe kerül a workshop?

A workshopon való részvétel ára a:

 • munkafüzettel
 • a felvétellel
 • a kérdezési lehetőséggel
 • és a bónuszokkal 

együtt: 25.000 Ft


A gombra kattintással az adataid megadását kérem, ezután a Stripe fizetési oldalára érkezel, 100%-ban biztonságos kártyás fizetést vagy utalást is választhatsz.

Az adataidat titkosított formában kezeli a rendszerük, azok hozzám nem jutnak el.

Milyen bónuszokat kapsz a workshophoz?

#Bónusz 1: Manifesztációs Checklista: Hogy tudd, milyen lépéseket kell megtenned a sikeres manifesztáció érdekében.

#Bónusz 2: Pénzügyi sikerszokások, ammi segítségedre lehet abban, hogy helyes és előremutató lépésekkel kezeld a pénzt, és többet teremts!

Milyen előnyei vannak még ennek a munkának?

 • Amikor a tudattalan hiedelmeinken dolgozunk, úgy érezhetjük, mintha hatalmas sziklák terhei gördültek volna le a vállaunkról.
 • Sokkal felszabadultabbak leszünk és könnyedebben teremtünk.
 • Rendszerint az ilyen munkák után az összes életterületünkön javulás várható.
 • Az általunk megoldott problémákat a gyermekeink/ unokáink már nem viszik tovább, így tiszta lapot teremthetünk számukra.
 • Sokszor már a megértés is létrehozza a változást.
 • Mindenki számára elérhetőbb lesz a sikeres élet és a kiteljesedés.