Access Bars®

MI AZ ACCESS BARS®?

A Bars® 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas változások jöjjenek létre. Emellett egy csodás stresszoldó kezelés is, amely rengeteg energiát mozgat meg.

MIT ADHAT NEKED EGY ACCESS BARS® KEZELÉS?

Az Access Bars® feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

Egy egyórás kezelés alatt az agyhullámok megváltoznak, bétából a sokkal mélyebb théta rezgéhullámok szintjére.

MILYEN HATÁST TAPASZTALHATUNK EGY BARS® KEZELÉS UTÁN?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy csodás masszázst kaptál volna. A legjobb pedig, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. Az elengedés folyamatos, és éppen annyi, amennyit a test be tud fogadni.

A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy hogy a dolgok könnyebben áramlanak az életedben.


AZ ACCESS BARS® TANFOLYAM

  • 1 napos tanfolyam
  • nincs előfeltétele, gyerekek is megtanulhatják
  • személyes jelenlétet igényel

A tanfolyamon végzett Access Bars® kezelővé válsz.

Ez azt jelenti, hogy alkalmazhatod a technikát a családtagjaidon, vagy Fizikai közérzetjavítő tevékenységként a klienseiden, bővítve ezzel az üzletedet.

A tanfolyamon kétszer adsz és kétszer fogadsz kezelést.
Magyar nyelvű kézikönyvet, használati térképet és egyéb kezelést kiegészítő dolgokat kapsz.
Ezen kívül olyan szóbeli technikákat, eszközöket is tanulunk, amelyek segítségedre lehetnek a gondolkodásmódbeli változásokban.
Az eszközökkel hatékonyan növelheted a probléma megoldó képességedet, a kommunikációdat és a tisztán látásodat egyes helyzetekben.

Nemzetközi díjazás szerinti egységes ár:

  • Teljes ár: 70.000Ft (18 éven felülieknek, akik első alkalommal vesznek részt) 
  • Félár: 35.000Ft (16-18 éves korú résztvevőknek és ismétlőknek)
  • Ingyenes: 15 éves korig 1 fizető felnőttel érkezőknek