Önismereti és önfejlesztő kurzusok, workshopok

Beszéljünk könnyedén! - Asszertív kommunikáció és önérvényesítés a párkapcsolatban online workshop

Online, 2023. január 25. szerda 18:00 - 19:30

Hogyan kommunikáljunk asszertíven a párkapcsolatban?? Mit is jelent az erőszakmentes kommunikáció és mi az alapja? Sokkal kevésbé a beszéd, vagy az , hogy hogyan rakjuk össze a mondatokat.

Az asszertív kommunikáció egy olyan aktív hozzállás az életünkhöz, amely valójában nem csak egy kommunikációs technika, hanem egy viselkedési mintázat, egy elkötelezőség a saját érdekeink nyertes-nyertes érvényesítése mellett.
Az asszertivitás előfeltétele, hogy szeresd és értékeld önmagad, és képes legyél hatékonyan felismerni és kifejezni is az igényeidet, szükségleteidet, mindamellett, hogy figyelembe veszed másokét is.

Az önbizalom fejlesztése fontos eleme lesz a programnak, mint ahogy a kommunikációs technikák megismerése, illetve a saját nyomógombjaink, viselkedési mintázatunk felismerése is.

Ha kíváncsi vagy arra, mi van mögötte, hogyan lehetséges így kommunikálni, valójában milyen területeket érdemes fejleszteni, várlak szeretettel ezen 5* 1,5 órás online workshopon.

A workshop online a zoom felületen zajlik majd, heti 1 alkalommal, 5 héten keresztül. Az előadás felvételét utólag megkapod., így semmiről nem maradsz le, ha nem tudsz részt venni élőben.

A résztvevők egy zárt facebook csoportba is meghívást kapnak, amelyben heti rendszerességgel, lesznek önbizalom növelő feladatok, hasznos anyagok.

A befektetésed Önmagadba 5* 6.000 Ft. azaz 30.000 Ft.
A teljes részvéeli díjat 2 részletben is fizetheted.

Vajon mekkora hatással lehet ez a kapcsolataidra, és elsősorban az Önmagaddal való kapcsolatodra?

Várlak szeretettek ezen a programsorozaton, amelyen átfogó módon járjuk körbe a témát, gyakorlati feladatokkal!