Teremtsd meg a saját Bőségedet Online kurzus

2018.01.19

Szeretnél bőségben élni? Úgy érzed hogy egy helyben toporogsz? Szeretettel meghívlak egy különleges, csoportos Bőség Teremtő Online Műhelymunkára!

A kurzus során 8 hét alatt 12 feladatot végzünk, amely segít feltárni a bőséggel kapcsolatos blokkokat és főként a generációs viselkedésmintákat. Emellett elméleti tudással is segítelek, valamint kérdéseidre váaszolok.
A Bőség egy összetett dolog, nemcsak a pénzt jelenti. Hozzá tartozik a szeretet, az érzelmi bőség, szellemi bőség, kapcsolati bőség és sok más dolog. De hogy mi személyes bőségfogalmunk, az sokak előtt egész életükben rejtve marad. A családi minták, megélt események alakítják, amely a legtöbb esetben nem is harmonizál az Univerzum bőségével.
Ha szeretnéd feltárni tudattalan blokkjaidat, akkor itt van a helyed!

Ajándékként minden résztvevőnek biztosítok egy személyes, egy problémás életterületre fókuszáló másfél órás egyéni Théta Healing konzultációt!

A csoportos online műhelymunka keretében pedig kihasználhatod a közösség erejét. Csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz, ahol megoszthatod érzéseidet, felismeréseidet, és kérdezhetsz. Nagyon nagy lehetőség, hogy mások tapasztalatai által olyan tudattalan blokkokra láthatsz rá, amely előtted rejtve marad.


Ha szeretnél végre könnyebben élni, itt a helyed! Ne ijedj meg a közösségtől, mert a tapasztalatom az, hogy olyan emberek jönnek össze akik a legjobban segítik egymás fejlődését.

Az életedet Te alkottad, Te is tudod megváltoztatni! De ehhez az önmunka elengedhetetlen!
A Théta Healing az egyik legkiválóbb és leggyorsabb lehetőség erre.

Kinek ajánlom?

Azoknak, akiknek akár a pénzügyi, akár a párkapcsolati területen nehézségeik vannak.

Akik keresik a saját útjukat.

Akik nyitottak a változásra.

Akik hajlandóak végigcsinálni a feladatokat és szembenézni Önmagukkal, mert egyébként nem tudok segíteni.

Akik csak szeretnék megismerni Önmagukat és fejlődni.


A jelentkezés és a kezdés folyamatos.

Felvilágosítás kérhető a 06-30/624-4149 telefonszámon


Jelentkezés és bővebb információ:

https://trening24.hu/onfejlesztes/vallas-es-spiritualitas/teremtsd-meg--sajat-bosegedet!-163?locale=hu