Aktuális tanfolyamok, programok

Access Energetic Facelift tanfolyam  

2022. június 04. Nyíregyháza

Szeretnél egy csodás arc és testfiatalító módszert megtanulni? Szeretnél könnyedén szépülni és szépíteni másokat? Fiatalodni?

Szeretnéd, ha kisimulnának a ráncaid? Nem csak az arcodon, hanem a lelkeden is?
Ha megszűnnének az önbíráló, önleértékelő mintáid?
Ha elengedhetnéd az összes ítélkezést Önmagadról?
Ha felfedezhetnéd és elismernéd a saját belső és külső szépségedet, értékeidet?


Access Bars tanfolyam 
2022. június 11. Miskolc

Tudtad, hogy van a fejeden 32 pont, amelynek a gyengéd érintésével képes leszel elengedni mindent, ami megakadályozza a boldogságodat, a befogadásodat, vagy hogy könnyedén és stresszmentesebben élhesd az életedet? 

Az Access Bars kezelés egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani ezeket az élet különféle területeiről. 

Access Bars tanfolyam

2022. június 18. Debrecen

Tudtad, hogy van a fejeden 32 pont, amelynek a gyengéd érintésével képes leszel elengedni mindent, ami megakadályozza a boldogságodat, a befogadásodat, vagy hogy könnyedén és stresszmentesebben élhesd az életedet?

Az Access Bars kezelés egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képesek vagyunk törölni, átalakítani ezeket az élet különféle területeiről. 

Májusi lehetőségek

Access Facelift energetikai arc és testfiatalítás kezelői tanfolyam                                                     Debrecen, 2022.május 22.                                    

Szeretnél fiatalabbnak látszani, és annak is érezni magad fizikailag és mentálisan is? Szeretnéd ha a tested el kezdene változni, megőrizni, visszaállitani a rugalmasságát és az erejét? Szeretnéd, ha a mentális korlátok, és a valóság által az öregedésről alkotott nézőpontok nem lennének igazak rád? Ahogyan öregszel egyre több korlátozást tapasztalhatsz meg. De mi van, ha ezek a korlátozások csak nézőpontok? Mi van, ha lehet másképpen is öregedni, és egyáltalán nem kell beszűkülnie az életterüknek és a lehetőségeinknek, pláne meg a testünknek ilyenkor?


Szeretnéd ha kisimulnának a ráncaid? Nemcsak az arcodon, hanem a lelkeden is?
Ha megszűnnének az önbíráló, önleértékelő mintáid?
Ha elengedhetnéd az összes ítélkezést Önmagadról?
Ha felfedezhetnéd és elismernéd a saját belső és külső szépségedet, értékeidet?
Ha javulna a viszonyod a saját testeddel?
És nem mellesleg ez az egyensúly és harmónia a bőrödön is meglátszana?
Az Acces Facelift energetikai kezelés rendszeres használata hosszú távú tartós eredményt biztosít.
Az eredmény nemcsak az arcon hanem a testen is jelentkezhet.
Kifejezetten ajánlott azoknak akiknek a bőrük érzékeny, esetleg allergiás, nem tudnak kozmetikumokat használni.Szeretettel várom azokat, akik szeretnének ebben a nagyon finom energiában szépülni vagy szeretnének másokat is kezelni vele. Ha Bars kezelő vagy és szeretnéd kibővíteni a tudásodat, ha kozmetikus vagy masszőr akkor is csodát tehetsz másokkal.
A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést.Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egyéb kezelést kiegészítő dolgokat kapsz.A tanfolyamon Access Facelift kezelői képzettséget kapsz.
A tanfolyam nem államilag elismert képzés.Ezzel kezelhetsz másokat és természetesen ezt a sok jót a családtagjaidra is kiterjesztheted.Hogyan lehet ez még ennél is jobb?
Ne feledd! Csak a ráncaidat veszítheted. 

Ez a testkezelés az öregedéssel kapcsolatos nézőpontokat törli a rendszerünkből, hogy mind a testünk, mint a mentális állapotunk, mind a lehetőségeink kiterjedhessenek, rugalmasabbá válhassanak.


Előző életek, dimenziók mintáinak, fájdalmainak oldása Access testkezelés tanfolyam Nyíregyháza, 2022.05.21.

Állj vissza az erődbe!

Van bármilyen olyan testi-lelki problémád, amelyet bárhogyan is próbáltál megváltoztatni, meggyógyítani ebben a valóságban, nem sikerült?

Elképzelhető, hogy a gyökere nem is ebben a tér-időben van.

Ha bármelyik dimenzióban, bármelyik létidőben, bármiért és bárkiért is oda adtad az erődet, akkor a jelenben nem boldogulsz..
Ez a kezelés hozzásegít, hogy feloldd, és elengedd ezeket az előző életbeli beragadásokat, kapcsolódásokat, és hozzásegít az erőd visszavételéhez.
Nagyon kedvező hatása van főként a gerinc és derék fájdalmakra,
főelg olyan esetekben, amikor egyszerűen nincsen rá válasz, miért is fáj egyes testrészünk, lehetséges, hogy egy másik dimenzióból hozott beragadás miatt.
Az Access eszközei gyengéd, kézrátétes kezelések, amelyek segítően támogatják a test harmóniájának helyreállítását, a testi, lelki jólét érzését.
A testkezeléseket ömagadon és másokon is alkalamazhatod.
A kezeléseket ruhában végezzük, masszázságyon. Semmilyen előképzettséget nem igényelnek, bárki által könnyedén elsajátíthatóak.

Önmagunkat leértékelő stresszelő rendszerek oldása Access testkezelő tanfolyam Nyíregyháza, 2022.05.21.

Mennyi ítéleted van önmagadról, amelyet másoktól bevettél? Hány helyzetben alacsonyítod és értékeled le magad másokkal szemben a kapcsolatodban, a munkahelyeden? Észrevetted már, hogy hogyan gondolkodsz, beszélsz önmagadról? Amikor leértékeled magadat másokhoz képest, akkor másokat automatikusan felértékelsz és az életed forrásává teszed, Ezzel megfosztod magad attól, hogy érzékeld a saját csodálatosságod. Az önleértékelés, az önítélet sajnos meglátszik a testünkön és a bőrünkön is. Nagyon sok bőrprobléma, mint a pikkelysömör, ekcéma stressz jellegű bőrbetegség, és ez a kezelés energia segítségedre lehet ezeknek a javulásában is.
Vajon mekkora javulás állna be a kapcsolataidban, a pénzügyeidben, ha végre nem értékelnéd le Önmagad?
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényelnek.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.
A tanfolyamokat külön külön is elvégezheted, nem épülnek egymásra, de csodásan kiegészíthetik egymást.
Egy tanfolyam 3 órás, a 1 kezelést adsz, 1 kezelést kapsz másoktól.
A tanfolyamról oklevelet és jegyzetet kapsz. 

Szeretem magam! Öt alkalmas online Önismereti és önbizalom fejlesztő kurzus

Az Önismeret a felnőttségünk fontos eleme. Egészséges önismeret nélkül nem tudunk igazán működőképesek lenni ebben a világban. Az önismeret a belső énképre és a külvilág visszajelzéseire támaszkodik, ezek egészséges egyensúlya járul hozzá, hogy megfelelő önbizalommal, önérvényesítéssel rendelkezzünk, és képesek legyünk megvalósítani önmagunkat.
Az önismeret elengedhetetlen ahhoz, hogy képesek legyünk rálátni az erősségeinkre, a gyengeségeinkre, és az ebből fakadó lehetőségeinkre vagy éppen külső-belső akadályainkra.
Az egészséges önbizalom csak ebből tud táplálkozni.
Ez a kurzus sok gyakorlati feladattal igyekszik megalapozni az önismeretedet, és erre épülve pedig el kezdjük felépíteni az önbizalmadat. Természetesen ez nem fog menni 5 hét alatt, de az induláshoz, az irányok megtalálásához, ahhoz, hogy tudd, hogyan tegyél szert a jövőben nagyobb önbizalomra segítséget nyújthat.A workshop online a zoom felületen zajlik majd, heti 1 alkalommal, 5 héten keresztül. Az előadás felvételét utólag megkapod., így semmiről nem maradsz le, ha nem tudsz részt venni élőben.
A résztvevők egy zárt facebook csoportba is meghívást kapnak, amelyben heti rendszerességgel, lesznek önismereti és önbizalom növelő feladatok, hasznos anyagok.
A befektetésed Önmagadba 5* 6000 Ft. azaz 30000 Ft.
Hetente 1,5-2 óra az alkalmak időtartama.
A teljes részvéeli díjat 2 részletben is fizetheted.
Vajon mekkora hatással lehet ez a kapcsolataidra, és elsősorban az Önmagaddal való kapcsolatodra?
Várlak szeretettek ezen a programsorozaton, amelyen átfogó módon járjuk körbe a témát, gyakorlati feladatokkal!
Jelentkezési lap:
https://docs.google.com/.../1eSSXrivdd05LuZh-XA.../edit

Törj ki a Függésből! Irányítsd Te az életed! Online előadás és tisztító est online 2022.05.28.

Hányszor érezted már vajon, hogy az életed,a sorsod mások kezében van? Te is szoktál függeni dolgoktól? A körülményektől, a párodtól, a gyerekeidtől? Gyermekkorunkban természetes, hogy függésben vagyunk, hiszen nem vagyunk egyenrangú viszonyban a szüleinkkel. Jó esetben felnőtt korunkra ez megváltozik és képesek leszünk egyenrangú kapcsolatokban működni. A függés valójában sokal több embert érint, mint akik ténylegesen valamilyen szertől függenek. Azok a felnőttel is függők, akik érzelmileg éretlenek , képtelenek leválni a szüleikről, vagy olyan családban nőttek fel, ahol volt függő személy. Ezek a felnőttek gyerekként "megtanultak" függeni a függőktől, és olyan túlélési stratégiákat alakítottak ki, amelyek lehetővé teszik a biztonságos túlélést. Ezek azonban felnőtt korunkra rpmboló sémákká alakulnak, és nem is igazán vagyunk rá éberek, hogy az állandó kontroll, a bizalmatlanság, a mindíg valami katasztrófára készülés nem teljesen normális dolgok. A függés nemcsak konkrét anyagtól lehetéseg, hanem függhetünk érzelmileg, a szeretettől, a dícsérettől, a teljesítménytől. A függés jelei a kényszerek is, a bizonyítási kényszer, maximalizmus, a tökéletesség mánia, vagy a kompenzációs kényszer is. Nem szabad megítélni a függést, mert sokszor ez az, ami segít túlélni, ez csak egy stratégia, ami valamikor működött, biztonságos volt, de szabad, önálló, felelősségteljes felnőttként inkább hátráltat. Számos nézőpontunk, mintánk, sémánk van ezzel kapcsolatban, ammire ezen az estén szeretnénk ránézni. Ha Te is megszabadulnál ezektől, ha szeretnéd végre a saját életedet élni, alakítani, akkor várlak szeretettel. Az esemény online felületen a Zoom-on zajlik majd, visszanézhető.
A befektetésed Önmagadba :8000 Ft.
A fizetés átutalással, vagy Paypal-on lehetséges.
Várlak szeretettel, ha végre szeretnél szabad lenni!

Másolt minták törlése + 90%-os agykapacitás aktiválása Access testkezelés képzés Miskolc 2022. június szervezés alatt


Biomimetikus és biomimetrikus Mimikri testkezelés.
"Azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével)
teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna."
A testünk egy különleges képessége, hogy leutánozza és bezárja más emberek életútjait, testalkatát, betegségeit. Ezeket a sajátunknak ismerjük fel és teljesen komolyan veszsszük.
AMmikor azt érzed, nem a saját életedet éled, ez a kezelés segít megtalálni Önmagadat.Ha pedig szeretnél minél többet felfedezni a képességeidből, a lehetőségeidből, vagy éppen vizsggák előtt állsz, nyelvtanulásban vagy a 90%-os agykapacitás aktiválása testtanfolyam pont nekd való.
A mindennapokban egy Einstein szintű zseni használja az agyi képességeinek a 10%-át. Ez a testkezelés hozzásegít a többi 90% hozzáféréséhez.
Előhozza a rejtett képesésségeidet, hozzásegít ahhoz hogy valóban tudd amt tudsz.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényel.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.
A tanfolyamokat külön külön is elvégezheted, nem épülnek egymásra, de csodásan kiegészíthetik egymást.
Egy tanfolyam 3 órás, a 1 kezelést adsz, 1 kezelést kapsz másoktól.
A tanfolyamról oklevelet és jegyzetet kapsz.

Korlátlan energia, korlátlan vagyon és a korlátlan lehetőségek aktiválása Access testkezelés tanfolyam szervezés alatt

Érezted már, hogy korlátozva vagy, szűkültek a lehetőségeid? Azon kapod magad, hogy időnként azt gondolod nincs választásod, benne kell maradni a nem működő dolgokban, kapcsolatokban, munkában, helyzetekben? Hogy nincs elég energiád, pénzed, nincs öröm az életedben?
Ezzel a csodálatos testkezeléssel beindítjuk, aktiváljuk és felfokozzuk azokat a képességeidet, amit eddig elzártál és elrejtettél még magad előtt is.
Beinvitáljuk a lehetőségeket, és azokat a hozzájárulásokat is amelyek segítenek megteremteni.
Ha szeretnéd, hogy az életed egy folyamatos kiterjeszkedés legyen, hogy megjelenjenek azok dolgok, amelyeket kértél, ezt a testkezelést szeretettel ajánlom. 
Az Access testkezelései könyned kézrátétes, érintéses kezelések, amelyek azért jöttek létre, hogy segítsenek a testednek harmonikusabban működni.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényelnek.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.
A tanfolyamokat külön külön is elvégezheted, nem épülnek egymásra, de csodásan kiegészíthetik egymást.
Egy tanfolyam 3 órás, a 1 kezelést adsz, 1 kezelést kapsz másoktól.
A tanfolyamról oklevelet és jegyzetet kapsz. 

MTVSS Immunrendszer erősítő Access testkezelés tanfolyam Nyíregyháza, Debrecen, szervezés alatt.

Az MTVSS testkezelés az egyik legismertebb testkezelés az Access-ben. Ez az energia segiti az immunrendszer működését. Különösen akkor hatásos ha az izületeket kezelik vele. Ha kb 30x futtatják rajtunk képes bármiféle testi félreműködésen segíteni. a tanfolyamon többféle kezelési módot is elsajátítunk. Hatására nagyobb könnyedséget kapunk a testünkkel.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényel.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.
A tanfolyamokat külön külön is elvégezheted, nem épülnek egymásra, de csodásan kiegészíthetik egymást.
Egy tanfolyam 4 órás, a 1 kezelést adsz, 1 kezelést kapsz másoktól.
A tanfolyamról oklevelet és jegyzetet kapsz.

Sejtmemóriába zárt traumák törlése Access testkezelés tanfolyam Nyíregyháza, Debrecen, szervezés alatt

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az emlékeinket nem az agyunk tárolja el, hanem azok a testünk minden részében letárolódnak a sejtmemóriának köszönhetően.

Amikor a sejtmemória változik,, változik a test energiarendszere is, amelyre különböző testi-lelki nehézségek lehetnek a válaszreakciók.
Ha destruktív, traumatizált sejtmemóriával rendekezik egy ember, vagy egy állat, akkor nehézségei lesznek az életben, megbetegedhet, még jó körülmények között is. Azonban az egészséges sejtmmemória még rosszabb körülmények esetén is segít átvészelni a nehezebb időszakot.
Ez a kezelés kioldja a sejtekben letárolódott traumatikus élményeket, legyen az valamilyen fizikai sérülés, vagy egyéb traumatikus élmény. Sokszor alkalmazzák hegeken, sebeken is, mert segít helyreállítani a test öngyógyító folyamatait.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényel.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.

A generatív és teremtő Hormonális egyensúly beindítása Access testkezelés tanfolyam Nyíregyháza,Debrecen szervezés alatt 

Vajon mihez segítene hozzá a testünk, ha a hormonrendszerünk kiegyensúlyozottan működne? Mennyi elváltozást és félreműködést okoz a testben és az életedben a hormon egyensúly felborulása? Amikor pedig nem vagy egyensúlyban, akkor nehézségeid lesznek a teremtésben, a kapcsolatok, az üzlet és az életed teremtésében egyaránt.
ez a testkezelés beindítja a teremtési folyamatokat, aktiválja a teremtő képességeidet és felfokozza azokat.
A testkezelések könnyedén elsajátíthatók, semmiféle előképzettséget nem igényel.
A testkezeléseket ruhában, masszázságyon végezzük.
A tanfolyamokat külön külön is elvégezheted, nem épülnek egymásra, de csodásan kiegészíthetik egymást.
Egy tanfolyam 3 órás, a 1 kezelést adsz, 1 kezelést kapsz másoktól.
A tanfolyamról oklevelet és jegyzetet kapsz. 

Függőségek, kényszerek, tökéletességmánia oldása, Access testkezelés tanfolyam Nyíregyháza, Debrecen szervezés alatt

Szerinted hányféle függőség létezik? Nemcsak a dohányzás vagy a drog vagy a szerencsejáték lehet az, hanem mindenféle kényszeresség függővé tesz.
Amikor függővé válsz mások ítéleteitől...jóváhagyásától. Amikor folyamatosan hatással van rád mások érzelmi állapota vagy elégedettsége.
Amikor leginkább másokért hajtasz nem Önmagadért.
Amikor azt érzed /hiszed teljesítened kell ahhoz hogy szeressenek.
Amikor csak akkor tudod elfogadni és elismerni Önmagadat amikor mások elismernek.
Amikor folyamatosan kompenzálsz.
Ismerős?
Bizonyítási kényszer
Kompenzációs kényszer
Teljesítmény kényszer
Maximalizmus
Munkamánia
Társfüggőség
A Függőségek oldása testkezelés mindezek mellett segíthet bármilyen függőség kezelésében. Dohányzás, gyógyszerek, telefon, internet, kávé. ...stb.
Szeretnél megszabadulni mindattól ami fogságban tart? Ami nem engedi hogy szabad legyél?
Az Access eszközei gyengéd, kézrátétes kezelések, amelyek segítően támogatják a test harmóniájának helyreállítását, a testi, lelki jólét érzését.A testkezeléseket önmagadon és másokon is alkalmazhatod.
A kezeléseket ruhában végezzük, masszázságyon. Semmilyen előképzettséget nem igényelnek, bárki által könnyedén elsajátíthatóak.
A testkezelés workshopon magyar nyelvű leírást adok, és Access testkezelő igazolást kapsz. 

Access  Bars, Access Facelift energatikai arc és testfiatalító kezelés tanfolyam, Acces testkezelés tanfolyamok  Nyíregyháza, Debrecen  választható időpontban.           


Bejelentkezés/ Érdeklődés a lenti űrlapon, vagy a chironaccessstudio@gmail.com email címen. 


Érdeklődés/Jelentkezés tanfolyamra

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Ide írhatsz...