Önismereti és önfejlesztő kurzusok, workshopok

Ismerem magam-szeretem magam-bízom magamban! 

5 hetes online önismereti és önbizalom fejlesztő kurzus

Az Önismeret a felnőttségünk fontos eleme. Egészséges önismeret nélkül nem tudunk igazán működőképesek lenni ebben a világban. Az önismeret a belső énképre és a külvilág visszajelzéseire támaszkodik, ezek egészséges egyensúlya járul hozzá, hogy megfelelő önbizalommal, önérvényesítéssel rendelkezzünk, és képesek legyünk megvalósítani önmagunkat.

Az önismeret elengedhetetlen ahhoz, hogy képesek legyünk rálátni az erősségeinkre, a gyengeségeinkre, és az ebből fakadó lehetőségeinkre vagy éppen külső-belső akadályainkra.

Az egészséges önbizalom csak ebből tud táplálkozni.

Ez a kurzus sok gyakorlati feladattal igyekszik megalapozni az önismeretedet, és erre épülve pedig el kezdjük felépíteni az önbizalmadat. Természetesen ez nem fog menni 5 hét alatt, de az induláshoz, az irányok megtalálásához, ahhoz, hogy tudd, hogyan tegyél szert a jövőben nagyobb önbizalomra segítséget nyújthat.
A workshop online a zoom felületen zajlik majd, heti 1 alkalommal, 5 héten keresztül. Az előadás felvételét utólag megkapod., így semmiről nem maradsz le, ha nem tudsz részt venni élőben.
A résztvevők egy zárt facebook csoportba is meghívást kapnak, amelyben heti rendszerességgel, lesznek önismereti és önbizalom növelő feladatok, hasznos anyagok.
A befektetésed Önmagadba 5* 6000 Ft. azaz 30000 Ft.
Hetente 2 óra az alkalmak időtartama.
A teljes részvéeli díjat 2 részletben is fizetheted.
Vajon mekkora hatással lehet ez a kapcsolataidra, és elsősorban az Önmagaddal való kapcsolatodra?
Várlak szeretettek ezen a programsorozaton, amelyen átfogó módon járjuk körbe a témát, gyakorlati feladatokkal!