Access Consciousness kezelések,Access Bars kezelés, Access Facelift kezelés, Access  testkezelések Nyíregyházán, Debrecenben és Tiszavasváriban 

Egyéni kezelési lehetőség Debrecenben, Tiszavasváriban és Nyíregyházán

  • Access Bars kezelés
  • Access Facelift kezelés
  • Access testkezelések
  • Metamorf masszázs
  • Théta Healing konzultáció
  • Life-Coaching
  • OH kártyás konzultáció


Access tanfolyami lehetőségek: Nyíregyházán, Debrecenben, Tiszavasváriban és MiskolconMiért éppen az Access Bars? Annyiféle módszer létezik, miért ezt választom? A magam részéről többfajta önfejlesztő módszert ismerek, használok, kezelek velük, és hiszek is bennük. Sohasem mondanám, hogy ez az egyetlenegy igaz és jó módszer. Sokkal inkább az a meggyőződésem, hogy minden módszer hatásos, ha valaki elhivatott, tényleg szeretne változtatni, és adott időben mindenki számára van megfelelő. Változunk, és idővel változik az is amit preferálunk. Az energetikánk határozza meg, hogy éppen most melyik az a technika amivel előrébb tudunk haladni. Amikor valami felbukkan az életedben lehetőségként, ragadd meg! Az Access eszközeit, kezeléseit azért szeretem, mert könynedén működnek. Csak lefekszel, ellazulsz és a változás megtörténik, ha Te is akarod, ha megengeded. A gátló hitrendszerek, korlátozások feloldódnak, és azt veszed csak észre egyszer-valami megváltozott-. nem kell agyalni, traumatizálódni, keresni a miérteket, hiszen nem mindenre van válasz. Lehet rengeteg olyan korlátozó nézőpontod ami nem is a tied. Hetedíziglen az őseink örökségét cipeljük magunkkal, nem tudhatunk mindent, és nem is kell. Várlak szeretettel, ha szeretnéd ezt a könnyedén működő módszert megtanulni, vagy akár kipróbálni. Nekem működött, és sok más embernek is szerte a világon. Az elmúlt közel 30 évben már bizonyított.

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness pragmatikus eszközöket kínál ahhoz, hogy másabb és könnyedebb módon változtass meg mindent az életedben, amit csak szeretnél.

ACCESS BARS

Mi is az az Access Bars kezelés?

Két dolog van, ami bármit megváltoztat az életedben, a választásod és az Access Bars. Fedezd fel ezt az egyszerű testkezelést, ami megváltoztatja a világot.

Acces Bars kezelés: Csodás ellazulás, stresszoldás amitől akár az egész életed megváltozhat

MI AZ ACCESS BARS?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas változások jöjjenek létre. Emellett egy csodás stresszoldó kezelés is, amely rengeteg energiát mozgat meg.

MIT ADHAT NEKED EGY ACCESS BARS KEZELÉS?

Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta rezgéhullámok szintjére.

MILYEN HATÁST TAPASZTALHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy csodás masszázst kaptál volna. A legjobb pedig, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. Az elengedés folyamatos, és éppen annyi, amennyit a test be tud fogadni.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy hogy a dolgok könnyebben áramlanak az életedben.

Ha Te is szeretnéd ezt megtapasztalni gyere el hozzám egy 1-1,5 órás Acces Bars kezelésre.

Bejelentkezés/Érdeklődés : Tel.:30/624-4149

Email: bmarianna1977@gmail.com

Helyszín: Tiszavasvári, Debrecen, Nyíregyháza

 ITT Egy videó az Access Bars kezelés hatásáról az agyban


Access Facelift kezelés

Energetikai arc és test fiatalítás, feszesítés, ránctalanítás.

Számomra a Facelift egyszerűen maga a csoda. Közel 30 féle energiát tartalmaz, és ezek az energiák együttesen óriási változásokat képesek véghezvinni kívül belül . Kb 10 alkalom használat után, tartós és jól látható változások történnek a testedben és az életedben is. A tested elkezd újra feltöltődni, kisimulni. A vonásaid, a testtartásod, a bőröd állapota megváltozik. A testszerkezeted is megváltozhat. Sokan számolnak be arról, hogy feszesebb lesz a testük, átalakul, fogynak a zsírpárnák. És nem csak a küsőn látszik meg a változás, hanem belül is szebbnek, elégdettebbnek, magabiztosabbnak érezheted magad. Könnyebben állítod fel a határaidat, mondasz nemet másoknak. Jobban tudod, hogy mi a jó számodra, és emellett ki tudsz állni. A belső változások hatással lehetnek az életterületeidre, a kapcsolataidra, az egészségedre, a pénzügyi helyzetedre. Sugárzó és magabiztos leszel kevésbé fogsz függeni másoktól, a mások ítéleteitől, jóváhagyásától. Emellett még nagyon jó hatással van a hegek, mútéti sebhelyek kezelésére is.

A Facelift kezelés a nevével ellentétben nemcsak a kinézetünkre hat. Ez a kezelés helyreállítja az önértékelésünket, segíthet mindenféle testképzavarnál. Segítséget nyújt abban, hogy szeresd és elfogadd a testedet, a kinézetedet. Hogy könnyebben meghúzd a határaidat és bízz a saját értékességedben.Nagy hatással vam a kezelés a kapcsolataidra, mert megtanít önmagad tiszteletére, és értékességére. Emellett testi szinen is segít az öregedés látható és láthatatlan jeleinek visszafordításában és valam... ami még sokkal több  

Eltörlése és megsemmisítése az összes középszerűség szorozva a korrupció négyzetgyökével és a megtestesült normalitásnak és a generatív abnormalitás becsepegtetésének a lehetőségekkel ás a Lehetőségen keresztül. 

 Ebben valóságban "normálisnak " lenni , azt jelenti, hogy középszerűnek lenni. Amikor normális vagy nem térsz ki semerre, azt csinálod és úgy mint a többiek. Nem lógsz ki a sorból. Ilyenkor minden zsugorodik, de a legjobb esetben is csak stagnál körülötted. Amikor nemnormális vagy, akkor gyakorlatilag Önmagadként létezel. Akkor úgy és annyit teremtesz, hogyan csak Te tudsz. Ez az energia megteremti az Önmagadként létezést, ami számodra a többet teremti. Önmagadként létezni annyi, hogy nem befolyásolnak ennek a világnak az ítéletei, nézőpontjai, formái, struktúrái. Amikor Önmagadként létezel Önmagad számára az eső vagy, a biztos pont, mert éber vagy minden energiára körülötted. Nem a kikövetkeztetésekből működsz, hanem az éberségedből. Amikor másokhoz idomulsz, azt teremted meg amit mások. Mi kellene ahhoz, hogy ne idomulj másokhoz? Hogy merd vállalni Önmagad. Azt ami neked jó, ami neked működik? Ha többet vagy valami mást szeretné teremteni, mint a körülötted lévők, hajlandónak kell lenned annak lenned aki vagy. Hajlandó lennél e nemnormálisnak lenni? És mi az hogy becsepegtetés? Az, hogy ez energia folyamatosan és hosszú távon hat. Mindíg többet és többet fogsz befogadni Önmagadból és az Univerzumból. Cseppenként adagolja a változást. 

A korlátlan energia, korlátlan vagyon és a korlátlan lehetőségek beinvitálása

Ez az energia a csodálatos és határtalan lehetőségekről és a korlátok nélküliségről szól. Talán a mottója az a kérdés lehetne, hogy Ha bármit választhatnál, mit választnál? Nehéz elhinni, de a legkevésbé vagyunk hajlandóak lemondani a korlátozásainkról. Valakinek biztonságot jelentenek, valakinek ez a normális, hogy korlátozva van, és ezt meg is teremti a pénzzel, a lehetőségeivel, az örömmel, és mindennel is. Pedig ez csak egy választás. Amikor ki akarod agyalni, hogy vajon hogy juthatsz túl ezeken a korlátokon, az elméd bezár, nem látja a megoldást. Ha választod, hogy elengeded, az Univerzm munkába lendül és átrendezi a sorokat.  Csodálatosan kinyitja a lehetőségeidet, megmozgatja az áramlást az energiákat körülötted. Ha beragadásban vagy, ha úgy érzed nem tudsz kimozdulni, ha korlátozva érzed magad, az az energia képes feloldani ezeket a korlátozásokat és többet invitálni a pénzből, az örömből, a lehetőségekből. Ha szeretnél kimozdulni a komfortzónádból, szeretettel ajánlom ezt a testkezelést!

A 90% os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása 

Azt tudjuk, hogy egy Einstein kategóriájú ember is max 10 %-át használja az agyi kapacitásainak, miközben rengeteg lehetőség, tudás, kreativitás van bennünk, ami kihasználatlan marad. Egyszer hallgattam egy tanfolyamot, amelyben egy matematikus professzorral lezajlott beszélgetést idéztek fel. Az volt az érdekes, hogy a professzor is megerősítette, hogy ez a fajta tudás, felfedezés, kutatás is inkább egy KREATÍV folyamat, semmint egy logikus gondolkodás lenne. És igen, a teremtés KREATIV, nem pedig a kiszámításon, vagy kikövetkeztetésen alapuló folyamat. Ezt az egészet azért írtam ide, mert ez az energia - amellett, hogy jó hatással van a memóriára, a tanulási képességekre is- valójában sokkal többről szól. Arról a kreativitásról, és kreatív képességről, tudásról szól, ami Te magad vagy. Úgy is fogalmazhatnék, hogy arról, ami CSAK Te vagy. Amit CSAK TE tudsz, Amit CSAK Te érzékelsz, amit CSAK TE nyújtasz másoknak és senki más. Ez az az energia, amiből igazán nagyot, egyedit és csodálatosat tudsz teremteni, úgy, hogy valóban nincs versenytársad, és lemásolni sem tudnak. Ez az energia felébreszti az egyedi és csodás képességeidet arra, hogy tudd amit tudsz és használd. Ezek a képességek nem mindíg megnevezhetőek, és ebben a valóságban lehet hogy nem is értékeljük képességnek, de energetikailag hatalmas teremtő erővel bírnak. Gondolkodtatok már azon, hogy vannak olyan emberek, akik mindig "tudják" hogy egy üzletben, vagy helyzetben mikor kell lépni. Vagy a jókor jó helyen lenni.... (hát ez sem a vakszerencse kérdése) ez is egy képesség. Amikor valakinek jó "szimata" van a pénzhez. Vagy akinek csak megszületni volt nehéz... Még jelzőink is vannak ezekre, és sokszor mégis inkább " megítéljük" őket, minthogy elismernék, mert hogy ez egy képesség!!!! Neked vajon hány ilyen képességed van amit elrejtesz, amit nem használsz?

MIMIKRI

Vajon hány területén az életednek éled mások életét, mások mintáit? Észrevetted már magadon, hogy bizonyos dolgokra ugyanúgy reagálsz mint a szüleid, nagyszüleid? Ugyanazokat mondod, teszed, gondolod? Esetleg ugyanazokkal a probémákkal, betegségekkel küzdesz? Sokszor ezt egyszerűen elintézzük egy " Ezt örököltem" Ez a genetika" felkiáltással, pedig az, hogy ez hazugság, már bizonyított tény. A körülményeink, a gondolkodásmódunk, a beállítottásunk képes átírni a génjeinket, és ez örökíthető is. Ugynevezett kultúrális MÉM-ek formájában a tudatosság örökíthető, és ha Te dolgozol magadon, az egész családi rendszered megváltozik. A MIMIKRI testkezelés segít abban, hogy felsmerd és könynyedén el is engedd a téged nem szolgáló mintákat, reakciókat, sémákat, gondolatokat, bárhol, bármikor és bárkitől is vetted át. Lehetővé teszi, hogy a saját életedet élhesd a saját vágyaid, képességeid, tehetséged szerint, a saját tudásodra és éberségedre alapozva

Önmagunkat kisebbítő stresszelő rendszerek...

Szerintem a neve már (majdnem) mindent elárul. Mikor segíthet? --Amikor be vagyunk ragadva a nem vagyok elég jó... univerzumába. Amikor másokhoz képest kevesebbnek látjuk magunkat és így is viselkedünk. Kételkedünk magunkban, esetleg mindíg hibáztatjuk magunkat mindenki más helyett. A szégyen, a bűntudat és a szorongás ural bennünket, hogy vajon mit fognak hozzánk szólni, hogyan ítélnek meg. Megint mi vagyunk a hibásak. Amikor megalázkodunk, rendszeresen lejjebb tesszük a mércét a valódi igényeinknél, és emiatt benne ragadunk mérgező kapcsolatokban akár párkacsolatban akár munkahelyen. Amikor nem adjuk meg saját magunknak a kellő tiszteletet és természetesen így mások sem adják meg nekünk. Amikor nem merjük megkérni az árát annak mit nyújtunk, (mert persze mi magunk sem vagyunk tisztában az értékével Ezek testi tünetekkel is járnak. Szorongás, stresszelés, esetleg pánikrohamok, de ez a kezelés alkalmas kifejezetten a bőrproblémákr is. Ekcémára, pikkelysömörre, ami sok esetben stressz eredetű. A bőrproblémákkal küzdő emberek egyébként is szégyellik magukat megmutatni, mert csúnyábbnak érzik magukat másoknál. Az egyik ilyen kliensem úgy is foglamazott hogy reménytelen eset vagyok.... nekem semmi nem használ.....Na itt kezdődik!

Látás helyreállítása

A látás, az érzékelés része. Az érzékelés sokrétű, nyilván nem csak a szemünkkel látható dolgok tartoznak ide. Ez a kezelés minden érzékszervünket élesíti. Hogy mire gondolok pontosan? Nagyon sokat találkozok olyan emberekkel, akik nem hajlandóak az érzékelésüket, az intiuíciójukat használni. Beveszik a látható világ hazugságait, elhiszik amit mások mondanak nekik. Ilyenkor kizárják a képességeiket is és azt is, hogy meg tudjanaj változtatni dolgokat. Tudjátok, azt szoktuk mondani, amíg nem nézel rá, amig nem ismered el az igazságot, addig nem tudod megváltoztatni. Mikor valamin dolgozol, és nem változik, ott persze lehet hogy nem is a tied, és lehet, hogy egy hazugságon dolgozol, nem látod az igazságot. Szóval előbb rá kell nézni az igazságra ahhoz, hogy meg tudd változtatni. Amit észreveszek még ilyenkor, hogy a legtöbb ezzel a problémával küzdő embernek gyakran fáj a feje, el van dugulva az orra, és számos orr, melléküreg, homloküreg, arcüreg és fül gyalladással és problémával rendelkeznek. Gyakoriak a visszatérő ilyen irányú betegségek. Ezek mindíg azzal járnak, hogy fizikálisan is elveszítik az érzékelő képességeik egy részét. Rosszabbul hallanak, nem érzik az ízeket, nem érzik a szagokat, és sokszor persze a szemükre is rámegy. Ez az energia akkor is segít, ha Te is szenvedsz ezektől a problémáktól,

Függőségek oldása

Tudtad, hogy azok az emberek akik olyan családban nőnek fel, ahol van valamilyen függőség, maguk is függők lesznek? Lehet, hogy csak kodepedensek, de a függőség egy minta lesz számukra. A függőktől való függés a valóságban sokkal több embert érint, mint a szerektől való függés, és megtanulják úgy élni az életüket, hogy mindíg valakire "várnak" valakitől, valakinek a valamilyétől függővé teszik magukat.Ha nem mersz, nem tudsz egyedül dönteni, ha szükséged van mások jóváhagyására. Ha szükséged van mások engedélyére. Ha másokat, vagy mások problémáját előbbre helyezed magadnál, nálad is látható ez a mintázat. Nem is beszélve az összes másfajta kényszerünkről. A Maximalizmusról, a tökéletesség mániáról, munkamániáról, a kényszeres takarításról, amikor annyira a tökéletesre törekszel, hogy inkább el sem kezded. 

Szerinted hányféle függőség létezik? Nemcsak a dohányzás vagy a drog vagy a szerencsejáték lehet az, hanem mindenféle kényszeresség függővé tesz.
Amikor függővé válsz mások ítéleteitől...jóváhagyásától. Amikor folyamatosan hatással van rád mások érzelmi állapota vagy elégedettsége.
Amikor leginkább másokért hajtasz nem Önmagadért.
Amikor azt érzed /hiszed teljesítened kell ahhoz hogy szeressenek.
Amikor csak akkor tudod elfogadni és elismerni Önmagadat amikor mások elismernek.
Amikor folyamatosan kompenzálsz.
Ismerős?
Bizonyítási kényszer
Kompenzációs kényszer
Teljesítmény kényszer
Maximalizmus
Munkamánia
Társfüggőség
A Függőségek oldása testkezelés mindezek mellett segíthet bármilyen függőség kezelésében. Dohányzás, gyógyszerek, telefon, internet, kávé. ...stb.
Szeretnél megszabadulni mindattól ami fogságban tart? Ami nem engedi hogy szabad legyél? 

A Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások 

 Ez a teskezelés segítő hatású a hallásproblémák, fül, arc és orrüreg dugulással kapcsoaltban. A nyirokmirigy rendszeren dolgozik. Segíti az immunrendszer működését, a méreganyagok kiválasztódásának serkentését. Emellett hozzáárulhat a fogyáshoz is. A teljes testen dolgozik, hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez is.

MDDM (Demolekuláris manifesztáció, molekuláris demanifesztáió)

 Ez az energia szó szerint csodákra képes, és nemcsak a testeden alkalmazhatod! Ételeken, italokon, a pénztárcádon, ha szeretnél megteremteni valamit ami nincs benne! Pl a pénz!!!! Szóval. ételeken alkalmazva az ételeket, táplálóbbá, ízletesebbé varázsolhatod. A testedet izmosabbá. Illetve kivezethetsz belőle minden olyan anyagot amire a testednek nincs szüksége. Eltüntethetsz vele dolgokat. Tumort, méreganyagot, szemölcsöt, anyajegyet, májfoltot, zsírmrigyet, kinövést. Használhatod fogyásra, a tested átalakítására. Mi minden lehetséges?

Minden múltbeli gondolat és szexuális valóság etörlése

A kapcsolatiankban a női/ férfi létünk megélésében, a szexualitásunk megélésben nagyon sok a tanult, mimikrizett viselkedés. A múlból és sok esetben másoktól hozott nézpontokra, mintákra, sémákra alapozva alakítjuk a ki azokat, "játszuk" a női férfi szerepeinket. Ha van olyan kapcsolat a környezetedben, amiről eldöntötted hogy "jó" referenciaként használod az életedben. Nem hisszük el, hogy tudunk olyan kapcsolatot létrehozni (magunkkal és másokkal is) ami nem hasonlít senkiére, és nekünk működik. Ez a testkezelés kurzus ezeket a kacsolati és szexuális mintákat, sémákat oldja fel, hogy létrehozhasd azt, ami neked igazán működik és belőled fakad. Mennyi szexuális bántalmazás lenoymatát hordozzuk életről életre, generációról generációra, vagy éppen, mennyire forrt össze a bánalmazás szó ezzel a témával? Mennyire vettük be, hogy az hogy hogyan néz ki a testünk bármennyire is befolyásolja a szexuálisságunkat? Pedig maga szexuálisság nemcsak a szexről szól, hanem a teremtésről, az erőről, az erőnk érvényesítéséről is. Szól még a sebezhetőségről és arról hogy merjük e vállalni teljes "meztelenséggel" önmagunkat. Az egyetlen hely, ahol nincs helye takargatásnak, álarcoknak, feszengésnek, az a szexualitás, hiszen enélkül az egész nem élvezhető, nem működik. Merünk e azok lenni akik vagyunk valójában? A vágyainkkal,, teljes kendőzetlenséggel? Kinek a valóságát éljük, nemcsak szexben hanem a kapcsolatainkban, az intimitásban?  

MTVSS

Ez a testkezelés az  Access egyik legnépszerűbb testkezelése. Az MTVSS egy nagyon hatékony immunrendszer erősítő testkezelés, amelyet rendszeresen futtatva képes mindenféle testi félreműködés kezelésére. Többféle kezelési módja van,  A leghatékonyabb akkor, ha az izületeket kezeljük vele. Ebben is mint a Facelift-ben többféle energia van, majd 30 félét egyesít. Az ítéletek, bántalmazások, hatására a sejtjeink alakja megváltozik és többé nem képesek ellátni megfelelően a funkciójukat. A testkezelések abban segítenek, hogy a sejtszinten elraktározott bántalmazás, ítélkezés lenyomatok kioldódjanak és a sejtek visszaálljanak a normál működésükbe. Az MTVSS arra is nagyon, jó, hogy fokozza az edzések hatását. Regenerálja a fáradt izmokat, izületeket. Nagyon szeretem használni méregtelenítésre is. A teljes testen végezhető, energetikailag finom kezelés, kellemes érzés a testnek. Hatására akár hetekig energikusabbak lehetünk, kevésbé fáradunk.

Az első, amit aktiválni képes, az immunrendszer.- Az egész Test immunrendszerét stimulálja.- Felold minden olyan Testben lévő programot, amely akadályozza az immunrendszer harmonizálását.- Megkönnyíti a Testünk működését, edzés , torna egyéb tevékenységek közben.- Hozzájárulás a Test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére.

A fiatalodás beindítása, aktiválása és felfokozása  

Ha az a valóságod, hogy nincs életkorod, az felfoghatatlanná tesz ebben a valóságban. Ha nem "megfelelően" öregedsz, akkor hogyan látnak az emberek? Vajon milyen lenne az életed, ha a lehetőségeidet nem korlátozná be a tested öregedése, vagy azok a nézőpontok amelyek az öregedést kísérik? Mi az amit már nem lehet/ nem tudunk/nem leszünk képesek rá, ha öregszünk? Ebben a valóságban számos betegséget, problémát és testi félreműködést teremtünk amiatt hogy nagyon sok embernek az a nézőpontja, hogy a betegség a korral jár. Vajon milyen lenne a tested,az arcod, ha egészen másképp öregedne mint ahogyan másoknak? Egy testkezelés, ami lehetővé teszi, hogy fiatalabb lélekként élj egy fiatalosabb testben.

A generatív és teremtő Hormonális egyensúly beindítása 

Vajon mihez segítene hozzá a testünk, ha a hormonrendszerünk kiegyensúlyozottan működne? Mennyi elváltozást és félreműködést okoz a testben és az életedben a hormon egyensúly felborulása? Amikor pedig nem vagy egyensúlyban, akkor nehézségeid lesznek a teremtésben, a kapcsolatok, az üzlet és az életed teremtésében egyaránt.
Ez a testkezelés beindítja a teremtési folyamatokat, aktiválja a teremtő képességeidet és felfokozza azokat. 

Tudatoság ellenes programjaink törlése, önszabotázs megállítása 

Nagyon sokan tudjuk, hogy az életünket kb 90%-ban tudattalan programok irányítják. Ezel a programok olyanok mint egy automata rendszer, nem vagyuk rá éberek, egyszerűen csak azt vesszük észre, hogy megint ugyanabba a csapdba kerültünk. Jó eset, amikor legalább már van rá éberségünk, hogy valami nem OK.
Sokszor tapasztalhatjátok meg azt is, hogy valamilyen " balszerencse" folytán amikor változtatni szeretnél, épp tartasz egy tanfolyamra, egy kezelésre, akkor történik valami az autóddal, a pároddal, a nagymamáddal és akárkivel is, ami miatt ismét elmaradnak a nagy tervek.
Van aki a pénzével csinálja ezt, valahogy mindíg elmegy valami balszerencse, sürgős kiadás folytán.
A tudattalan véd. Nem szívat, csak meg akar védeni. Azonban ezek a védelmező programok már nem reálisak, nem működnek, de még mindíg csináljuk anélkül, hogy tudatosak lennénk rá. Sokszor nem is a saját programunk fut, visszük a generációs mintákat, és csak csodálkozunk, hogy beleteszünk mindent, de mégsem változik semmi.
Ez a testkezelés ezeken a programokat, védekezéseket, ellenállásokat, korlátozásokat oldja ki.

Sejtmemóriában tárolt traumák törlése

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az emlékeinket nem az agyunk tárolja el, hanem azok a testünk minden részében letárolódnak a sejtmemóriának köszönhetően.
Amikor a sejtmemória változik,, változik a test energiarendszere is, amelyre különböző testi-lelki nehézségek lehetnek a válaszreakciók.
Ha destruktív, traumatizált sejtmemóriával rendekezik egy ember, vagy egy állat, akkor nehézségei lesznek az életben, megbetegedhet, még jó körülmények között is. Azonban az egészséges sejtmmemória még rosszabb körülmények esetén is segít átvészelni a nehezebb időszakot.
Ez a kezelés kioldja a sejtekben letárolódott traumatikus élményeket, legyen az valamilyen fizikai sérülés, vagy egyéb traumatikus élmény. Sokszor alkalmazzák hegeken, sebeken is, mert segít helyreállítani a test öngyógyító folyamatait.

Access Bars


A legrosszabb esetben is azt érzed majd hogy egy nagyon jó fejmasszázst kaptál.

De mi is ez pontosan?

Nézd meg a videót!


Tudományos kutatás az Access Bars hatásáról


Választható Access testkezelések teljes listája


A testkezelések általában 60-80 percesek, ruhában és masszázságyon végezzük őket.

1.A testedbe és az életedbe zárt rend pontok megsemmisítése és eltörlése

2. Az ideg generálása vitalitásának helyreállítása

3. Minden az ellenkezője annak, aminek látszik és semmi nem az ellenkezője annak, aminek látszik, és az eltörlése és megsemmisítése az emberiség betegségének

4. Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása

5. Megsemmisítése és eltörlése a forrástérnek a halál radioaktív eredetéhez

6. Újra strukturálása a genetikailag módosított pigment teremtésnek, ami megteremti a degeneratív vakságot

7. A szexualitás hülyeségének invokációja 8. A testet öltött harag invokációja

9. A vakság invokációja

10. A süketség invokációja

11. A funkcionális test egyensúly aktualizálása

12. A halál invokációja (elengedés)

13. Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus MIMIKRIjének eltörlése és megsemmisítése és feloldása (átvett mintázatok törlése)

14. A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása (gyorsabb tanulás)

15. Sejtmemória

16. MTVSS (immunrendszer erősítés) Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek. Amíg a sejtmemória a traumák és a hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a "választás" eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.

17. Helyzeti FEPaSoP-ok feloldja ahol fogyatékossá ,kicsivé teszed magad.

18. Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása

19. Nemibetegségek

20. A tudatosság ellenes antitestek

21. Antalgiás árnyak

22. Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

23. Mínusz egy négyzetgyöke (immunrendszerre, influenzára, megfázásra)

24. Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások

25. De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció (lebontás és újraépítés pl. sejteké)

26. Háromszoros sorozat rendszerek (érzelmi és fizikai traumák oldására)

27. A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek

28. Áramkörök (testi traumák oldására)

29. Zéró összegű trauma (testi traumák oldá sára, ismétlődő stresszből fakadó traumák, fájdalomra)

30. Technikailag és mechanikusan indukált parallatikus paralizáció (ahol lebénítod a tested, kapcsolataid, pénzügyeid, stb.)

31. Az idő, dimenziók és valóságok feloldása és megsemmisítése és a térűr nyilvánvalóvá tétele és helyreállítása

32. A specifikus gravitációk feloldása és megsemmisítése (testtel való egységközösség, oldja ahol nehézzé, komollyá tetted)

33. Dimenziók reciproka (átvett dimenziók a testedre, betegségek pl.) 34. A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása

35. A szerkezeti integritás és funkció helyreállítása

36. A hiperventilláció helyreállítása

37. Mezomuszkuláris megtestesülés és az emberi DNS eltörlése és megsemmisítése

38. Impregnáció helyreállítása

39. A végtelen rugalmasság helyreállítása

40. Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása

41. A térűr megtestesítése és térűrként való megtestesülés

42. Az immunocitózis helyreállítása (immunrendszer visszaállítása daganatos betegeknél)

43. A Földdel való egységközösség helyreállítása (leföldelés, anyaggal egységközösség, pénz)

44. Jelent vége, balra el (elengedés)

45. Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez

46. Forrástér az idő színeinek (kromatikájának) a feloldásához és megsemmisítéséhez (idő múlásáról bevett nézőpontok - pl. ráncosodás)

47. Látás helyreállítás

48. Forrástér a genetikailag vezérelt betegségek feloldásához és megsemmisítéséhez

49. A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése

50. Csecsemőmirigy gyakorlat

51. A démonokkal megfertőzött szerveknek az eltörlése és megsemmisítése és az életet teremtő lehetőségek visszaállítása

52. A katalitikus plasztináció fizikai aktualizációjának az eltörlése és megsemmisítése (új és rugalmas valóság létrehozása)

53. Kompenzációs elcsúszás (túlélésből való kilépés, erőtlenség felszámolása, saját erő és hatalom visszanyerése)

54. Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság reakcióinak az allergiás megszilárdításának (autoimmun rendszerek és mellékvese problémákra, ízületi gyulladásra)

55. Access Facelift (ránctalanítás)