Önismereti és önfejlesztő kurzusok, workshopok


Beszéljünk könnyedén! - Asszertív kommunikáció és önérvényesítés a kapcsolataidban 6 részes offline emailes minikurzus ajándék online konzultációval

Folyamatosan elérhető

Beszéljünk könnyedén! - Asszertív kommunikáció és önérvényesítés a párkapcsolatban online workshop

Online, 

Következő időpont szervezés alattHogyan kommunikáljunk asszertíven a párkapcsolatban és minden emberi kapcsolatunkban? Mit is jelent az erőszakmentes kommunikáció és mi az alapja? Sokkal kevésbé a beszéd, vagy az , hogy hogyan rakjuk össze a mondatokat. 

Az asszertív kommunikáció egy olyan aktív hozzállás az életünkhöz, amely valójában nem csak egy kommunikációs technika, hanem egy viselkedési mintázat, egy elkötelezőség a saját érdekeink nyertes-nyertes érvényesítése mellett.
Az asszertivitás előfeltétele, hogy szeresd és értékeld önmagad, és képes legyél hatékonyan felismerni és kifejezni is az igényeidet, szükségleteidet, mindamellett, hogy figyelembe veszed másokét is.

Az önbizalom fejlesztése fontos eleme lesz a programnak, mint ahogy a kommunikációs technikák megismerése, illetve a saját nyomógombjaink, viselkedési mintázatunk felismerése is.

Ha kíváncsi vagy arra, mi van mögötte, hogyan lehetséges így kommunikálni, valójában milyen területeket érdemes fejleszteni, várlak szeretettel ezen 5* 1,5 órás online workshopon.

A workshop online a zoom felületen zajlik majd, heti 1 alkalommal, 5 héten keresztül. Az előadás felvételét utólag megkapod., így semmiről nem maradsz le, ha nem tudsz részt venni élőben.

A résztvevők egy zárt facebook csoportba is meghívást kapnak, amelyben heti rendszerességgel, lesznek önbizalom növelő feladatok, hasznos anyagok.

Vajon mekkora hatással lehet ez a kapcsolataidra, és elsősorban az Önmagaddal való kapcsolatodra?

Várlak szeretettek ezen a programsorozaton, amelyen átfogó módon járjuk körbe a témát, gyakorlati feladatokkal!

Szeretem magam! Három hetes emailes önbizalom fejlesztő mini-tréning

Spirituális szemléletú coaching feladatokkal

Miben lehet segítségedre
a Szeretem magam emailes online Önbizalom növelő mini tréning?

 • Segít tisztázni az Önmagadról alkotott képedet,
 • Segít megismerni az erősségeidet, a képességeidet, a gyengeségeidet a fejlesztendő területeidet.
 • Megtanulhatod kezelni mások véleményét, és kialakítani a saját belső ehgynesúlyodat.
 • Ránzünk az eddig elért eredményeidre, sikereidre, és ezekből építjük fel az Önbizalmadat.
 • Ránézünk arra, hogy eddig mit és hogyan teremtettél, megnézzük miben vagy sikeres, és milyen fejlesztendő területeid vannak,
 • Nem csak a pénzre fókuszálunk: a kapcsolataid, a fejlődésed, az önbecsülésed, a spirituális fejlődésed, az egészséged, az életed különböző területei is mind-mind részei ennek a folyamatnak, és megnézzük mindezekkel kapcsolatban hogyan tudsz fejlődni.
 • Kapsz olyan egyszerű mondatokat, amivel leszerelheted azokat az embereket, akik gyengíteni akarnak.
 • Kialakítjuk az egészséges önbecsülésed alapjait.
 • Olyan sikerszokásokat is megismerhetsz, amelyeket beépítve az életedbe hatékonyan növelheted az önbizalmadat.
 • Minden héten egy online munkafüzet is segít abban, hogy elérd az általad kijelölt célokat.

Hogyan fog zajlani az emailes online minitréning?

a mini-tréninghez bármikor csatlakozhatsz

A jelentkezést követően, minden héten azonos napon kapsz egy írásos anyagot a témában, ami kiegészül minden alkalommal egy 5-7 összetett, egymásra épülő feladatokból álló munkafüzettel.

A munkafüzetet kinyomtathatod, és tollal is kitöltheted.

A minitréning tematikája:

 • Az önbizalom alapjai.
 • Az énkép kialakítása.
 • Az önismeret fontossága.
 • Önmagunk értékeinek felfedezése.
 • Önmagunk és mások viszonya.
 • Milyen módokon erősítsük az önbizalmunkat?
 • Hogyan legyünk sikeresebbek?
 • Céltervezés és leggyakoribb hibák.
 • Sikerszokások és pozitív szemlélet kialakítása

Fogadd be és éld meg a sikert! OH kártyás kiscsoportos önismereti és önfejlesztő játék

Nyíregyháza 2023. március 18. szombat 15:00 - 18:00

Szeretnél kipróbálni egy újfajta, játékos,asszociativ módszert amivel megismerheted önmagad és kiléphetsz az elakadásaidból?
Olyan ez mint egy családias társasjáték.
Új lehetőség nálam októbertől az OH (AHA) kártya önismeret- fejlesztő játék.
Az OH kártyák egyszerű játéknak tűnhet, de igazából mágikus eszközök, amelyek lehetőséget biztosítanak új élmények, felismerések, gondolatok és lehetőségek észrevételére. Új kapcsolódások, új nézőpontok, új viselkedésminták kialakítására ösztönöznek. Lehetőséget adnak mély, feldolgozatlan érzelmek előhívására és feldolgozására. A bennünk lévő végtelen forráshoz vezetnek vissza. Megelevenednek az érzéseink és könnyebben megérthetjük általa min megyünk keresztül.
S mindezt játékosan, új élményekkel gazdagodva, barátias, családias légkörben egy támogató közegben. A kártyák képeket és szavakat tartalmaznak, amelyek.párosítása fejleszti az asszociaciós képessegeket és mélyebb megértést tesz lehetővé.
Különböző módon játszhatjuk. A csoportos foglalkozásokhoz minimum 4 fő szükséges.

A Fogadd be és éld meg a sikert foglalkozáson a hangsúlyt elsősorban a sikerrel és a boldogság, teljesség megélésével kapcsolatos elakdások feltérképezésére helyezzük. Ez az alkalom rávilágíthat arra, hogy akár a karrieredben, akár a pénzügyekkel, akár a párkapcsolatodban vagy a csládi életeben milyen okokból utasított vissza, hogy megteremtsd azt az életet amire vágysz. Azt gondolnánk, hogy mindenki tudja élvezni és mindenki be tudja fogadni a sikert, de valójában sok ok lehet amiért ezt tudattalanul visszautasítjuk. Lehetnek ezek generációs minták, fogadalmak,gyökerezhet a neveltetésmódban.
A játék célja, hogy rálelhessünk a ezekre az elakadásokra, sémákra, rejtett igényekre és szükségletekre.
A meglátás, a felismerés felszabadító jellegű. Hirtelen minden érthetővé válik, és ez sokszor magával hozza a választás szabadságából eredő megoldásokat is.Az alkalom második felében pedig ránézünk arra, hogy milyen képességein, adottáságaink lehetőségeink vannak a fejlődésre, arra, hogy milyen megoldásokkal és viselkedés móddal érhetjük el a sikeres életet amire vágyunk.
Várlak szeretettel ha jönnél.
Ez egy kiscsoportos alkalom, maximum 6 fővel.
Az OH kártyát világszerte alkalmazzák pszichológusok, trénerek, tanácsadók , coachok és most itt is elérhető.1970 ben alkották ezt a módszert hosszas kutatómunka eredményeként alternatív terápiáseszközként. 1980- tól használják szerte a világban.A részvételi díj 8000 Ft/fő , amelyet készpénzben is fizethetsz a helyszínen.
A kiscsoportos foglalkozás miatt előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezés messengeren, vagy a 30/624-4149-es telefonszámon. Kevesebb jelenjen meg

Újratervezés vágy- és céltervező és megvalósító 5 hetes offline emailes workshop

Ajándék 60 perces online személyre szabott konzultációval.

HAMAROSAN ELÉRHETŐ