Elégedettség ThétaHealing letöltések

2023.05.21

Jólétünk kulcsa az elégedettség.

De lehet -e elégedettnek lenni, ha valamit úgy érzünk, hiányzik az életünkből? Ha nincs meg " minden" mit megálmodtunk, amire vágyunk?

Ebben a helyzetben sokszor megéljük, hogy minden után sóvárgunk ,ami jelenleg nincs, vagy nincs elég pénzünk rá.

Esther és Jerry Hicks a Bőség törvénye című könyvében ezt írja erről a helyzetről:

" -ne mások legyenek a mértékadók számodra azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzednek kellene lennie-vagy mihez kellene kezdened vele- mert ezt egyedül Te tudod pontosan meghatározni. Kerülj összhanga azzal aki valójában vagy, és engedd a tapasztalatodba áramolni mindazt, amit életed segítségével vágyadként határoztál meg."

Ha folytatod az elégedetlenséget akár Önmagaddal, másokkal, a munkkadóddal, a Világgal szemben valójában mindig csak az elégedetlenséget, a hiányt vonzod.

Fogadd el azt az állapotot, ami most van.

Vedd számba mi mindened van. Milyen jó dolgok vannak az életedben MOST. Ebben a pillanatban. Elégedj meg, és tudd, hogy lehet az elégedettség teréből fejlődni és gyarapodni.

Gyakori, hogy az elégtelenség érzése a gyerekkori tapasztalatokból jön. Az én vagyok kevés, elégedetlenek velem érzéből.

Erre hoztam néhány ThétaHealing betöltést:

Ismerem a Teremtő nézőpontját az elégedettségről.

Tudom, milyen érzés, hogy a Teremtő elégedett velem.

Tudom milyen érzés, hogy mások elégedettek velem és é is elégedett vagyok Önmagammal.

Tudom milyen érzés, hogy elégedett vagyok a teljesítményemmel, és mások is elégedettek vele.

Tudom milyen érzés, hogy megbecsülöm Önmagamat mindazért aki vagyok, mindazért amit teszek látrehozok, teremtek és mások is megbecsülnek érte.

Ismerem és tisztában vagyok Önmagam és a munkám valódi értékével a Teremtő szemszögéből.

Tudom, hogy az élegedettség érzése biztonságos.

Tudom, hogyan, mikor, miért vagyok elégedett Önmagammal és lehetek elégedett Önmagammal anélkül, hogy mások leértékelnének, anélkül, hogy bizonytalanságba, veszélybe sodornám magam, és anélkül, hogy nagyképűvé, önelégültté válnék.

Tudom, hogyan legyek büszke Önmagamra, és hogyan mutassam meg az értékességemet, anélkül hogy mások leértékelnének.

Tudom, milyen érzés, hogy értékességemnél fogva már most , ebben a pillnatban és életem minden pillanatában méltó vagyok a szeretetre és a jólétre.

Tudom milyen érzés, hogy érdemes vagyok a bőség megélésére annak minden aspektusában még ebben az életemben.

Tudom, milyen érzés, hogy lehetséges fejlődni, még jobb dolgokat bevonzani, gyarapodni, lehetséges motiváltnak, koncentráltnak, cselekvőképesnek maradni az elégedettség teréből.

Tudom, hogy ez lehetséges, biztonságos, tudom, hogyan éljem a mindennapi életemet. Megérdemlem, megengedem magamnak és mások is megengedik nekem.

Köszönöm így van, így van, így van